Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
İşte benim işim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 68342" data-attributes="member: 3"><p>Teşekkür ederim adminim, işte foruma neden gelmediğimi şimdi anlamış oldunuz, aynen dediğiniz gibi okadar dağınık biriyimki o dağınıklığın içinde kendimi bulamıyorum,</p><p>odada bana yer kalmaz olurmu adminim, o başköşede gördüğünüz benim düldülün koltuğu ve üstünde çay bardağı bulunan özel masam beyavv</p><p>aslına bakarsanız dağınıklığı ben de sevmem ama atalarımız ne demiş ''nerde çokluk orda *** '' ve sabahtan gece yarısına kadar makas elimden düşmezken, gece yarısı eve çıkarken dağınıklığı toplamak yürek ister pardon kuvvet ister diyecektim.</p><p><strong>Tabi nedemek adminim siz hayırlısıyla türkiyeye gelin de buraya geldiğinizde şöyle bi kolaçan edersiniz eğer tamir edilip kulanılır hale gelecek gibiyse o zaman düzene sokarsınız inş.</strong></p><p><strong>ve herşey düzene girdikten sonra bende size yanında buzzzz gibi ayranıyla birlikte acılımı acılı birbuçuk</strong><strong>, isterseniz iki</strong><strong> porsiyon</strong><strong>meşhur ereğli pidesi ısmarlarım</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 68342, member: 3"] Teşekkür ederim adminim, işte foruma neden gelmediğimi şimdi anlamış oldunuz, aynen dediğiniz gibi okadar dağınık biriyimki o dağınıklığın içinde kendimi bulamıyorum, odada bana yer kalmaz olurmu adminim, o başköşede gördüğünüz benim düldülün koltuğu ve üstünde çay bardağı bulunan özel masam beyavv aslına bakarsanız dağınıklığı ben de sevmem ama atalarımız ne demiş ''nerde çokluk orda *** '' ve sabahtan gece yarısına kadar makas elimden düşmezken, gece yarısı eve çıkarken dağınıklığı toplamak yürek ister pardon kuvvet ister diyecektim. [B]Tabi nedemek adminim siz hayırlısıyla türkiyeye gelin de buraya geldiğinizde şöyle bi kolaçan edersiniz eğer tamir edilip kulanılır hale gelecek gibiyse o zaman düzene sokarsınız inş. ve herşey düzene girdikten sonra bende size yanında buzzzz gibi ayranıyla birlikte acılımı acılı birbuçuk[/B][B], isterseniz iki[/B][B] porsiyon[/B][B]meşhur ereğli pidesi ısmarlarım[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
İşte benim işim
Alt