Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Sağlıklı yaşam
İlk Yardım
Karbon Monoksit Zehirlenmesinde İlk Yardım Uygulaması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 6569" data-attributes="member: 376"><p><span style="color: Blue"><strong>Karbon monoksit zehirlenmesi için tek tedavi oksijen ile kurbanın kandaki karbon monoksit değiştirmektir. En azından, kurban zehirlenmesi tersine çevirmek için uzun bir süre oksijen yüksek konsantrasyonlarda nefes gerekir. Kötü durum senaryolarında, kurbanların yüksek basınçlı ortamlarda% 100 oksijen sağlamak barometrik odaları, tedavi edilmesi gerekir.</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Karbon monoksit zehirlenmesine karşı en iyi savunma evinizde bir karbon monoksit detektörü sahip olmaktır.</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Karbon monoksit Kaynakları</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Karbon monoksit herhangi aşağıdaki öğelerden gelen sızıntı olabilir:</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Gaz Sobalar</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Gaz su ısıtıcıları</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Gaz elbise kurutucular</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Şömine veya firepits</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Ahşap Sobalar</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Gaz veya kömür barbeküler</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Gaz veya yağ alan ısıtıcılar</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Tütsü kap</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Gaz veya dizel jeneratörler</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Gaz veya dizel otomobil ve kamyon</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Teknelere</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Motosiklet</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Gaz-çim donanımları güç</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Işaret ve Karbon Monoksit Zehirlenme belirtileri Karbon monoksit zehirlenmesinde ilk yardım uygulaması</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Karbon monoksit zehirlenmesinin belirtileri çok diğer koşullar merkezi sinir sistemini etkileyen benzer. Karbon monoksit zehirlenmesi dikkate almak önemlidir zaman kaynakları deneyimler yukarıda listelenen etrafında kimse herhangi bir belirti veya aşağıdaki belirtilerden:</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Baş ağrısı</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Confusion</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Nefes darlığı </strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Zayıflık</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Yorgunluk Kaynakwh webhatti.com: Karbon monoksit zehirlenmesinde ilk yardım uygulaması</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Baş dönmesi</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Kararsız yürüyüş (yaklaşık) tökezletici</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Mide bulantısı ve kusma</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Unconsciousness</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Dedikoducu Boyama Karbon Monoksit zehirlenmesi</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Diğer koşullar aksine kandaki oksijen azalma, karbon monoksit zehirlenmesi kurbanı neredeyse soluk asla veya mavi () siyanotik. Rağmen, cilt ciddi karbon monoksit zehirlenmesi kurbanı olarak boyama her zaman olmuyor genellikle pembe veya kırmızı boşaltılır parlak olacaktır.</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Yanıt Karbon Monoksit için Zehirlenme</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>Eğer karbon monoksit zehirlenmesi şüphesi, şu adımları izleyin:</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>1. Alan hemen kurban çıkarın. Temiz hava solumak almak kötü gelen zehirlenmesi durdurulur.</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>2. Çağrı 911. Karbon monoksit zehirlenmesi ele profesyonel yardım ve oksijen dağıtım donanımları gerektirir. Eğer 911 yoksa, acil tıbbi sağlayıcıları için kurban alır.</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>3. Yardım geldiği kadar ilk yardımın temel izleyin.</strong></span></p><p><span style="color: Blue"><strong>4. Karbon monoksit kaynağı bulun ve fix it.</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 6569, member: 376"] [COLOR=Blue][B]Karbon monoksit zehirlenmesi için tek tedavi oksijen ile kurbanın kandaki karbon monoksit değiştirmektir. En azından, kurban zehirlenmesi tersine çevirmek için uzun bir süre oksijen yüksek konsantrasyonlarda nefes gerekir. Kötü durum senaryolarında, kurbanların yüksek basınçlı ortamlarda% 100 oksijen sağlamak barometrik odaları, tedavi edilmesi gerekir. Karbon monoksit zehirlenmesine karşı en iyi savunma evinizde bir karbon monoksit detektörü sahip olmaktır. Karbon monoksit Kaynakları Karbon monoksit herhangi aşağıdaki öğelerden gelen sızıntı olabilir: Gaz Sobalar Gaz su ısıtıcıları Gaz elbise kurutucular Şömine veya firepits Ahşap Sobalar Gaz veya kömür barbeküler Gaz veya yağ alan ısıtıcılar Tütsü kap Gaz veya dizel jeneratörler Gaz veya dizel otomobil ve kamyon Teknelere Motosiklet Gaz-çim donanımları güç Işaret ve Karbon Monoksit Zehirlenme belirtileri Karbon monoksit zehirlenmesinde ilk yardım uygulaması Karbon monoksit zehirlenmesinin belirtileri çok diğer koşullar merkezi sinir sistemini etkileyen benzer. Karbon monoksit zehirlenmesi dikkate almak önemlidir zaman kaynakları deneyimler yukarıda listelenen etrafında kimse herhangi bir belirti veya aşağıdaki belirtilerden: Baş ağrısı Confusion Nefes darlığı Zayıflık Yorgunluk Kaynakwh webhatti.com: Karbon monoksit zehirlenmesinde ilk yardım uygulaması Baş dönmesi Kararsız yürüyüş (yaklaşık) tökezletici Mide bulantısı ve kusma Unconsciousness Dedikoducu Boyama Karbon Monoksit zehirlenmesi Diğer koşullar aksine kandaki oksijen azalma, karbon monoksit zehirlenmesi kurbanı neredeyse soluk asla veya mavi () siyanotik. Rağmen, cilt ciddi karbon monoksit zehirlenmesi kurbanı olarak boyama her zaman olmuyor genellikle pembe veya kırmızı boşaltılır parlak olacaktır. Yanıt Karbon Monoksit için Zehirlenme Eğer karbon monoksit zehirlenmesi şüphesi, şu adımları izleyin: 1. Alan hemen kurban çıkarın. Temiz hava solumak almak kötü gelen zehirlenmesi durdurulur. 2. Çağrı 911. Karbon monoksit zehirlenmesi ele profesyonel yardım ve oksijen dağıtım donanımları gerektirir. Eğer 911 yoksa, acil tıbbi sağlayıcıları için kurban alır. 3. Yardım geldiği kadar ilk yardımın temel izleyin. 4. Karbon monoksit kaynağı bulun ve fix it.[/B][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Sağlıklı yaşam
İlk Yardım
Karbon Monoksit Zehirlenmesinde İlk Yardım Uygulaması
Alt