İşte benim işim

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Selamun aleyküm dostlar, daha düne kadar forumdan 7 gün 24 saat çıkmaz iken, bir kaç aydır foruma niye gelmiyorum diye merak edenlere

işte sebebim, önceden gece gündüz forumdan çıkmazdım şimdi ise gece gündüz bu işi yapıyorum. bu iş ne işi mi? bu resimlerde gördükleriniz, hani şu inşaatlarda, evinizde boya badana yaparken giydiğiniz eldivenler varya ha işte bunlar o eldivenlerin imalata henüz yeni başlangıcı:)

Bu görüntüler yazlığımdan
Bunlarda kışlığımdan (kapalı bölüm)
Ve bu arada deruni kardeşim de görmek istediği yazlık bölümü mü görmüş oldu.

Deruni

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Ve bu arada deruni kardeşim de görmek istediği yazlık bölümümü görmüş oldu.

Çok teşekkür ederim Ekrem abi, yazlık bölüm de kışlığın kadar ince düşünülmüş... Emeğine sağlık.
Yengemin televizyonu aşağıya inmiş, galiba yukarı bakmaktan boynu ağrıdı.
Senin köşende pek bir değişim yok ama sanırım alışkanlıklarına çok bağlısın.

Allah güle oturmayı nasib etsin, hayırlı ve berekli kazançlar inşaAllah...amin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
abooowww bu ne Ya Huuu!!
Simdi Foruma neden gelemediginizi anladim..
cunku bu dağınıklıkta bulamiyorsunuz. Kendinizi.
dikkat dağınıklığı ,zihin dikkat ,cevre dağınıklığı ..
Adminim kendini de odayi da dağıtmışsın iyice..
odada her seye yer var da bir sana yer kalmamis sanki.
Bu resimde gördüklerimi yazmaya izin var mi?
dağınıklığı hiç sevmem..Bu odada herşey yarım ve karışık beklemeye alinmis sanki...
Evimden, işimden ,kendi dunyam dan çıkarken İçimin ve etrafimin bütün dağınıklığını toparlayıp öyle çıkarim...
Turkiyeye geldigimde izin verin burasini Tamir edip kullanılır hâle getirip, düzene sokmak isterim..

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Teşekkür ederim adminim, işte foruma neden gelmediğimi şimdi anlamış oldunuz, aynen dediğiniz gibi okadar dağınık biriyimki o dağınıklığın içinde kendimi bulamıyorum,
odada bana yer kalmaz olurmu adminim, o başköşede gördüğünüz benim düldülün koltuğu ve üstünde çay bardağı bulunan özel masam beyavv
aslına bakarsanız dağınıklığı ben de sevmem ama atalarımız ne demiş ''nerde çokluk orda *** '' ve sabahtan gece yarısına kadar makas elimden düşmezken, gece yarısı eve çıkarken dağınıklığı toplamak yürek ister pardon kuvvet ister diyecektim.
Tabi nedemek adminim siz hayırlısıyla türkiyeye gelin de buraya geldiğinizde şöyle bi kolaçan edersiniz eğer tamir edilip kulanılır hale gelecek gibiyse o zaman düzene sokarsınız inş.
ve herşey düzene girdikten sonra bende size yanında buzzzz gibi ayranıyla birlikte acılımı acılı birbuçuk
, isterseniz iki porsiyonmeşhur ereğli pidesi ısmarlarım

Üst Alt