• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Kafeste muhabbet kuşu

Semrayzc

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Es-selamu aleykum
Ben Semra,
Akşam üzeri balkondayım, yeşil renkli muhabbet kuşum kafeste ve yeminin yenmiş kısımları üstte yenilecekleri altta kalmış, aç kalmasın diye kafesin içine boşalttım. Boşaltmamla kafesin içi tamamen yem doldu. Ve kuşum boğulmasın diye kapısını açtım. Uçmaya başladı dışarı çıkarak. Balkon camı da üstten açıktı oraya konarak dışarı çıktı. Ben çok üzüldüm; hava karanlık, uçamaz diye ... annem kızacak diye de üzülüyorum; o görmeden hemen yenisini alırım diyorum. Sonra ismini seslenerek çağırıyorum kuşu...
Sonra bi muhabbet kuşu daha var ayrı bir kafeste mavi renkli oda onuda mermerin üzerine çıkarıyorum, ( ama o kaçmıyor ) onu görüp geri gelsin diye . Ben bağırırken etrafını güvercinler sarıyor, aha diyorum kuşu yakalayıp yiyecekler. Sonra o güvercînlerden biri gelip konuyor önüme, tutmaya çalışıyorum kaçıyor. Sonra diğer güvercinlerin yanına uçuyor. Bir müddet sonra dağılıyorlar ben hala sesleniyorum kuşuma, geliyor mavi kuşun yanına konuyor, ekimlerine tutup ürkütmek istemiyorum, kafesi tutuyorum onu tanır girer diye ... Ama kaçıyor . Ben gene sesleniyorum çok bağırıyorum ama hava da karanlık kimse onu bulamaz, göremez, ölür diye . Sonra aşağı sokağa iniyor, yere konuyor, mahallenin ufak erkek çocukları yakalıyor, sesleniyorum benim kuşum getirin diye . Sonra getiriyorlar eve bana elime veriyorlar ...
Allah razı olsun ...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam kardesim...
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde kimi için bir ikazdır..
ne hikmet ise bekar kardeslerim cogunluk ile Muhabbet kuşu gormeleri ne tevvafuk degil mi?
Muhabette,sevgi ve aşk-a olan ozlemleri mi acaba boyle duygusal bilinc alti ruyalari mi sergiliyor?
rüyanızda muhabet kuşu;alacağınız güzel haberleretalip ve kismetlere mavi muhabet kusu ise Murada..delalettir..Allahu Alem...

Kafes rüyası pek hayra yorulmaz...
Rüyada kafes görmek hiç ummadığı anda gecici bir derde SIKINTIYA gam ic SIKINTIYA düşmek ve birazcik da stress yasiyor demektir...
lakin muhabbet kuslarini gormeniz insallahuRahman Dua,Sevgi anlayis merhamet ile bu SIKINTILARIN da ustesinden gelebileceginize yorumlanir...

Rüyada balkon görmek:
Hayattaki olaylara daha geniş ve daha yüksekten bakılması geregini gösterir...Allahu alem..

bağırarak söylediğini görmek, o yılın bereket ve iyiliğine, ticarette ve hayırlı işlerde kazancına işarettir.
Merhamet edene Merhamet edilir...

KAFESİN içindeki kuş ne ise bedenin içinde de ruh da öyle. Biz ise beden kafesine takılıp kalmışız.
Bir gün bir el açacak bu kapıyı biz de Ebedi hayatta gidecegiz ona gore kafesdeki sayili gunlerimizi iman inancTeslimiyet
ve sevgi SABIR ile gecirelim..ki otelere ucma vaktimiz geldiginde Huzur bulalim...

Kendinisi Bir insana zorla sevdiremezsiniz!! Bana güven de diyemezsiniz .
O bunu hissetmiyorsa...o insani oz babaniz da olsa sucliyamazsiniz!
tek bir söz söyleyebilirsin sadece: ...Sen bilirsin!!
ve bu sevgi ve guveni onlara hissedirebilmek icin bunu da anca Sen zaman ile onlara SEN verebilirsin...

Her şeyin en güzelini Allahu Teâlâ bilir...Ona hamd eder O’ndan yardım dileriZ..
Allahu alem...Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir
Selamet ile Hayra kalin..

Üst Alt