Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çorbalar
Karpuz corbasi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 9123" data-attributes="member: 376"><p><span style="font-size: 12px">MALZEME</span></p><p><span style="font-size: 12px">Yarım karpuz.</span></p><p><span style="font-size: 12px">2 kilo salatalık.</span></p><p><span style="font-size: 12px">1 yemek kasığı tuz.</span></p><p><span style="font-size: 12px">500 g kefir.</span></p><p><span style="font-size: 12px">2 dis sarmısak,</span></p><p><span style="font-size: 12px">1 bağ dereotu,</span></p><p><span style="font-size: 12px">10 nane yaprağı.</span></p><p><span style="font-size: 12px">1 yemek kasığı limon suyu.</span></p><p> <span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">1. Karpuzu toplar halinde oyarak çıkartın. Topları bir tabağa koyun, üzerine folyo örtün ve derin dondurucuda hafif dondurun.</span></p><p><span style="font-size: 12px">2. Salatalıkları soyarak ortadan kesin, çekirdeklerini çıkartın, küp halinde doğrayın, tuzu ilave edip püre haline getirin. Kefiri karıştırın.</span></p><p><span style="font-size: 12px">3. Sarmısağı soyarak ezin ve salatalık püresine karıştırın. Dereotu ve naneyi yıkayarak kurulayın ve kıyın, çorbaya katın. Tuzunu ve limon suyunu ayarlayın.</span></p><p><span style="font-size: 12px">4. Karpuzun içini iyice kazıyın, topları içine koyun, çorbayı dökün. İyice soğutulmuş olarak sunun.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 9123, member: 376"] [SIZE=3]MALZEME Yarım karpuz. 2 kilo salatalık. 1 yemek kasığı tuz. 500 g kefir. 2 dis sarmısak, 1 bağ dereotu, 10 nane yaprağı. 1 yemek kasığı limon suyu. 1. Karpuzu toplar halinde oyarak çıkartın. Topları bir tabağa koyun, üzerine folyo örtün ve derin dondurucuda hafif dondurun. 2. Salatalıkları soyarak ortadan kesin, çekirdeklerini çıkartın, küp halinde doğrayın, tuzu ilave edip püre haline getirin. Kefiri karıştırın. 3. Sarmısağı soyarak ezin ve salatalık püresine karıştırın. Dereotu ve naneyi yıkayarak kurulayın ve kıyın, çorbaya katın. Tuzunu ve limon suyunu ayarlayın. 4. Karpuzun içini iyice kazıyın, topları içine koyun, çorbayı dökün. İyice soğutulmuş olarak sunun.[/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çorbalar
Karpuz corbasi
Üst
Alt