Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Kalbimi sevginle yaşat
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="suskun" data-source="post: 2678" data-attributes="member: 83"><p style="text-align: center"><p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">Ey canımın canı olan ALLAH'ım</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">Madem senin lütfunla yaşıyorum</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">madem üfledigin ruhu taşıyorum</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">Artık kendimi kirletmeyecegim</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">Madem kalbimi aydınlatan sensin</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">Bütün yalan düşünce ve hisleri</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">kalbimden uzak tutacagım</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">madem kalbime misafir oldun</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">Senden başkasını içeri almayacagım</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">madem ki bana hayat veren sensin</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">hayatımla Seni analtacagım</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">Ey gönlümün hakiki sultanı</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">seni görmesem ne rahatım ne huzurum olur</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">Sen diyorsun ki;</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">"Onlar Rablerine bakarlar"</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">Yarab ben onlardan degil miyim</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">Ey ruhumun arkadaşı</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">beni şu dünya topragından kopar da</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">cennetin bir köşesine dik</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">hem ben hem cennet ehli svinsin</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">bana öyle güzel bir koku ver ki</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">bu Muhammed'in çiçegi;</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">kokusu Muhammed(sav) kokusu densin</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">Ey yalnızların yoldaşı</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">eger benimle konuşmazsan</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">kalbimi sükutunla doldurup</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">buna katlanacagım</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">kıpırdamadan duracagım</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">ve sabırla bekleyecegim</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">Muhammed i bekleyecegim Hatice'yi bekliyecegim</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">Ali'yi Bilal 'i bekleyecegim</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">beni Sana getirmelerini isteyecegim</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">YARABBİ ..derdimi biliyorsun</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">kalbimin hüznünü biliyorsun</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">sana varmak için çektigim acıları biliyorsun</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">görüyorsun ki Rabbim herşeyi kaybettim</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">ne bir dost kaldı yanımda</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">ne bir çiçek açıyor şu yalancı dünyamda</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">günden güne kuvvetten düşüyorum</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">ama Rabbim ben hiç ümitsiz olmadım</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">sana dua ettigimde bedbaht olmadım</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">görüyorsun ya Rabbim bu dert dilime ve kalbime dokundu</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">senden şifa diliyorum</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">korkuyorum Rabbim ,</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">dilimin seni unutmasından korkuyorum</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">rahmetinden beni bu korkulardan, emin kılmanı bekliyorum.</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">her sevgi,her bakış bir gün kaybolur ama</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">Rabbim sen hepsinden başkasın</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">her dost her sıgınak bir gün yıkılır ama</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">Rabbim sen herzaman varsın</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">her yüz her gönül bir gün yüz çevirir ama</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">sen hepsinden başkasın</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">yüz çevirmezsin</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">her yıldız her parıltı bir gün söner ama</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">sen başkasın Rabbim</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">sen yerlerin ve göklerin nurusun</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">sen hiç sönmeyen nursun</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">ey Rabbim bil ki</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">bu kalbi sana vermek</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">ve senden başkasını bu kalbe</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">sokmak istemiyorum.</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">beni bu istek ve niyetimden ayırna</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">bana güç ve nur ver</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">kalbimi sevginle yaşat</span></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: navy">AMİN</span></em></span></span> </p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="suskun, post: 2678, member: 83"] [CENTER][INDENT][FONT=Courier New][SIZE=4][I][COLOR=navy]Ey canımın canı olan ALLAH'ım[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Madem senin lütfunla yaşıyorum[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]madem üfledigin ruhu taşıyorum[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Artık kendimi kirletmeyecegim[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Madem kalbimi aydınlatan sensin[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Bütün yalan düşünce ve hisleri[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]kalbimden uzak tutacagım[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]madem kalbime misafir oldun[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Senden başkasını içeri almayacagım[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]madem ki bana hayat veren sensin[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]hayatımla Seni analtacagım[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ey gönlümün hakiki sultanı[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]seni görmesem ne rahatım ne huzurum olur[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Sen diyorsun ki;[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]"Onlar Rablerine bakarlar"[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Yarab ben onlardan degil miyim[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ey ruhumun arkadaşı[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]beni şu dünya topragından kopar da[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]cennetin bir köşesine dik[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]hem ben hem cennet ehli svinsin[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]bana öyle güzel bir koku ver ki[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]bu Muhammed'in çiçegi;[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]kokusu Muhammed(sav) kokusu densin[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ey yalnızların yoldaşı[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]eger benimle konuşmazsan[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]kalbimi sükutunla doldurup[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]buna katlanacagım[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]kıpırdamadan duracagım[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]ve sabırla bekleyecegim[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Muhammed i bekleyecegim Hatice'yi bekliyecegim[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ali'yi Bilal 'i bekleyecegim[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]beni Sana getirmelerini isteyecegim[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]YARABBİ ..derdimi biliyorsun[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]kalbimin hüznünü biliyorsun[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]sana varmak için çektigim acıları biliyorsun[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]görüyorsun ki Rabbim herşeyi kaybettim[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]ne bir dost kaldı yanımda[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]ne bir çiçek açıyor şu yalancı dünyamda[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]günden güne kuvvetten düşüyorum[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]ama Rabbim ben hiç ümitsiz olmadım[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]sana dua ettigimde bedbaht olmadım[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]görüyorsun ya Rabbim bu dert dilime ve kalbime dokundu[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]senden şifa diliyorum[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]korkuyorum Rabbim ,[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]dilimin seni unutmasından korkuyorum[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]rahmetinden beni bu korkulardan, emin kılmanı bekliyorum.[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]her sevgi,her bakış bir gün kaybolur ama[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Rabbim sen hepsinden başkasın[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]her dost her sıgınak bir gün yıkılır ama[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Rabbim sen herzaman varsın[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]her yüz her gönül bir gün yüz çevirir ama[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]sen hepsinden başkasın[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]yüz çevirmezsin[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]her yıldız her parıltı bir gün söner ama[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]sen başkasın Rabbim[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]sen yerlerin ve göklerin nurusun[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]sen hiç sönmeyen nursun[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]ey Rabbim bil ki[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]bu kalbi sana vermek[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]ve senden başkasını bu kalbe[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]sokmak istemiyorum.[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]beni bu istek ve niyetimden ayırna[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]bana güç ve nur ver[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]kalbimi sevginle yaşat[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]AMİN[/COLOR][/I][/SIZE][/FONT] [/INDENT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Kalbimi sevginle yaşat
Alt