Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Kahvaltılık acılı ezme tarifi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="sevgierezi" data-source="post: 58083" data-attributes="member: 3324"><p><strong>Kahvaltılık Ezme tarifi</strong></p><p></p><p><strong>Malzemeler:</strong></p><p></p><p>- 1 su bardağı robotta iyice inceltilmiş ceviz içi</p><p>- 3-4 çorba kaşığı biber salçası ( domates salçası kullanmamanızı öneririm, zira özellikle beklediğinde acıkanın tadı çok acayip oluyor)</p><p>- 3-4 diş sarmısak ( sarmısağı ne kadar bol olursa okadar güzel oluyor )</p><p>- 1 tatlı kaşığı acı pul biber ( arzu edenler için)</p><p>- 1 tatlı kaşığı poy</p><p>- 1 tatlı kaşığı kişniş</p><p>- 1/2 tatlı kaşığı reyhan</p><p>- 1/2 tatlı kaşığı fesleğen</p><p>- 1/2 tatlı kaşığı karabiber</p><p>- zeytinyağı (ayçiçek, mısırözü yağı v.s)</p><p></p><p><strong>Hazırlanması:</strong></p><p></p><p>Malzemeler güzelce harmanlanır. Yağ miktarı arzuya göre ayarlanır. İdeal miktar, karışımın ekmek üstüne sürebilecek kıvama gelmesidir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sevgierezi, post: 58083, member: 3324"] [B]Kahvaltılık Ezme tarifi[/B] [B]Malzemeler:[/B] - 1 su bardağı robotta iyice inceltilmiş ceviz içi - 3-4 çorba kaşığı biber salçası ( domates salçası kullanmamanızı öneririm, zira özellikle beklediğinde acıkanın tadı çok acayip oluyor) - 3-4 diş sarmısak ( sarmısağı ne kadar bol olursa okadar güzel oluyor ) - 1 tatlı kaşığı acı pul biber ( arzu edenler için) - 1 tatlı kaşığı poy - 1 tatlı kaşığı kişniş - 1/2 tatlı kaşığı reyhan - 1/2 tatlı kaşığı fesleğen - 1/2 tatlı kaşığı karabiber - zeytinyağı (ayçiçek, mısırözü yağı v.s) [B]Hazırlanması:[/B] Malzemeler güzelce harmanlanır. Yağ miktarı arzuya göre ayarlanır. İdeal miktar, karışımın ekmek üstüne sürebilecek kıvama gelmesidir. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Kahvaltılık acılı ezme tarifi
Üst
Alt