• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Karışık rüyalar görmek

D

Derbeder

Kayıtsız
Misafir
Esselamu aleyküm. Karışık rüyalar görmek nasıl yorumlanır? 40 yaşındayım, evli ve iki çocuk babasıyım, sigara kullanmıyorum ancak rüyamda birkaç kez sigara satın aldığımı bir defa da içtiğimi gördüm, birbirine yakın zamanlarda. Aynı yakın zamanlar içinde de, bir yakınım beni rüyasında sigara içerken gördüğünü söyledi. Acaba bunların bir manası varmı. Teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun aleykum Hayirli Cumalar ve Hosgeldiniz kardesim..
Rabbim Ruyanizi Hayra cevirsin ins..
bazen insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..
Rüyada sigara içmek, sünneti terketmeye veya sıkıntılı günler geçirmeye işarettir..
bazen de Istiyerek veya bilmiyerek cevrenizdeki Sevdiklerinize maddi, manevi, duygusal olarak zarar verdiginiz sekilde yorumlanir...Ilgisizlik, Sevgisizlik te bir Zarar dir unutmayin bunu...
Ortada bir Sorun var ise demekki cozulmesi gerekli.. Sorunu gormemezlikten gelerek cozulmez...
Kardesim Ruyanizdan son zamanlarda bazi zorluk ve buhranlar yasadiginizi yorumluyorum..ama derdin ,dermani, cozumu yanlis yerlerde aramayin der bu Fakir!
Derdinizin Dermani Derdi Verene Yonelmektir...
Günümüz dünyasının en büyük problemi, müslümanların yeterince güzelleşememesidir desek, hiç abartmış olmayız.
Güzellik fıtrî bir özelliktir. Güzel Zât'ın güzel olarak yarattığı insanın, güzeli gören, güzelden zevk alan rûhu, etrafta güzeli arar, bulur.
güzele bakmak, güzeli düşündürür; güzeli düşünmek de insana huzur verir.
Huzurlu olmak istiyorsak etrafimizdaki olumsuzluklara bile guzel bakmayi ,gormeyi ogrenmeliyiz...

ALLAH, İNSANLARI ZORLUKLARLA DENEMEKTE,ancak hiç kimseye güç yetirebileceğinden fazlasını yüklememektedir.
ALLAH, samimi kullarına bir zorluk verdiği zaman, ondan çıkış yolunu da açar;

Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

D

Derbeder

Kayıtsız
Misafir
rüyamın yorumu

Öncelikle çok teşekkür ederim aynen bildiniz sanki durumumu ,anlatması çok uzun bir durum kısaca anlatılmış gibi çok teşekkür ederim Allah razı olsun biraz üzüldüm ama durum gerçekten de böyle. Pek sık rüya gören biri değilim ancak gördüğüm rüyaları bundan sonra da tabir etmenizide rica ederim

10 gün kadar önce, rüyamda saz satın aldığımı gördüm, aynı canlı gibiydi bir dükkana girdim, satıcı meşguldu, ben tezhagaha dayandım. Satıcı yanıma geldi ne istediğimi sordu. Bende şöyle orta büyüklükte bir saz istediğimi söyledim. Aslında az da olsa saz çalmayı biliyorum. Fakat orada az bildiğimden dolayı çekindim, bunu söylemek istemedim. Satıcıya sazı bir tanıdığıma hediye olarak alacağımı söyledim. Bana bir saz verdi sadece tellerine şöyle bir dokundum okadar başka hatırlayamıyorum. Tabir için şimdiden teşekkür ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun aleyküm. tekrardan hayırlı cumalar...Bir sey degil..Siz gordunuz ben sadece haal ve kaal dilli ile yorumlamaya calistim..
Nikkiniz dikkatimi cekti..derbeder :Farsça,Farisi bir sıfattir!Yaşayışı ve davranışı düzensiz ,avare seklinde olana denir..
Turkcemizde ise hayattan ilişkisini koparmış sevdalı ama isyankar delikanlı mertmi mert anlamına gelen bir büyük kelime veya deyim dir..

Rüyada saz çalındığının görülmesi, sevinçli bir haber alınacağına ve yüreğinizin ferahlayacağına işarettir..der bazi yorumcular ama Ben buna katilmiyorum..
Cunku islami olmiyan bir sey gercekte oldugu gibi Rüyada hayirli degildir!
Rüyada saz görmek, Nefisten gelen üzüntü, keder ve musibete delâlet eder...
ayrica "sadece tellerine şöyle bir dokundum" demissiniz!
Buda hakkinizda olmayacak dedikodularin yapildigini ve bundan dolayi çok üzüldügünüzü gösterir.
Gelin Siz en iyisi bu Ayeti Kerimeyi okuyp, arastirin!
"Hiçbir toplum KENDİ NEFİSLERİNDE OLANI DEĞİŞTİRMEDİKÇE ALLAH ONLARIN DURUMUNU DEĞİŞTİRMEZ."
ENFÂL - 53

Yo hayatın bize yaptığı bir şey yok! ne yaptıysak ve yapiyorsak kendi kendimize yapiyoruz..
Bakin hemen bir ayet düştü gönlüme "Başınıza gelenler kendi ellerinizle kazandıklarınızdandır"
Rabbim size Sabri cemil i ihsan etsin..inanin hic kimse SABIR gibi guzel RAHMET ile kusatilmamistir..

Kayalık boğazlarda yön arayan bir gemi;
Usta kaptan kılavuza varılmadan geçilmez.
N.F.K

Gece güneşi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Karmaşık rüyalar

Selamün aleyküm. Rüyamda bir kalabalık içindeyim. Korkunç bir bina var o gece o binada kalıyoruz. İnsanın her türlüsü vardı kimse kimseye benzemiyor hâl hareket giyim bakımından.surekli bir kargaşa var bir ortamda. Gündüz gezintiye çıkıyoruz ailemle. Karşıda bir dağa birileri ok atıyor çok eski dönemlerden bir suçu varmış bu yüzden sürekli ok atarlarmis. Dağın eteğinde dere var dereye indiğimde yılanlar görüyorum hemen geri çekiliyorum. Az ötede ise bir köpek başını dereye gömmüş yiyecek birşeyler arıyor. Daha sonra köpek beni farkedip yanıma geliyor aç olduğunu bildiğim için ona mama veriyorum. Daha önce hiç bu kadar lezzetli bişey yememistim diyor bende neden burdasın evin ailen yok mu diyorum. Maalesef beni bu dağın başına bıraktılar diyor. Ona benimle gelmesini teklif ediyorum o da kabul ediyor. Daha sonra mafyalar geliyor babam taniyormus tokalasiyorlar içlerinden bir tanesi bana çarpıyor bnde sinirlenip geri çekiliyorum hemen. Sinirimden dolayı uyandım. İnşaallah yorumlarsiniz gerçekten allak bullak oldum...

Üst Alt