• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

İstanbul'u kazanmak

mobile

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
S.a. Kardeşim. Dün gece yine bir rüya gördüm. Çok uzun süredir görüşmediğim eskiden çok sevdiğim bir arkadaşımı gördüm bize gelmiş oturduk sohbet ettik. Sonra Bir taksideyim,İstanbul'u kazanmışım ve boğazdam geçiyorum. Boğazdan geçerken denizin ortasında küçücük bir ada görüyorum yemyeşil ağaçlar var ve arabalar var. Sonra birden kendim şu an yaşadığım şehre geliyorum. İki arkadaşım beni bekliyormuş, sahilde azıcık yürüyoruz yürürken diyorum sınavdan 387 puan aldım en yüksek netimi sınavda yaptım diyorum sonra bir bankanın içinden geçiyoruz hızlıca ve uyanıyorum. Sizce neye delalettir bunlar ? İstanbul'u kazanabilcek miyim ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
"İstanbul'u kazanmışım "
ben tam anliyamadim yani sınavda mi?

rüyada Köprü görmek;iki dünya iki karar Korku ile ümid arasinda iki geçit arasinda oldugunuza isarettir...
Rüyada bogaz köprüsu görmek;bazı sıkıntıların üstesinden geleceğinize yorumlanır.
ayrica Can bogaza gelmeden Hakka teslim olun Görülmemiş hesaplarla ötelere gitmeyin..
insallah hayatta hep basarili olursunuz..Hayirli gunler..

mobile

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Evet bu sene sinava girecegim. İstanbulu kzanmk istyrm ve de ruyama girdi. Sizce ruyam hayir mi ser mi

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
HAYIRDIR INSALLAH.. ruyanizi hep hayat gibi HAYRA yorun...
hayır mi şer mi bunu Allah cc. bilir..
ama Meydana gelen her şeyde mutlaka ama mutlaka iyi ve yararlı bir taraf vardır. En kötü ve felaketli şeyler bile böyledir.
“Mutlak kötülük yoktur cihanda” demiş bilgeler.
“Bize hayır görünen şeyler şer şer görünen şeyler hayır olabilir” diyor ayet-i kerime..
.“Her şeyin ya kendisi veya neticesi iyidir” diyor Bediüzzaman. Fakat biz hep şer tarafına bakıyoruz. İleriyi göremediğimiz için
hoşumuza gitmeyen şeylere kötü diyoruz.
Olaylara iyi ve kötü yaftasını biz vuruyoruz. Bu onlara nasıl baktığımıza bağlıdır. Bakış açımız onu değerlendirir.

Önemli olan olumsuz ve çirkin görünen şeyleri olumluya çevirebilmektir. Vaveyla edip bağırmanın feryat etmenin hiçbir yararı yoktur.velhasili kelam...
insallah istanbulu kazanmaniz HAYIRLI ise kazanmaniz icin duaciyim.. hayirli gunler..

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
İstanbulu kzanmk istyrm
Güzel kardeşim burada cep telefonu kullanmak yasaktır,
lütfen yazınızı cep telefonunda mesaj yazar gibi noksan harflerle yazmayınızbbnn..
tekrarı halinde mesajınız yayımlanmıyacaktırqqww..k

Üst Alt