Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Öykü-Hikaye-Kıssadan hisse
Kavak ile Kabak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 47953" data-attributes="member: 1043"><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Navy"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Kavak ile Kabak</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Navy"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Navy"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Kavağın yanında bir kabak filizi boy göstermiş Bahar ilerledikçe bitki kavak ağacına sarılarak yükselmeye başlamış Yağmurların ve güneşin etkisi ile müthiş hızla büyümüş ve neredeyse, kavak agacıyla aynı boya gelmiş Birgün dayanamayıp sormuş kavağa:</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Navy"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">- Sen kaç ayda bu hale geldin ağaç?</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Navy"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">- On yılda demiş kavak</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Navy"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">- On yılda mı? diye gülmüş ve çiçeklerini sallamış kabak</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Navy"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">- Ben neredeyse iki ayda seninle aynı boya geldim bak</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Navy"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">- Doğru! demiş ağaç ''Doğru!''</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Navy"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Günler günleri kovalamış ve sonbaharın ilk rüzgarları başladığında kabak, önce üşümeye başlamış sonra yapraklarını düşürmeye, soğuklar arttıkça da aşağıya doğru inmeye başlamış</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Navy"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Sormuş endişeyle kavağa:</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Navy"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">- Neler oluyor bana ağaç?</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Navy"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">- Ölüyorsundemiş, kavak</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Navy"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">- Niçin? diyerek devam ettirmiş sorusunu, </span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Navy"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Ağaç:</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Navy"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">- Benim on yılda geldiğim yere sen iki ayda gelmeye çalıştığın için.</span></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 47953, member: 1043"] [FONT=Georgia][COLOR=Navy][SIZE=4][COLOR=DarkRed]Kavak ile Kabak Kavağın yanında bir kabak filizi boy göstermiş Bahar ilerledikçe bitki kavak ağacına sarılarak yükselmeye başlamış Yağmurların ve güneşin etkisi ile müthiş hızla büyümüş ve neredeyse, kavak agacıyla aynı boya gelmiş Birgün dayanamayıp sormuş kavağa: - Sen kaç ayda bu hale geldin ağaç? - On yılda demiş kavak - On yılda mı? diye gülmüş ve çiçeklerini sallamış kabak - Ben neredeyse iki ayda seninle aynı boya geldim bak - Doğru! demiş ağaç ''Doğru!'' Günler günleri kovalamış ve sonbaharın ilk rüzgarları başladığında kabak, önce üşümeye başlamış sonra yapraklarını düşürmeye, soğuklar arttıkça da aşağıya doğru inmeye başlamış Sormuş endişeyle kavağa: - Neler oluyor bana ağaç? - Ölüyorsundemiş, kavak - Niçin? diyerek devam ettirmiş sorusunu, Ağaç: - Benim on yılda geldiğim yere sen iki ayda gelmeye çalıştığın için.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Öykü-Hikaye-Kıssadan hisse
Kavak ile Kabak
Alt