Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAM VE AİLE
İslamda aile hayatı
Kadına en cook yakışan anneliktir...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 35302" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">bugun bir toplantidayiz.. ayni tartisma ..</span></p><p><span style="color: black">ERKEK MI USTUN, KADIN MI? tabii beni bir gulme tuttu.. </span></p><p><span style="color: black">Söylenenler, aydınlatmaktan çok kafa karıştırıyor ..</span></p><p><span style="color: black">Erkekler ve kadınlar, insan olarak birbirlerine eşitler. Ama cinsiyet olarak birbirlerinden farklı,</span></p><p><span style="color: black">kendilerine has bir çok özelliğe de sahipler...</span></p><p> </p><p><span style="color: black">mesela bugun arkadaslar geyik avina gideceklermis beni de davet ettiler once bir ruhsat allmam gerekiyormus...</span></p><p><span style="color: black">yahuu bin ruhsattim da olsa bu Av isi benim tabiatima aykiridir Yapamam..</span></p><p><span style="color: black">Bir geyigi..Ceylani vururken belki Annedir yavrulari vardir diye kiyamadigim gibi..</span></p><p><span style="color: black">gibi bebege bir erkegin bakmasi gibi.. yani bazi seyler Fitri dir...</span></p><p><span style="color: black">Annelik duygusu gibi...</span></p><p><span style="color: black">o yuzden kadin her sey olabilir.. pilot..muhendis.. insaat iscisi ama annelik bir kadinin Kadinlik fitratina en uygunu ve en yakisanidir...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 35302, member: 1049"] [COLOR=black]bugun bir toplantidayiz.. ayni tartisma ..[/COLOR] [COLOR=black]ERKEK MI USTUN, KADIN MI? tabii beni bir gulme tuttu.. [/COLOR] [COLOR=black]Söylenenler, aydınlatmaktan çok kafa karıştırıyor ..[/COLOR] [COLOR=black]Erkekler ve kadınlar, insan olarak birbirlerine eşitler. Ama cinsiyet olarak birbirlerinden farklı,[/COLOR] [COLOR=black]kendilerine has bir çok özelliğe de sahipler...[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]mesela bugun arkadaslar geyik avina gideceklermis beni de davet ettiler once bir ruhsat allmam gerekiyormus...[/COLOR] [COLOR=black]yahuu bin ruhsattim da olsa bu Av isi benim tabiatima aykiridir Yapamam..[/COLOR] [COLOR=black]Bir geyigi..Ceylani vururken belki Annedir yavrulari vardir diye kiyamadigim gibi..[/COLOR] [COLOR=black]gibi bebege bir erkegin bakmasi gibi.. yani bazi seyler Fitri dir...[/COLOR] [COLOR=black]Annelik duygusu gibi...[/COLOR] [COLOR=black]o yuzden kadin her sey olabilir.. pilot..muhendis.. insaat iscisi ama annelik bir kadinin Kadinlik fitratina en uygunu ve en yakisanidir...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAM VE AİLE
İslamda aile hayatı
Kadına en cook yakışan anneliktir...
Alt