Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Kardelenler umut kokar...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 47045" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Kainatta tesadüfe tesadüf edilmez.. her seyin bir gaye..sebep,hikmet ve olus ve hizmet icin Yaradilmistir..</span></p><p><span style="color: black">Arının bal yaparken konacağı çiçeği seçmesi de, yolda yürürken eski bir dostunuza rastlamanız da...</span></p><p><span style="color: black">Benim ana Vatanim durur iken yillar once buraya gelisim de bir tesadüf degil..gelecegin bir parcasinin bir baslangicin atilmasi idi..</span></p><p><span style="color: black">Simdi dusunun sayet Ben Turkiyede evlenmis olsa idim Kuzey amerikada yetim kimsesiz bir cocugu evladlik alabilir mi idim?</span></p><p><span style="color: black">ve ondan gelecek nesilerin Yusuf..Yakup..Osman..Ali.. gibi nesilerin Islam ile sereflenmesi temeli atilabilirmi idi?</span></p><p><span style="color: black">demekki her seyin bir sebebi Ve rabbimin guzel planin bir parcacinin zerreleriyiz...</span></p><p><span style="color: black">Karda yetişen kardelenin baska isimlerini de biliyormuydunuz?</span></p><p><span style="color: black">Eğer o kardelenin baş kaldırışını anlayamazsaniz.. güneşe olan hasretini ilahi askini da de bilemezsin...</span></p><p><span style="color: black">Başını dik tutan kardelen çiçeğinin boynunu sadece güneşe bükmesi ve ömrünün güneşle buluşmasından sonra son bulmasi size neyi hatirlatiyor?</span></p><p><span style="color: black">İnsanın içinde ve dış dünyasında yer alan bunca mucizenin, Allah'a koşma, O'na sığınma sadece O`na boyun egmeyi gosteriyor...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 47045, member: 1049"] [COLOR=black]Kainatta tesadüfe tesadüf edilmez.. her seyin bir gaye..sebep,hikmet ve olus ve hizmet icin Yaradilmistir..[/COLOR] [COLOR=black]Arının bal yaparken konacağı çiçeği seçmesi de, yolda yürürken eski bir dostunuza rastlamanız da...[/COLOR] [COLOR=black]Benim ana Vatanim durur iken yillar once buraya gelisim de bir tesadüf degil..gelecegin bir parcasinin bir baslangicin atilmasi idi..[/COLOR] [COLOR=black]Simdi dusunun sayet Ben Turkiyede evlenmis olsa idim Kuzey amerikada yetim kimsesiz bir cocugu evladlik alabilir mi idim?[/COLOR] [COLOR=black]ve ondan gelecek nesilerin Yusuf..Yakup..Osman..Ali.. gibi nesilerin Islam ile sereflenmesi temeli atilabilirmi idi?[/COLOR] [COLOR=black]demekki her seyin bir sebebi Ve rabbimin guzel planin bir parcacinin zerreleriyiz...[/COLOR] [COLOR=black]Karda yetişen kardelenin baska isimlerini de biliyormuydunuz?[/COLOR] [COLOR=black]Eğer o kardelenin baş kaldırışını anlayamazsaniz.. güneşe olan hasretini ilahi askini da de bilemezsin...[/COLOR] [COLOR=black]Başını dik tutan kardelen çiçeğinin boynunu sadece güneşe bükmesi ve ömrünün güneşle buluşmasından sonra son bulmasi size neyi hatirlatiyor?[/COLOR] [COLOR=black]İnsanın içinde ve dış dünyasında yer alan bunca mucizenin, Allah'a koşma, O'na sığınma sadece O`na boyun egmeyi gosteriyor...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Kardelenler umut kokar...
Alt