Kadına en cook yakışan anneliktir...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
screenshot.jpg

Kadına yakışan anneliktir..Kadına yakışan eşliktir.... Kadına yakışan gizli güzelliktir...
Erkeğe yakışan da her kadına bakış açısının annesine, eşine, kızına bakar gibi bakmasıdır...
Mahremi de kıymetli olmalıdır, mahremi olmayan da ...
Şiddet gören kadınlarımızın çoğu dışarıdaki bu çirkinliklerden haberdar olduklarından..
eldeki deliden korkup evdeki deliye sığınan zavallı dediğiniz ama aslında zavallı olmayıp..
Hz. Allah ın koruması altına aldığı gülleridir....

Onlara çektikleri sıkıntıların mükafatı olarak cenneti vaad ederken PEYGAMBER sizce kısa düşünmüş olabilir mi.? Sanmıyorum . ‘’Cennet anaların ayakları altındadır,,

ANNELER !
ONLARA ANA OLABİLMENİN GÜZELLİĞİNİ ANLATIN .

BEYLER!
SİZ DE O GÖZLE BAKIN VE O GÖZLE YETİŞTİRİN.

ANALIK, BİR KADINA ÇOK YAKIŞIR. SİZE DE O KADINLARINIZA SAHİP ÇIKMAK...
delikanlıya da bu yakışır değil mi..?

Günümüzde artık o güzel kadının adı afişlerde, değerli! bedeni ise kimi bir çöp konteynırında..
kimi bir sarhoş masasında.....

onları kim kurtaracak bu para babalarının namus fukaralarının elinden ...
Bulunur be , bulunur. Duyuyorum. Biz daha ölmedik diyen babaları, kocaları, ağabeyleri ,kardeşleri duyuyorum...
Insan ve insanligi duyuyorum....

Ne diyebilirim ki ; HZ. ALLAH YAR ve YARDIMCINIZ OLSUN . .
ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN . İşimiz zor ama imkansız değil canlar, imkansız değil ...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Meslek anneligi alip götürüyor mu?
Yoksa annelik meslegi de annelikle yogurup, annelige uygun hale getirebiliyor mu?
iste butun mesele de burda..
Bir Kadin uretken olacam diye En kutsal olan gorevi ANNE ligi ihmal ediyorsa.. ?
Her kes bir seyler uretebilir.. hizmet verebilir ama bir Cocuga ilk ANA OKULUNU anca sefkatli.. bilgili Suurlu
bir Anne kucuk yastan asiliyabilir...

illa doktor.. avukat olacagim diye ugrasan hanim KIZLARIMIZ.. bilsinler ki ne olurlarsa olsunlar..
ANNE kadar ANNELIK kadar hic bir sey bir KAdina yakisamaz!!
Her Kadin cazibeli olabilir ama her KADIN ANNE oldugunda dunyanin en guzel Varligi olur ..
tek bir Cocuk icin de olsa bir ANNE Bir Dunya olabiliyor yavrusu icin...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
bugun bir toplantidayiz.. ayni tartisma ..
ERKEK MI USTUN, KADIN MI? tabii beni bir gulme tuttu..
Söylenenler, aydınlatmaktan çok kafa karıştırıyor ..
Erkekler ve kadınlar, insan olarak birbirlerine eşitler. Ama cinsiyet olarak birbirlerinden farklı,
kendilerine has bir çok özelliğe de sahipler...

mesela bugun arkadaslar geyik avina gideceklermis beni de davet ettiler once bir ruhsat allmam gerekiyormus...
yahuu bin ruhsattim da olsa bu Av isi benim tabiatima aykiridir Yapamam..
Bir geyigi..Ceylani vururken belki Annedir yavrulari vardir diye kiyamadigim gibi..
gibi bebege bir erkegin bakmasi gibi.. yani bazi seyler Fitri dir...
Annelik duygusu gibi...
o yuzden kadin her sey olabilir.. pilot..muhendis.. insaat iscisi ama annelik bir kadinin Kadinlik fitratina en uygunu ve en yakisanidir...

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
yahuu bin ruhsattim da olsa bu Av isi benim tabiatima aykiridir Yapamam..
Bir geyigi..Ceylani vururken belki Annedir yavrulari vardir diye kiyamadigim gibi..
gibi bebege bir erkegin bakmasi gibi.. yani bazi seyler Fitri dir...
Annelik duygusu gibi...
o yuzden kadin her sey olabilir.. pilot..muhendis.. insaat iscisi ama annelik bir kadinin Kadinlik fitratina en uygunu ve en yakisanidir...
İnanın bu konuda aynı duyguları taşıyoruz,
benimde av tüfeğim 25 senedir duvarda asılı duruyor,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aglayan-bebek-icin-dua.jpg

Niye bu kadar cook agliyorsun ki? karnın aç degil altin ISLAK degil ne istiyorsun SEN!!SUS biraz da nefes alayim ya HU..cddvb..
Annen seni kucağına aldığında ise , bir damla süt emip hemen bırakıyorsun...sanki kahve keyfi yapiyorsun..dfgtn

Bebek, melek diliyle konuşarak:
"Hiç süt içmesemde şikayet etmem" demiş. Ama annemin bana sarılıp öpmesi için, elimden başka bir şey gelmiyor ki..
ağlamak annem ile anlasabildigim tek kelamim ki ..bunu ne zaman anliyacaksin ANNE....
Senin de karnin ac degil acikta degilsin ama halen Sevgisizlikten sikayet etmektesin...agla..:,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Sıkıntıya gelemiyorum...sınırlar daraltıyor rûhumu…
İnsan olmak zor iş... Sabretmek, sıkılmamak, “sıkıldım” dememek, hep insanlığın bir gereğiyse eğer?!
Lâkin insanlık başlığı altında olmak istemeyenlere ‑dünya şartlarında sefâleti saadet zannedenlere- kolay her şey!..
Hani o mâlum belgesellerdeki “iki ayaklı hayvan” tâbirini haklı çıkarırcasına yaşamak...
En basit, en alt, en dipsiz seviye…ise Öyleyse Ben zora tâlibim, zor olanı istiyorum. Ve Rabbimden her zorlukla beraber çifte kolaylık dileniyorum. her nimet kulfetti ile gelirse kulfet yaninda Rabbimin nimet ve RIZASINI da istiyorum..
İnsan yetiştirmek istiyorum; fıtratım gereği, yani bir hanım olarak… Biliyorum, yetiştirmek icin ilk once yetişmek de gerek; hem yetişmek, hem yetiştirmek!.. Bir gayretle iki nîmet!
Zira her anne yetiştirirken gelişen, yeşeren bir meyva agacidir..unutmayin bunu meyvesi ahirette de toplanan mis gibi kokan
cennet bahcesindeki cenneti ayaklari altinda akitan bir meyve agacidir her Anne...
En öncelikli olarak annelik, ardından da zevcelik, evlâtlık, sâliha arkadaş ve komşuluk vesîlesiyle kadın, toplumu derinden etkiliyor.
Ya sevip sevgiyi yayıyor ya da fitnenin ve nefretin taşıyıcısı oluyor. Candan öte canım Hocam öyle diyor:

“–Toplumları âbâd eden de, berbâd eden de kadınlardır!”
Zor, biliyorum ama “sâliha hanım” olmak istiyorum. Herkesi ve her şeyi sevebilmek, bedelsiz…
Sıkılmadan, teşekkür beklemeden, çileme râzı olarak, sevgi dolu, gülümseyerek yaşamak...
bakışlarındaki ağırlığını gördüğüm hâlde gülümseyip etrafına sıcacık sevgi iklimi yayan hanımlara hayranım. “Ben”den geçip hayatını sevdiklerine harcayan hanımlara...
Seviyorum, çünkü bu benim tabiatım!.. Sevilmek istiyorum, çünkü bu da benim en önemli ihtiyacım…

Ey Allâh’ım! O gülücüklerle dolu, sıcacık duyguların anası, paylaşmanın en sevgili dostu,
çilenin en sessiz ve teslim yâri, edebin en nâzenin evlâdı sâliha hanımlardan bir hisse de bizim gönüllerimize ihsan et… Âmin.

Üst Alt