8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamıyorum,çünkü benim için her gün Kadınlar Günü ne istersem ,canım ne isterse yapıyorum ne kocamı nede ailesini takmıyorum...
.
beni kızdırma bak haa, İki çocuğumu da alıp giderim.. sanki onları ceyizimde getirmiştim..
Biz kadınlar; zorda kaldığında kendini savunurken ya da erkeğine saldırırken, dişiliğini de kişiliğini de anneliğini de silah diye kullanan biz kadınlar....
Gözyaşlarıyla erkeği kaçırtan da kandıran da...
Dilberliğiyle erkeği ağlatan da, aldatan da...
Biz kadınlar; sınırsızca kıskanç, kaprisli, ama sınırsızca sevecen, özverili...
Öldüren de, güldüren de...
Rezil de eden, vezir de eden...
Biz kadınlar; erkeğin baştacı, gönül yoldaşı,imtihanı da olabiliyoruz...
Ve işte; 8 Mart DÜNYA KADINLAR GÜNÜ diye bir gün, bizim günümüzmüş... Oysa hangi gün bizim değil ki ?...
Her gün bizim günümüz...
Çünkü biz kadınlar, bir kez olmaz dedik mi; Dünya durur, akan sular kurur...cddvb..dfgtn
Bütün bunların tersini söyleyecek biri varsa, beri gelsin...
sömürülen Anadolu kadını öykünmelerimiz, dayak yiyen kadın yakınmalarımız... Onlar da kadının değil, yaşamın ,cehalettin cilvesi...
Yasalarımızdaysa, kadın olabildiğince haklı, olabildiğince ayrıcalıklı...Üstelik de günümüz yaşam koşullarında olabildiğince özgür, olabildiğince bağımsız..
8 Mart DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'ne mi?...Yalnızca gülüp geçerim....

beni kızdırma bak haa, İki çocuğumu da alıp giderim.. sanki onları ceyizimde getirmiştim..
Biz kadınlar; zorda kaldığında kendini savunurken ya da erkeğine saldırırken, dişiliğini de kişiliğini de anneliğini de silah diye kullanan biz kadınlar....
Gözyaşlarıyla erkeği kaçırtan da kandıran da...
Dilberliğiyle erkeği ağlatan da, aldatan da...
Biz kadınlar; sınırsızca kıskanç, kaprisli, ama sınırsızca sevecen, özverili...
Öldüren de, güldüren de...
Rezil de eden, vezir de eden...
Biz kadınlar; erkeğin baştacı, gönül yoldaşı,imtihanı da olabiliyoruz...
Ve işte; 8 Mart DÜNYA KADINLAR GÜNÜ diye bir gün, bizim günümüzmüş... Oysa hangi gün bizim değil ki ?...
Her gün bizim günümüz...
Çünkü biz kadınlar, bir kez olmaz dedik mi; Dünya durur, akan sular kurur...cddvb..dfgtn
Bütün bunların tersini söyleyecek biri varsa, beri gelsin...
sömürülen Anadolu kadını öykünmelerimiz, dayak yiyen kadın yakınmalarımız... Onlar da kadının değil, yaşamın ,cehalettin cilvesi...
Yasalarımızdaysa, kadın olabildiğince haklı, olabildiğince ayrıcalıklı...Üstelik de günümüz yaşam koşullarında olabildiğince özgür, olabildiğince bağımsız..
8 Mart DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'ne mi?...Yalnızca gülüp geçerim....