Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
kandil geceleri bidat mi dir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 51134" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: red">" Hani Müslüman çocukları varken neden gayri Müslim evlat edindi diye eleştirenler varsa bilsinler ki <strong>"her çocuk İslam fıtratı üzre doğar"</strong></span></p><p> </p><p><span style="color: black">aynen dediginiz gibi oldu..Evladlik alabilmem icin Ana vatandan Savciliktan Sabika kaydi mi temiz kagid mi ne dersiniz?polis rekortu istediler...</span></p><p><span style="color: black">Ve 2007 de Rah. annemi de ziyaret edip o sabika kagidi icin sahsen basvurdugumda evladlik icin o formu da verdigimde aninda o resmi yerden bir suru kufur yedik.. </span></p><p><span style="color: black">Ana Vatandaki Takva ehli olan kardesimiz sag olsun.. demedigi agir soz kalmadi...ama onlarda kendilerince HAKLI idiler..</span></p><p><span style="color: black">Müslüman çocukları varken neden gayri Müslim evlat ediniyorsunuz siz hic mi allah tan korkmuyorsunuz hayasiz Din dusmani kadin.. vs. vs.</span></p><p><span style="color: black">Onlar bizim cocuklarimizi Filistinde diri diri gomerken sen onlardan Onlarin kavminden bir bebegi evladlik alacaksin diye cook ileri gittiler..</span></p><p><span style="color: black">Oysa Rabbimin hikmet ve takdirini Sual etmek bize mi dusmustu?</span></p><p><span style="color: black">Ben de bir Musliman cocuguna sahip olmak istemezmi idim?</span></p><p><span style="color: black">ama bu da benim nasip, kismet ,Rizkim Allah-in cc. Kapima gonderdigi islam fitratti uzerinde dogan bir bebek ti...</span></p><p><span style="color: black">Ondan gelecek butun nesilerin allah-in izni ile Musliman olmasina vesile olursam bu ne buyuk bir lutuftur benim icin..</span></p><p><span style="color: black">artik dogru mu yanlis mi yaptim Allahu Alem...</span></p><p><span style="color: black">bunu hukm edip, yargiliyacak olan sadece Allah cc. dir...</span></p><p><span style="color: black">kiliselerde ayaga kalkmisti..ama onlarda kendilerince Hakli idi..bir turkiyeli cocugu bir amerikali alip kilisede adi muhammed iken mike koysaydi </span></p><p><span style="color: black">ve dini hiristiyan yazsalar idi..biz de ayni tepkiyi verirdik sanirim..</span></p><p><span style="color: black">ama <strong>ALLAH</strong> CC. <strong>istemedikce Biz isteyemeyiz</strong>..Vesselam..<strong>ALLAH</strong> Kerim Rahman ve Rahim Olan-dir..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 51134, member: 1049"] [COLOR=red]" Hani Müslüman çocukları varken neden gayri Müslim evlat edindi diye eleştirenler varsa bilsinler ki [B]"her çocuk İslam fıtratı üzre doğar"[/B][/COLOR] [COLOR=black]aynen dediginiz gibi oldu..Evladlik alabilmem icin Ana vatandan Savciliktan Sabika kaydi mi temiz kagid mi ne dersiniz?polis rekortu istediler...[/COLOR] [COLOR=black]Ve 2007 de Rah. annemi de ziyaret edip o sabika kagidi icin sahsen basvurdugumda evladlik icin o formu da verdigimde aninda o resmi yerden bir suru kufur yedik.. [/COLOR] [COLOR=black]Ana Vatandaki Takva ehli olan kardesimiz sag olsun.. demedigi agir soz kalmadi...ama onlarda kendilerince HAKLI idiler..[/COLOR] [COLOR=black]Müslüman çocukları varken neden gayri Müslim evlat ediniyorsunuz siz hic mi allah tan korkmuyorsunuz hayasiz Din dusmani kadin.. vs. vs.[/COLOR] [COLOR=black]Onlar bizim cocuklarimizi Filistinde diri diri gomerken sen onlardan Onlarin kavminden bir bebegi evladlik alacaksin diye cook ileri gittiler..[/COLOR] [COLOR=black]Oysa Rabbimin hikmet ve takdirini Sual etmek bize mi dusmustu?[/COLOR] [COLOR=black]Ben de bir Musliman cocuguna sahip olmak istemezmi idim?[/COLOR] [COLOR=black]ama bu da benim nasip, kismet ,Rizkim Allah-in cc. Kapima gonderdigi islam fitratti uzerinde dogan bir bebek ti...[/COLOR] [COLOR=black]Ondan gelecek butun nesilerin allah-in izni ile Musliman olmasina vesile olursam bu ne buyuk bir lutuftur benim icin..[/COLOR] [COLOR=black]artik dogru mu yanlis mi yaptim Allahu Alem...[/COLOR] [COLOR=black]bunu hukm edip, yargiliyacak olan sadece Allah cc. dir...[/COLOR] [COLOR=black]kiliselerde ayaga kalkmisti..ama onlarda kendilerince Hakli idi..bir turkiyeli cocugu bir amerikali alip kilisede adi muhammed iken mike koysaydi [/COLOR] [COLOR=black]ve dini hiristiyan yazsalar idi..biz de ayni tepkiyi verirdik sanirim..[/COLOR] [COLOR=black]ama [B]ALLAH[/B] CC. [B]istemedikce Biz isteyemeyiz[/B]..Vesselam..[B]ALLAH[/B] Kerim Rahman ve Rahim Olan-dir..[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
kandil geceleri bidat mi dir?
Alt