Selamun Aleykum Hocam. 
Yakın bir dostum ile aramda bir ticaret oldu, birbirimize borçlandık, ikimizde hata yaparak aramızdaki bu hesabı bir yere yazmadık, hesabı görelim dediğimizde, birimizin aklında kalan rakam 32.000+15.000 birimizin ise 32.500+15.000,
Aksam istihare ye yattım, hakikati bana göstersin diye yaradana dua ettim,
Rüyamda ben ve 4 veya 5 kişi (bizim cami hocası da var) bir açık alanda oturuyoruz, zikir edeceğiz, ben başlıyorum, "suphanallahi welhemdulillahi wela ilahe illallahu Allahu ekber, wela hewle wela quwwete illa billahil eliyyul ezim".
Sonra. "Suphannallah". Diyorum ve 33 defa okuyoruz,
sonra "zul kudreti elhamdulillah" Diyorum, imam bana bakıyor, yanlış yaptın der gibi, bende hemen sadece "elhamdulillah" diyorum ve 33 defa okuyoruz,
sonra "zul kudreti Allahu ekber" diyorum ve 33 defa tekrar ediyoruz.
Acaba rüyamın istihare m ile ilgisi varmı hocam?
Yüce Allah ın c.c. Aşkına mazhar olun inşallah.

Yakın bir dostum ile aramda bir ticaret oldu, birbirimize borçlandık, ikimizde hata yaparak aramızdaki bu hesabı bir yere yazmadık, hesabı görelim dediğimizde, birimizin aklında kalan rakam 32.000+15.000 birimizin ise 32.500+15.000,
Aksam istihare ye yattım, hakikati bana göstersin diye yaradana dua ettim,
Rüyamda ben ve 4 veya 5 kişi (bizim cami hocası da var) bir açık alanda oturuyoruz, zikir edeceğiz, ben başlıyorum, "suphanallahi welhemdulillahi wela ilahe illallahu Allahu ekber, wela hewle wela quwwete illa billahil eliyyul ezim".
Sonra. "Suphannallah". Diyorum ve 33 defa okuyoruz,
sonra "zul kudreti elhamdulillah" Diyorum, imam bana bakıyor, yanlış yaptın der gibi, bende hemen sadece "elhamdulillah" diyorum ve 33 defa okuyoruz,
sonra "zul kudreti Allahu ekber" diyorum ve 33 defa tekrar ediyoruz.
Acaba rüyamın istihare m ile ilgisi varmı hocam?
Yüce Allah ın c.c. Aşkına mazhar olun inşallah.