iyi ki varsın

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Çok yorgundum çok halsiz, çok telaşlı, rotasız bir gemi gibiydim rüzgar nereye savursa oraya gidiyordum...

kendimi zavallı gibi hissediyordum... hayattan bir beklentim kalmamıştı... o kadar karamsardım ki bir o kadar da umutsuz ve hüzünlü ta ki Allah seni bana gönderene kadar...

küçüklüğümden beri yaşadığım zorluklardan dolayı dışarıya karşı hep sert bir mizacım vardı.. bu bir korunma ihtiyacı'ydı benim için.. öyle yetiştim ve kendimi öyle rahat hissediyordum ama sen gelince hayatıma her şey çok daha başka oldu ...

sen benim hem babam, hem abim, hem arkadaşım, en güzeli de eşim oldun benim onca çocuksu tavrıma dik başlılığıma rağmen yine de pes etmedin beni ehlileştirdin... bazen kafama takılır sorardım, "benim bunca hareketime seni üzmeme" rağmen neden hala benimlesin diye? tek ve asıl istediğim cevabı verirsin ben seni SEVDİM diyorsun ...

zaten yürekteki bu sevgi olmasa nasıl birbirine katlanır ki insan?.. gül'ü seven dikenine katlanır misali... ben

Rabbim'e zamanında çok yalvardım öyle bir insan çıkar ki karşıma; Allah'tan korkan, kullardan utanan, hayırlı, zararlı alışkanlığı olmayan... içimi ferahlatsın, derdime derman olsun, senin razı olduğun biri olsun, her canlıya şefkati olsun, benim zararıma olacak işi benden önce düşünsün, beni benden bile çok sevsin.... (iyi ki varsın canım eşim iyi ki tanımışım seni) çok şükür rabbim kalbime mukabil kalp nasip ettin..bizlere ve birbirine bağlı tüm eşlere hayırlı geçim ver...
ya rab;
kalbine mukabil kalp arayan kardeşlerime de gönlüne göre hayırlı nasipler ver...sensin kalpleri birbirine ısındıran tüm kardeşlerimin eşleriyle kalplerini her zaman birbirine ısındır ve yuvalarında mutlu ve huzurlu olmalarını nasip et... AMİN hayırlı akşamlar... duaa..

gülcem

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Maşallah Allah bozmasın ağız tadınızı,çok duygulu yazmışınız duygulanmamak elde değil gözlerim dolu okudum mısralara dökülen hislerinizi.Yaşadığımız bu menfaat dünyasında ne güzel bir şeydir ki karşılıksız saf ve temiz güzel duygularla sevebilmek,herkese kısmet olmaz böyle bir şeyi yakalamak siz yakalamışınız Allah bozmasın inşallah eşiniz de çok şanslı ki onu böyle güzel duygularla seven bir hayat arkadaşı var.Allah bize de bizi yolda bırakmayacak Allah rızası için bizi sevip sahiplenecek en önemlisi de kendim duamda hep Yaradandan dilediğim bir şeydir ki beni ona daha çok yaklaştıracak hayırlı bir eş ve hayırlı bir evlilik yapmayı nasip etsin inşallah(aminnnn)Rabbim herkesin gönlünden geçeni hakkında hayırlı hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin...

nurderun

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Amin... Amin... Amin...
Ne kadar güzel...
Rabbimin tecellileriyle dolu bir eş...
Allah'a benden daha çok daha iyi bir kul olan...
Çünkü ne kadar iyi ise o kadar üzmez beni...
Yuvası İslam kokan...
Amin... Amin... Amin...

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Selamun aleyküm kardeşlerim; Allah sizlerden de razı olsun güzel dualarınız için inşallah sizin de kalbinize mukabil hayırlı insanlar versin...
burada her yazıyı içimden gelerek yazıyorum çünkü paylaşma ihtiyacı duyuyorum sizin gibi güzel kardeşlerimin de duasını almak nasip oluyor çok şükür.. burada yazdıklarım aynen hayatımda yaşadıklarım ne bir eksik ne bir fazla.. eğer tam zamanında karşıma çıkmasaydı hayat arkadaşım belki de çok daha zor durumda olacaktım kim bilir?

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Maşallah Allah bozmasın ağız tadınızı,çok duygulu yazmışınız duygulanmamak elde değil gözlerim dolu okudum mısralara dökülen hislerinizi.Yaşadığımız bu menfaat dünyasında ne güzel bir şeydir ki karşılıksız saf ve temiz güzel duygularla sevebilmek,herkese kısmet olmaz böyle bir şeyi yakalamak siz yakalamışınız Allah bozmasın inşallah eşiniz de çok şanslı ki onu böyle güzel duygularla seven bir hayat arkadaşı var.Allah bize de bizi yolda bırakmayacak Allah rızası için bizi sevip sahiplenecek en önemlisi de kendim duamda hep Yaradandan dilediğim bir şeydir ki beni ona daha çok yaklaştıracak hayırlı bir eş ve hayırlı bir evlilik yapmayı nasip etsin inşallah(aminnnn)Rabbim herkesin gönlünden geçeni hakkında hayırlı hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin...

Amin kardeşim.. Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın herkese mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin.. ben bu saf ve temiz duyguları çok zor yakaladım ama çok şükür zamanında yakaladım hızır gibi yetişti... İnşallah kardeşim dediğin gibi rabbimize yaklaştıracak bir eş nasip eder sana da, seni senden bile çok sevsin, senin zararına olacak işi senden önce düşünsün hayırlı, salih bir kul nasip etsin rabbim..Allah'a emanet ol kardeşim..duaa..

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm emoş kardeşim ben de isterim bu güzel dualarındanharikaa

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Aleyküm selam ablacım, canım ben sana da ettim aynı zamanda o duayı bir dua ederken gönlümden siz kardeşlerim de geçiyorsunuz... bir daha edeyim sana, inşallah Rabbim hakkında hayırlı, kalbi pamuk gibi yumuşak, şefkatli, güler yüzlü Allah katında makbul, kullar tarafından sevilen sayılan..Rabbimize yaklaştıracak bir eş nasip eder sana da, seni senden bile çok sevsin, senin zararına olacak işi senden önce düşünsün hayırlı, salih bir kul nasip etsin inşallah ablacım..:)

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Amin amin amin canım kardeşim Allah cc sonsuz razı olsun senden ceza kellahu hayran kesira.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Ey sevgili! sen benim; içimdeki can, gönlümdeki canan,
sevdiğim, kıymetlim, her şeyden öte bildiğimsin..

Sen varsan ben varım, sen gülersen güler, ağlarsan senden daha çok ağlarım, bir sana kıyamam sana dayanamam...

Sensin yolumu kaybedişimde bulduran, sensin sevgiyle gözlerime bakan, sensin üzüldüğümde acılarımı dindiren..

Sensiz günlerimi hiç yaşanmamış sayıyorum, sensiz her anımı yok sayıyorum sen benim için her şeyden önemli ve sevgilisin..
anladım bir tanem her şey sensin...

Üst Alt