Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Kalp Hazır olmadan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 92778" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Sadece İstemek, dilemek yetmez.Hızır'a hazır olmak gerekir!</span></p><p><span style="color: Black">Hazır değilsen eğer...Hızır as. kapına da gelse, fark ,idrak edemez !baksanda, göremezsin! </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Vaktiyle saf biri Hz. Hızır'ı görme derdine düşmüş.</span></p><p><span style="color: Black">Demişler ki, şu çölü aş, şu şehre ulaş; Hızır da oralardadır!</span></p><p><span style="color: Black">Bizimki çölü geçip bitkin halde şehrin pazar yerine varmış. Karşısına çıkan bir adam onun perişan haline bakıp "Hayırdır" demiş, "nereden gelir, nereye gidersin?" </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">"Hızır'ı arıyorum" cevabını alınca da "İyi de, görünce Hızır'ı tanıyabilecek misin?" diye sormuş.</span></p><p><span style="color: Black">Bizim saf "Vallahi o hiç aklıma gelmedi" demiş. </span></p><p><span style="color: Black">"Üzülme, ben sana tarif edeyim" demiş adam gülümseyerek; "Hızır benim gibi kara kuru bir ihtiyardır."</span></p><p><span style="color: Black">Sonra birbirlerinin aksi yönde yürüyüp gitmişler.</span></p><p><span style="color: Black">Bizimkinin aklı başına gelip Hızır'la karşılaştığını anladığında...Çok geçmiş artık, çok!</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Her şey bizim ne kadar ;Gelişmeye,serpilmeye,büyüme,ilerlemeye ,anlamaya, idrak etmeye hazır olduğumuza bağlıdır...</span></p><p><span style="color: Black"><strong>önemli olan, Musa (a.s.) kadar Hızır’a (a.s.) hazır ve daha sabırlı olmaktır</strong>!</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 92778, member: 1049"] [COLOR="Black"]Sadece İstemek, dilemek yetmez.Hızır'a hazır olmak gerekir! Hazır değilsen eğer...Hızır as. kapına da gelse, fark ,idrak edemez !baksanda, göremezsin! Vaktiyle saf biri Hz. Hızır'ı görme derdine düşmüş. Demişler ki, şu çölü aş, şu şehre ulaş; Hızır da oralardadır! Bizimki çölü geçip bitkin halde şehrin pazar yerine varmış. Karşısına çıkan bir adam onun perişan haline bakıp "Hayırdır" demiş, "nereden gelir, nereye gidersin?" "Hızır'ı arıyorum" cevabını alınca da "İyi de, görünce Hızır'ı tanıyabilecek misin?" diye sormuş. Bizim saf "Vallahi o hiç aklıma gelmedi" demiş. "Üzülme, ben sana tarif edeyim" demiş adam gülümseyerek; "Hızır benim gibi kara kuru bir ihtiyardır." Sonra birbirlerinin aksi yönde yürüyüp gitmişler. Bizimkinin aklı başına gelip Hızır'la karşılaştığını anladığında...Çok geçmiş artık, çok! Her şey bizim ne kadar ;Gelişmeye,serpilmeye,büyüme,ilerlemeye ,anlamaya, idrak etmeye hazır olduğumuza bağlıdır... [B]önemli olan, Musa (a.s.) kadar Hızır’a (a.s.) hazır ve daha sabırlı olmaktır[/B]![/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Kalp Hazır olmadan
Alt