Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Kalbim bu yükü kaldıracak kalp değil
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 46572" data-attributes="member: 1043"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">Seni bulamamaktan,bulduğumu sanmaktan,bulup da</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">Kaçırmaktan,bulduktan sonra hakkıyla yaşamamaktan korkuyorum</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">Bulmayı arzulamak ne kadar karşı konulmaz,bulmak ne kadar uzak</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">Bulma yı umut etmekse;hayat kaynağım,dayanağım,varlığım</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">Sana kavuşmak ne kadar var olmak sa benim için,seni kaybetme</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">korkusu o kadar yok olmak</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">Ne varlığımdan eminim ne de yok olduğumdanBu masalın sonu</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">nerede nasıl</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">biter murada erer miyim bilmiyorum</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">Sevgili içimde gamlı bir sonbahar ezgisi</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">Hasretim dağlarca omzumda</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">Hasretim,ağzımdan alevler saçan ejderha</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">Ah,bu ince sızı!</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">Ah , bu sebepsiz hüzün</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">Ah,tüm ayrılıkların acısını yüreğime taşıyan ,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">adını bir türlü koyamadığım kara sevda</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">Ağlamak,kelimelerin ardına sığınmak,çözüm değil</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">Sevgili,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">Kalbime baktım minicik bir fincan,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">senin aşkın sonu olmayan engin bir deniz,uçsuz bucaksız umman</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">Fincan denize müştak ummana sevdalı</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">Aşkın,yaralı kalbime şifa</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">Aşkın çok ağır</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">Kalbim şu haliyle bu yükü kaldıracak kalp değil</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">Bana senin yükünü,hakkıyla taşıyacak kalp ihsan eyle..</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">(Amin) </span></span> <span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px"></span> <span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px"></span> <span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 46572, member: 1043"] [SIZE=3][COLOR=teal]Seni bulamamaktan,bulduğumu sanmaktan,bulup da Kaçırmaktan,bulduktan sonra hakkıyla yaşamamaktan korkuyorum Bulmayı arzulamak ne kadar karşı konulmaz,bulmak ne kadar uzak Bulma yı umut etmekse;hayat kaynağım,dayanağım,varlığım Sana kavuşmak ne kadar var olmak sa benim için,seni kaybetme korkusu o kadar yok olmak Ne varlığımdan eminim ne de yok olduğumdanBu masalın sonu nerede nasıl biter murada erer miyim bilmiyorum Sevgili içimde gamlı bir sonbahar ezgisi Hasretim dağlarca omzumda Hasretim,ağzımdan alevler saçan ejderha Ah,bu ince sızı! Ah , bu sebepsiz hüzün Ah,tüm ayrılıkların acısını yüreğime taşıyan , adını bir türlü koyamadığım kara sevda Ağlamak,kelimelerin ardına sığınmak,çözüm değil Sevgili, Kalbime baktım minicik bir fincan, senin aşkın sonu olmayan engin bir deniz,uçsuz bucaksız umman Fincan denize müştak ummana sevdalı Aşkın,yaralı kalbime şifa Aşkın çok ağır Kalbim şu haliyle bu yükü kaldıracak kalp değil Bana senin yükünü,hakkıyla taşıyacak kalp ihsan eyle.. (Amin) [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Kalbim bu yükü kaldıracak kalp değil
Alt