kaybettiğin mutluluğu huzuru nerde arıyorsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
isik.jpg

Nasrettin Hoca, karanlık ahırda kaybettiği yüzüğünü dışarıda arıyormuş Köylüler hocam “Ne kaybettiniz, neyi arıyorsunuz?” diye sorarlar.
-Hoca: “Yüzüğümü kaybettim onu arıyorum.” der. Köylüler: “Hocam nerede kaybettin yüzüğünü?” diye sorarlar.
-Hoca: “Ahırda.” der. Köylüler “O zaman niye dışarıda arıyorsunuz.” derler.
-Hoca: “Ahır karanlık dışarıda ışık var o yüzden dışarıda arıyorum.” der.

Bizlerde yüzüklerimizi,mutluluğumuzu, huzuru kaybettiğimizde çoğu zaman yanlış yerlerde yada başka yalan sevgilerde arıyoruz.
Hadi gel bunu bizim hayatımıza yorumlayalım..Muhakkak hocamız bize bir ders vermek istemiştir..
Ne demek istemiştir acaba bizlere,beraber düşünelim mi......

Acaba biz de Nasreddin Hoca gibi ahırda kaybettiğimiz yüzüğümüzü dışarıda mı arıyoruz?..sırıtık.:,
Huzuru kaybettiğin yerde ve ne yaptim,ya da ne Yapmadım da yüzüğümü kaybettim!!diye vicdan muhasebesinde, içimiz karanlık da olsa kendimizde arayalım......

acilangul1

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Şükürler olsun ki ''beni bana bırakma Rabbim irademi ble yanlış kullanıyorum yanlış eksik dua ediyorum beni irademe düşmanlarıma ve bana bırakma ben seni vekil edindim,sana sığınırım''diye ettiğim dualarımı geri çevirmeyen Rabbime Ahırda kaybettiğim yüzüğümü beni bana bırakmadan tuttu elimden kendinde arattırdı sonsuz şükürler olsun bu duam benim için çok değerli ayrıcalıklı yaradandan onu istemek kadar güzel ve kula yakışan başka birşey bilmiyorum elhamdülillah,yazın için teşekkürler Allah cc razıolsun gönül dostum.Selametle kalın.

Üst Alt