• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

İstihare namazı kıldım

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm Hayırlı günler, daha öncede sizden bu konu ile ilgili yardım almıştım bu durumlar gerçekten çok zor hele de elinizde sermaye yoksa karar vermek riske girmek de ona göre çok zor gene bu iççamaşır işi için istihareye yattım belirgin olarak gördüğüm tek şey bir kadının bana bir yarışmaya katılmam için adımı yazacağım bir küçük kağıt verdi sonrasında da gene kadının çalıştığı yere aitmiş yere düşen fatura nüshasını buluyorum ve kendisine veriyorum renkleri açık uçuk pembe ile açık tonlarda kahve idi tedirgin oldu ve benden alarak teşekkür etti (ben profildeki kişiyim yani anne) Rüyada sürekli annemi babamı görüyorum normal konuşma oluyor kız kardeşimin kıyafetinin kendisine yakışmış olduğunu söylüyor babam kızkardeşimin üzerinde süt kahve tonlarda bluz pantolon vardı. şimdiden teşekkürederim iyi günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..Hayirdir insallah HAkkinizda HAYIRLISI olani versin..
Rüyada görmek;herseyin bir bedeli faturasi vardir..
ins. acarsaniz ilk aylarda yogun calisma, emek, gerginlik, yerine oturtabilmek icin devletten is kredisi vs. seklinde yorumlanir..
bunlari kaldirmaya gucunuz, cevreniz, aileniz tanidiklariniz ve Allah a guveniniz varsa buyrun acin.....
fatura ödemek yeni bir ev veya mulk satın alacağınıza işaret eder..
"kadının çalıştığı yere aitmiş yere düşen fatura nüshasını buluyorum ve kendisine veriyorum"
yani fatura size ait degil..belki de birisi ile bir sureligine calisip isi HAKKI ile ogrenip belli bir cevre yapmaniz gerektigi seklinde size isarettir Allahu Alem...
Yinede Aileniz ile istisare edin ve Karar sizin..
Hayirli gunler...

Üst Alt