Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Kaderle ilgili sorulmayan soru .
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 72475" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Üstadım Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...</span></p><p><span style="color: Black">Bir zamanlar Rabb'in meleklere: "Ben yeryüzünde bir halife yaratacağım." demişti.</span></p><p><span style="color: Black">Melekler: "A!.. Orada bozgunculuk yapacak ve kan dökecek birisini mi yaratacaksın? Oysa biz seni överek tesbih ediyor ve seni takdis ediyoruz." dediler. </span></p><p><span style="color: Black">Rabb'in: "Ben sizin bilmediklerinizi bilirim." buyurdu."</span></p><p><span style="color: Black">Bakara suresi 30. ayet</span></p><p> <span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Allah cc.bizi neden yarattı ?</span></p><p><span style="color: Black">Allah mahlukatı niçin yaratmıştır sorusunu bir Yaradilan olarak sormaya hakkımız yoktur!!!O dilemiş ve yaratmıştır, niçin böyle dilediğini burdaki Hikmetti ancak kendisi bilir...</span></p><p><span style="color: Black">biz kim oluyoruz ki Alemlerin Rabbi olan Yaradani bu cuzi 100 gramlik beynimiz ile sorgulamaya, anlamaya, idrak etmeye calişiyoruz... </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Rabbim! ilmimizi, anlayışımızı,idrak ve imanımızi sıdk üzere çoğalt!Bize, küfre açık kapı bırakmayan eksiksiz bir iman nasip eyle. </span></p><p><span style="color: Black">Allah'ım! Bizi, yolunu şaşıran ve saşırtanlardan değil, hidayete eren ve hidayete eriştiren kullarından eyle. </span></p><p><span style="color: Black">Allah'ım, bizi hidayete erdir! amin...</span></p><p></p><p>duaa..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 72475, member: 1049"] [COLOR="Black"]Üstadım Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun... Bir zamanlar Rabb'in meleklere: "Ben yeryüzünde bir halife yaratacağım." demişti. Melekler: "A!.. Orada bozgunculuk yapacak ve kan dökecek birisini mi yaratacaksın? Oysa biz seni överek tesbih ediyor ve seni takdis ediyoruz." dediler. Rabb'in: "Ben sizin bilmediklerinizi bilirim." buyurdu." Bakara suresi 30. ayet Allah cc.bizi neden yarattı ? Allah mahlukatı niçin yaratmıştır sorusunu bir Yaradilan olarak sormaya hakkımız yoktur!!!O dilemiş ve yaratmıştır, niçin böyle dilediğini burdaki Hikmetti ancak kendisi bilir... biz kim oluyoruz ki Alemlerin Rabbi olan Yaradani bu cuzi 100 gramlik beynimiz ile sorgulamaya, anlamaya, idrak etmeye calişiyoruz... Rabbim! ilmimizi, anlayışımızı,idrak ve imanımızi sıdk üzere çoğalt!Bize, küfre açık kapı bırakmayan eksiksiz bir iman nasip eyle. Allah'ım! Bizi, yolunu şaşıran ve saşırtanlardan değil, hidayete eren ve hidayete eriştiren kullarından eyle. Allah'ım, bizi hidayete erdir! amin...[/COLOR] duaa.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Kaderle ilgili sorulmayan soru .
Alt