Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
Kavak yeli
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="BEDİR MUHAMMED ALİ" data-source="post: 47742" data-attributes="member: 2035"><p><strong>ademde nerdeyim</strong></p><p></p><p>selam güzel insanlar . esmaül hüsnada errahim esmasının altında yanlız müminlere mahfiret edilir yazılıdır. şimdi bu noktada idrakım beni besmele kapısına davet ettiğinde. allahın besmeleye olan tecellisi ile errahim esmasının tecellisine mashar olan hz havvadan yani o beyti mukaddesten bulunduğum noktaya geldiğim aşikardır şimdi burası dünyamı ahiretmi sorusu insanın aklına ister istemez geliyor. eyer burası ahiret ise allahı allah lütfetmiştirki cennetimde cemalimi mümin kuluma gözterecem buyurmuştur. şimdi mahluku beşere baktığımda tek idrak noktası açık olan ve efal,sıfat ve zat cennetlerine giren insanın beden arzı cennetmi acaba. ref ref adı verilen kumaşla örtülen beden arzı . acaba dünyaya gelmek için ademi bas eden cinlerin yurdumu acaba. eyer bu beden cennet ise onun bu mülkünde allemlerden alemlere geçerek hakikatı seyrü sülük eden . arzın ve arşın sureti olan ademde nerdeyim .ve suret i adem olan beden beni ahirette karşılayan neyin hakikatı. aeo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BEDİR MUHAMMED ALİ, post: 47742, member: 2035"] [b]ademde nerdeyim[/b] selam güzel insanlar . esmaül hüsnada errahim esmasının altında yanlız müminlere mahfiret edilir yazılıdır. şimdi bu noktada idrakım beni besmele kapısına davet ettiğinde. allahın besmeleye olan tecellisi ile errahim esmasının tecellisine mashar olan hz havvadan yani o beyti mukaddesten bulunduğum noktaya geldiğim aşikardır şimdi burası dünyamı ahiretmi sorusu insanın aklına ister istemez geliyor. eyer burası ahiret ise allahı allah lütfetmiştirki cennetimde cemalimi mümin kuluma gözterecem buyurmuştur. şimdi mahluku beşere baktığımda tek idrak noktası açık olan ve efal,sıfat ve zat cennetlerine giren insanın beden arzı cennetmi acaba. ref ref adı verilen kumaşla örtülen beden arzı . acaba dünyaya gelmek için ademi bas eden cinlerin yurdumu acaba. eyer bu beden cennet ise onun bu mülkünde allemlerden alemlere geçerek hakikatı seyrü sülük eden . arzın ve arşın sureti olan ademde nerdeyim .ve suret i adem olan beden beni ahirette karşılayan neyin hakikatı. aeo [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
Kavak yeli
Alt