Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
İyi Bir Forum sitesi Nasıl Olmalıdır?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 54911" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Selamün Aleyküm Hos geldiniz Kardesim Yazdiklariniza aynen katiliyorum bir iki nokta haric..</span></p><p><span style="color: Black">Her kardeşimiz; bilmelidir ki bütün mü’minler kardeştirler.</span></p><p><span style="color: Black">hizmette yarışmalı ve hayırlı işlerde birbirimize yardımcı olmalıyiz..</span></p><p><span style="color: Black">evet bu konuda anlastik peki burasi islami sitte diye sadece islami konular mi olmali?</span></p><p><span style="color: Black">Geniş içerikli islami bilgilerimiz var Hamd olsun Kur`an bile ogrenmek istiyenlere hizmet sunulmus..ne guzel..</span></p><p><span style="color: Black">ama bunun yaninda sosyal ailevi, cocuk terbiyesi,insan ve sorunlari, bilmedikleri konularda muhabbet ,ruh ve saglik, ve insan psikolojisine yer verilemez mi mesela?</span></p><p><span style="color: Black">Mesela Ben bugun ilk okulla basliyan oglusum ile yasadigim sorunu yazdim..cunku gercekten ayni benim durumumda olan annelere de seslenmek Yanliz degilsiniz Biz de ayni sorunlari yasiyoruz!!Sabredin, azim ile gayret edin diye bir sekilde birbirimize destek olmaya calismaktayiz..</span></p><p><span style="color: Black">Bakin Kardesim biz Birbirimizi bir sekilde tamamlarız.. birbirimizin yanlis ve dogrularindan ders, ibret alir..</span></p><p><span style="color: Black">ve gecmiste yaptigimiz hatalari baskalari yazinca daha iyi gorebiliriz..</span></p><p><span style="color: Black">Bir Mucize yaratip karsimizdakinin bakış açısini bir anda değişip karşınızdakinin sizin gibi olaya bakmasini sagliyamayiz lakin dogru bildigimiz bilgi ve tecrubelerimizi </span></p><p><span style="color: Black">baskalari da faydalansin diye paylasir elimizden geleni yapar gerisi Allah Kerim Hidayet sadece Allahcc. dan dir deriz..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">evet burasi islami bir sitte lakin burayi ziyaret edenler hepsi Siz gibi islami bilen bilincli kardeslerimiz mi?</span></p><p><span style="color: Black">Buraya her yas, mevki, farkli bakis acisi ,farkli bir arayis icinde olan her kesimden her meslekten her yaştan insanla iyi iletişim kurabilmek,</span></p><p> <span style="color: Black">guven ve samimiyet Gonul kopruleri kurduktan sonra anca islami Teblig yapabiliriz...</span></p><p><span style="color: Black">O yuzden iyi bir islami Forum her kesime her konuda Sirke kacmadan kucagini acip,hizmet verebilmeli diye dusunmekteyim..</span></p><p><span style="color: Black">bu benim sahsi dusuncem yaniliyorsam Allah affetsin beni..Ben belki de islami en iyi sekilde yasayamiyan Takva sahibi olmiyan muhafazakar bir insanim..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 54911, member: 1049"] [COLOR="Black"]Selamün Aleyküm Hos geldiniz Kardesim Yazdiklariniza aynen katiliyorum bir iki nokta haric.. Her kardeşimiz; bilmelidir ki bütün mü’minler kardeştirler. hizmette yarışmalı ve hayırlı işlerde birbirimize yardımcı olmalıyiz.. evet bu konuda anlastik peki burasi islami sitte diye sadece islami konular mi olmali? Geniş içerikli islami bilgilerimiz var Hamd olsun Kur`an bile ogrenmek istiyenlere hizmet sunulmus..ne guzel.. ama bunun yaninda sosyal ailevi, cocuk terbiyesi,insan ve sorunlari, bilmedikleri konularda muhabbet ,ruh ve saglik, ve insan psikolojisine yer verilemez mi mesela? Mesela Ben bugun ilk okulla basliyan oglusum ile yasadigim sorunu yazdim..cunku gercekten ayni benim durumumda olan annelere de seslenmek Yanliz degilsiniz Biz de ayni sorunlari yasiyoruz!!Sabredin, azim ile gayret edin diye bir sekilde birbirimize destek olmaya calismaktayiz.. Bakin Kardesim biz Birbirimizi bir sekilde tamamlarız.. birbirimizin yanlis ve dogrularindan ders, ibret alir.. ve gecmiste yaptigimiz hatalari baskalari yazinca daha iyi gorebiliriz.. Bir Mucize yaratip karsimizdakinin bakış açısini bir anda değişip karşınızdakinin sizin gibi olaya bakmasini sagliyamayiz lakin dogru bildigimiz bilgi ve tecrubelerimizi baskalari da faydalansin diye paylasir elimizden geleni yapar gerisi Allah Kerim Hidayet sadece Allahcc. dan dir deriz.. evet burasi islami bir sitte lakin burayi ziyaret edenler hepsi Siz gibi islami bilen bilincli kardeslerimiz mi? Buraya her yas, mevki, farkli bakis acisi ,farkli bir arayis icinde olan her kesimden her meslekten her yaştan insanla iyi iletişim kurabilmek, guven ve samimiyet Gonul kopruleri kurduktan sonra anca islami Teblig yapabiliriz... O yuzden iyi bir islami Forum her kesime her konuda Sirke kacmadan kucagini acip,hizmet verebilmeli diye dusunmekteyim.. bu benim sahsi dusuncem yaniliyorsam Allah affetsin beni..Ben belki de islami en iyi sekilde yasayamiyan Takva sahibi olmiyan muhafazakar bir insanim..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
İyi Bir Forum sitesi Nasıl Olmalıdır?
Alt