Kabrin nur mekanın cennet olsun..

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Biz senden razıyız, rabbimde senden razı olur inş. babacığım dediğimde gözlerinden süzülen yaşlar hep aklımda, canımın içine sardımda yine doyamadım seni sevmeye. Konuşamasanda en çok konuşan gözlerindeki yaşlar oldu. Seninle sohbetin en güzelini tattım, sükutunla, gönlünden gönlüme kurduğun muhabbet bağında konuştuk hep biz seninle. Hasretinle, özlemini bırakıp gittin… Elimi hiç bırakmak istemezdinde bende dayanamaz sen uyuyana kadar beklerdim başucunda. Canın acımasın diye sarılamadım ya doya doya en çok buna yanarım.. Gönlünü gönlümde pamuklara sardımda sarıldım hep babacım. Gerçek aŞıklar tebessüm ederek hakka kavuşurmuşya seninde tebesüm ederek gidişin hep aklımızda. Seni Aşkın, sevginin tek gerçek sahibine, sevilmeye en layık olan a emanetlere en güzel sahip çıkan Hakka emanet ettim uğurladım. Haktan gelene şikayet etmedin ya. Çektiğin tüm sıkıntıların ağrı sızıların günahlarına kefaret olmuştur inş. Kabrin nur mekanın cennet olsun inş. babacım… kgüll..,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN Allah'tan geldik Allah'a döneceğiz
Kabrin nur, mekânı cennet olsun.
İnsanın yutkunup da sözcüklerin boğazına düğümlendiği, bir şeyler ifade edemediği andır ölüm.
Allah rahmet etsin nur içinde yatsın,mekanı cennet olsun inşallah
Ailesine de SABIR diliyorum..
Firari kardesim.. Siz iyi bir Evlad oldugunuz iciniz, vicdaniniz Rahat olsun..
Babaniz Sizden RAZI olarak HAKKA kavustugunu biliyorsaniz mesele yok..
Bu zor aci gununuzde islamiforumlar.net ailesi olarak Yaninda olmak isteriz..

Biz insanlar hergün bir cenaze görüyoruz her gün bi ailenin başına kıyamet kopuyor ama biz hala ibret almamakta diretiyoruz ..
Allah o kadar ibretlik şeyler yaratıyorki en ufak karıncaya baksak Alemlerin Rabbinin ne kadar büyük ne kadar kudretli olduğunu anlayabiliriz....
Dedim ya hergün insanlar göçüyor öteye:kimisi boş kimisi dolu....Peki biz nasıl gideceğiz?
Cennetlik mi Cehennemlik mi olacağız ?
halbuki Alemlerin Rabbi Olan Allah bağışlayıcıdır,affedicidir,cömerttir,ödüllendirici dir...halbuki biz bunu suistimal ediyoruz....
hergün günah her an günah....Ama bilmeliyiz ki ötede herşeyin hesabı sorulacaktır....BUNU BİLELİM BUNA GÖRE YAŞAYALIM..
Babanizin mekani cennet olsun ..Gunahlarini af etsin ona rahmet etsin ins..
Allah (c.c) sizlere sabir versin..

Deruni

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rabbim mekanini cennet eyler insAllah, Allah (c.c) sizlere sabir versin...duaa..

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Allah c.c rahmet etsin. Babalarımız nasıl bize, küçükken merhametle muamele ettiyse, bizi koruyup gözettiyse Rabbim de cümle müslüman kardeşlerimizin hakka yürüyen babalarına öylece muamele etsin.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Allah'ım, firariyim kardeşimizin babası senin güvencende, senin koruman altındadır.
Onu kabir fitnesinden ve cehennem azabından koru.
Sen vefa ve övgü sahibisin. Allah'ım onu bağışla, ona acı! Muhakkak ki sen çok bağışlayan, çok acıyansın.

Rabbim mekanini cennet eylesin.
Allah (c.c) sizlere sabir versin...duaa..

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Dualarınıza canı gönülden amin. Vefanız ve özden gelen dualarınız beni çok duygulandırdı. Çünkü babamı kefenleyip kabrine ellerimle koyalı üç gün oldu. Dün sabah rüyamda babamı görünce çok duygulandım ve bu başlığı açtım. Rabbim sizlerden razı olsun, bazen sıkıntısı olan kardeşlerimin yazısını okuyunca buradan kelamla yazamasamda onlar ve sizler gönülden dualarımdasınız..

Üst Alt