Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Soru Cevap
Kararsızlık ve çaresizlik içindeyim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="guldiken" data-source="post: 102125" data-attributes="member: 12414"><p><span style="font-size: 12px">Kararsızlık ve çaresizlik içindeyim...</span></p><p><span style="font-size: 12px">Selamun aleykum hocam, ben yardim ve destek istiyorum. <strong>Kararsizlik, caresizlik</strong> ne yapmam gerek. 9 aylik hamileyim 4 yasinda da bir kizim var Allah bagislarsa inşallah. Kocam farkli bir memlekette is kurdu ve sezonluk borclar girtlaga geldi. Dogum icin tekrar istanbula geldim annemin yanina. Esim diyor ki simdi 5 ay donemde annemde kalcakmisiz caliscakmis sonra yine sezonluk işe. Bu arada benim kizimin psikolojisi bozuldu, okula gitmesi gerekiyor Bir orada bir burada nasil olacak. Evimiz kurulu memlekette ama is yok, calissam kucagimda bebek kalacak yer, annem veya kaynanam onlar da cok kalabalik esim de laftan anlamiyor ne yapacagimi bilmiyorum artık. İstanbula tekrar tasinsam daha cok borclanıcaz, annemde mi yoksa kaynanamda mi kalicaz. Bu arada cevreden gelen laflar inciticek beni, yapamadilar anasina sigindilar falan filan cok yoruldum artik dusunmekten.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="guldiken, post: 102125, member: 12414"] [SIZE=3]Kararsızlık ve çaresizlik içindeyim... Selamun aleykum hocam, ben yardim ve destek istiyorum. [B]Kararsizlik, caresizlik[/B] ne yapmam gerek. 9 aylik hamileyim 4 yasinda da bir kizim var Allah bagislarsa inşallah. Kocam farkli bir memlekette is kurdu ve sezonluk borclar girtlaga geldi. Dogum icin tekrar istanbula geldim annemin yanina. Esim diyor ki simdi 5 ay donemde annemde kalcakmisiz caliscakmis sonra yine sezonluk işe. Bu arada benim kizimin psikolojisi bozuldu, okula gitmesi gerekiyor Bir orada bir burada nasil olacak. Evimiz kurulu memlekette ama is yok, calissam kucagimda bebek kalacak yer, annem veya kaynanam onlar da cok kalabalik esim de laftan anlamiyor ne yapacagimi bilmiyorum artık. İstanbula tekrar tasinsam daha cok borclanıcaz, annemde mi yoksa kaynanamda mi kalicaz. Bu arada cevreden gelen laflar inciticek beni, yapamadilar anasina sigindilar falan filan cok yoruldum artik dusunmekten.[/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Soru Cevap
Kararsızlık ve çaresizlik içindeyim
Alt