Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Kadın...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 38754" data-attributes="member: 1222"><p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">Küçük bir erkek çocuk annesine sordu:</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">"Niçin ağlıyorsun?".</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">"Çünkü ben kadınım" diye cevapladı annesi.</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">"Anlamadım!" dedi çocuk.</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">Annesi çocuğu kucaklayıp</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">... "Ve hiç bir zaman anlayamayacaksın!" dedi.</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">Babasına "Baba, annem niçin ağlıyor?" diye sordu.</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">Babanın cevabı</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">"Bütün kadınlar sebebsiz ağlayabilen yapıdadır"</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">diye cevapladı.</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">Küçük oğlan büyüdü, yetişkin adam oldu,</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">hala kadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi.</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">Nihayet öldükten sonra cennete gittiğinde</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">Allah'a sordu. "Allah'ım!" dedi.</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">"Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?"</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">Allah dedi ki...</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">"Ben kadınları özel yarattım!...</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">Tüm yaşamın ağırlığını taşıyabilecek</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">kuvvette olmasına rağmen</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">başkalarına teselli verecek kadar</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">yumuşak omuzlar, </span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">Doğumun acısına olduğu kadar</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">dayanabilecek iç kuvvetini verdim.</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">Başkalarının kuvvetinin kalmadığında</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">devam edecek azmi, ailesinin</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">hastalığında yorgunluğa</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">pabuç bıraktırmayacak kudreti verdim.</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">Her türlü şart altında,</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">ve hatta annelerini çok kötü incitseler de,</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">çocuklarını sevmek duygusallığını verdim.</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">Bu duygusallık her yaştaki</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">çocuklarının yaralarını sarmalarına,</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">sorunlarını dinleyip paylaşmalarına</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">yardım ediyor.</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">Kocalarını tüm kusurlarıyla sevmek</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">kuvvetini verdim.</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">Erkeğin kaburgasından onları erkeğin</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">kalbini korumaları için yarattım.</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">Onlara iyi bir kocanın eşini asla</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">incitmeyeceğini fakat bazen destek</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">ve kuvvetini deneyecek davranışlarda</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">bulunacağını anlayacak duyarlı bir zeka verdim.</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">Tek zayıflık olarak kadınlara</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">birer gözyaşı verdim.</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">Tamamen kendilerinin sahip oldukları,</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere...</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">İnsanlık için bir gözyaşı..." diye cevapladı.</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">"Kadını güzel yapan şey ne saçı,</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">ne vücudu, ne kendini ne şekilde taşıdığıdır. </span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi,</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">fedakarlığı, sorumluluğu, anlayışı,</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">sadece bilgiye değil</span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır."</span></span></span> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 38754, member: 1222"] [INDENT][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=#008000]Küçük bir erkek çocuk annesine sordu: "Niçin ağlıyorsun?". "Çünkü ben kadınım" diye cevapladı annesi. "Anlamadım!" dedi çocuk. Annesi çocuğu kucaklayıp ... "Ve hiç bir zaman anlayamayacaksın!" dedi. Babasına "Baba, annem niçin ağlıyor?" diye sordu. Babanın cevabı "Bütün kadınlar sebebsiz ağlayabilen yapıdadır" diye cevapladı. Küçük oğlan büyüdü, yetişkin adam oldu, hala kadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi. Nihayet öldükten sonra cennete gittiğinde Allah'a sordu. "Allah'ım!" dedi. "Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?" Allah dedi ki... "Ben kadınları özel yarattım!... Tüm yaşamın ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar, Doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim. Başkalarının kuvvetinin kalmadığında devam edecek azmi, ailesinin hastalığında yorgunluğa pabuç bıraktırmayacak kudreti verdim. Her türlü şart altında, ve hatta annelerini çok kötü incitseler de, çocuklarını sevmek duygusallığını verdim. Bu duygusallık her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım ediyor. Kocalarını tüm kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim. Erkeğin kaburgasından onları erkeğin kalbini korumaları için yarattım. Onlara iyi bir kocanın eşini asla incitmeyeceğini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunacağını anlayacak duyarlı bir zeka verdim. Tek zayıflık olarak kadınlara birer gözyaşı verdim. Tamamen kendilerinin sahip oldukları, ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere... İnsanlık için bir gözyaşı..." diye cevapladı. "Kadını güzel yapan şey ne saçı, ne vücudu, ne kendini ne şekilde taşıdığıdır. Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi, fedakarlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye değil aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır."[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Kadın...
Alt