- Katılım
- 23 Nisan 2011
- Mesajlar
- 3,344
- Tepkime puanı
- 25
MALZEMELER
250 gr. kayısı
250 gr. şeftali
250 gr. kara erik
2 su bardağı tozşeker
6 su bardağı su
Bir fiske karanfil
Tüm meyveleri yıkayıp küçük küçük doğrayın. Bir tencereye şekeri ve suyu koyun, hiç karıştırmadan üzerine meyveleri ekleyin. Kısık ateşte meyvelerin tadı suya geçene kadar kaynatın. Üzerine karanfil ilave edip, soğuyunca servis yapın. Afiyet olsun
250 gr. kayısı
250 gr. şeftali
250 gr. kara erik
2 su bardağı tozşeker
6 su bardağı su
Bir fiske karanfil
Tüm meyveleri yıkayıp küçük küçük doğrayın. Bir tencereye şekeri ve suyu koyun, hiç karıştırmadan üzerine meyveleri ekleyin. Kısık ateşte meyvelerin tadı suya geçene kadar kaynatın. Üzerine karanfil ilave edip, soğuyunca servis yapın. Afiyet olsun