Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Kaderimi yaşıyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 69203" data-attributes="member: 1049"><p>aleyküm selam gönül Dostum..ins. oğlumu bu Yaz Sünnet ettirmeye niyet ettim!!Biz bugüne göre plan yaparız! </p><p>ama hayatta yaşadığımız olaylar yarın bize ne gösteririz bilmiyoruz..</p><p>HERKESİN BİR PLANI VAR AMA ,“ALLAH'IN PLANI” HERKESİ KAPSAR!</p><p></p><p>Mubarek ramazan-i serif surda Kapida...su an gidemem!!Cocuklarimi ve Vakfimizi Ramazan da yanliz birakamam!!ins. niyettim Bayram dan sonra..</p><p>ve senelik iznim sadece 21 gün..Cook Yorgunum.. ve bu BATI Aleminden kacmak...soluğu yüksek ruhların mekânında almak istiyorum.</p><p>burda her şeyim var hiçbir şeyim yok ...</p><p>oraya ilk geldigimde bir Firina gidip sicacik mis gibi kokan bir ekmegi alip bir kenarda oturup cocuklugumdaki gibi yemek isterim..utngc..</p><p>ama ekmek kac paradir bile bilmem..çocukken cok fakir olduğumuz için hep bayat ekmek ve inekler icin ayrilan kurumus ekmekleri</p><p>yedigimiz icin bu taze ekmek sevdasi var belkide...</p><p></p><p>her gun bir simit ve deniz kenarinda demli bir cay ohh bundan alasini istemem.. miss gibi deniz ve Vatanim koktu bir an yüreğimde...</p><p>birde bir mecnun cebindeki son parasi ile Çiçekçi Kızdan bana bir gül alan olursa....</p><p>Benim ki de bir rüya!! ama bir türlü göremedigim bir rüya sadece...</p><p>ve sadece Kaderimi yaşıyorum...</p><p></p><p>Belki de Çocukluğumu özlüyorum...</p><p>Çocukluğum gözlerimin önünden geçti bir AN!!O muhacir, masumluğum saflığım temizliğim..</p><p>Hasret kaldigim Annemin, sevgisi okşuyor kalbimi uzun zamandır uzaklaştığım sevgiden değerini bilmediğim Çocukluk zamanımı özlüyorum.</p><p>Gözlerim yaşlı yüreğim buruk pişmanım yaptığım günahlarımdan geriye dönmek yine hayatta tekrar baştan başlamak istiyorum. </p><p>biliyorum;Zamanı geriye alamam artik!!Hiçbir şeyi yaşanmamış kılamam!sadece Rabbim den Aff ve mağfirettini diliyebilirim..</p><p>koskoca hayattimi beyhude gecirdiğim icin...</p><p></p><p>yukarida saydigim mekanlarda sadece 3,4 er gün kalabilecegim.. yani bu 21 gün SIRRI-i Gezgin olacagiz..</p><p>eşyaları sirtinda bir Meczup ,Medet görürseniz bilin ki O benim...</p><p>Ben de Sizin ile görüsmek isterim..davetsiz misafirim Siz degil bir baskasi olabilir.. Siz davetli olursunuz ins..</p><p>tam tarihi bilmiyorum ama 12 Agustosa bilet ayirttim..</p><p>ins. gorusmek uzre...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 69203, member: 1049"] aleyküm selam gönül Dostum..ins. oğlumu bu Yaz Sünnet ettirmeye niyet ettim!!Biz bugüne göre plan yaparız! ama hayatta yaşadığımız olaylar yarın bize ne gösteririz bilmiyoruz.. HERKESİN BİR PLANI VAR AMA ,“ALLAH'IN PLANI” HERKESİ KAPSAR! Mubarek ramazan-i serif surda Kapida...su an gidemem!!Cocuklarimi ve Vakfimizi Ramazan da yanliz birakamam!!ins. niyettim Bayram dan sonra.. ve senelik iznim sadece 21 gün..Cook Yorgunum.. ve bu BATI Aleminden kacmak...soluğu yüksek ruhların mekânında almak istiyorum. burda her şeyim var hiçbir şeyim yok ... oraya ilk geldigimde bir Firina gidip sicacik mis gibi kokan bir ekmegi alip bir kenarda oturup cocuklugumdaki gibi yemek isterim..utngc.. ama ekmek kac paradir bile bilmem..çocukken cok fakir olduğumuz için hep bayat ekmek ve inekler icin ayrilan kurumus ekmekleri yedigimiz icin bu taze ekmek sevdasi var belkide... her gun bir simit ve deniz kenarinda demli bir cay ohh bundan alasini istemem.. miss gibi deniz ve Vatanim koktu bir an yüreğimde... birde bir mecnun cebindeki son parasi ile Çiçekçi Kızdan bana bir gül alan olursa.... Benim ki de bir rüya!! ama bir türlü göremedigim bir rüya sadece... ve sadece Kaderimi yaşıyorum... Belki de Çocukluğumu özlüyorum... Çocukluğum gözlerimin önünden geçti bir AN!!O muhacir, masumluğum saflığım temizliğim.. Hasret kaldigim Annemin, sevgisi okşuyor kalbimi uzun zamandır uzaklaştığım sevgiden değerini bilmediğim Çocukluk zamanımı özlüyorum. Gözlerim yaşlı yüreğim buruk pişmanım yaptığım günahlarımdan geriye dönmek yine hayatta tekrar baştan başlamak istiyorum. biliyorum;Zamanı geriye alamam artik!!Hiçbir şeyi yaşanmamış kılamam!sadece Rabbim den Aff ve mağfirettini diliyebilirim.. koskoca hayattimi beyhude gecirdiğim icin... yukarida saydigim mekanlarda sadece 3,4 er gün kalabilecegim.. yani bu 21 gün SIRRI-i Gezgin olacagiz.. eşyaları sirtinda bir Meczup ,Medet görürseniz bilin ki O benim... Ben de Sizin ile görüsmek isterim..davetsiz misafirim Siz degil bir baskasi olabilir.. Siz davetli olursunuz ins.. tam tarihi bilmiyorum ama 12 Agustosa bilet ayirttim.. ins. gorusmek uzre... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Kaderimi yaşıyorum
Alt