Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Kalp Gözünü Açmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 16016" data-attributes="member: 1049"><p>Allah RAZI olsun..Omru-diyar Kardesim..cook guzel bir paylasim..</p><p>hani iki gozumuzu nefsimize kapattigimizda sanki Rabbim 3. bir kalp gozunu acar ..misali.. insanlarin gorduklerini goremesek bile..muhtesem olan Rabbimin guzelikerini bu goz ile gorebiliriz..dusuncesindeyim..</p><p>Hepsinin tek bir anahtarı vardır, o da ‘Fettâh’tır. O kapı ‘Fettâh’ ile açılır....</p><p>Sana anahtarı veren, ‘Seni kapının ardında bekliyorum’ diyendir...</p><p>İnsan, bu âlemin gözbebeğidir.... </p><p>insana sığabilene âlem, âleme sığmayana insan denir....</p><p>Öyleyse kapılar kapanmadan.. nefesler tükenmeden, Güneş, Ay ve yıldızlar solup savrulmadan zamanın kıymetini bil ey Rabbinin Riza ve sevgisine talip olan insan..</p><p> Unutma ki; burada gözü aydın olan ötede de aydın olacaktır; burada açılan kapı ötede de açılacaktır.Vesselam...</p><p> deep not:kusura bakmayin adinizi tam yazamadim cunku bizim pc sisteminde bazi harfler yok..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 16016, member: 1049"] Allah RAZI olsun..Omru-diyar Kardesim..cook guzel bir paylasim.. hani iki gozumuzu nefsimize kapattigimizda sanki Rabbim 3. bir kalp gozunu acar ..misali.. insanlarin gorduklerini goremesek bile..muhtesem olan Rabbimin guzelikerini bu goz ile gorebiliriz..dusuncesindeyim.. Hepsinin tek bir anahtarı vardır, o da ‘Fettâh’tır. O kapı ‘Fettâh’ ile açılır.... Sana anahtarı veren, ‘Seni kapının ardında bekliyorum’ diyendir... İnsan, bu âlemin gözbebeğidir.... insana sığabilene âlem, âleme sığmayana insan denir.... Öyleyse kapılar kapanmadan.. nefesler tükenmeden, Güneş, Ay ve yıldızlar solup savrulmadan zamanın kıymetini bil ey Rabbinin Riza ve sevgisine talip olan insan.. Unutma ki; burada gözü aydın olan ötede de aydın olacaktır; burada açılan kapı ötede de açılacaktır.Vesselam... deep not:kusura bakmayin adinizi tam yazamadim cunku bizim pc sisteminde bazi harfler yok.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Kalp Gözünü Açmak
Alt