Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Et yemekleri
İstanbul Usulü Kuzu Ciğeri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="İLiM DiLeNcİsİ" data-source="post: 25225" data-attributes="member: 816"><p><span style="font-size: 12px"><u><strong>Malzemeler :</strong></u></span> <span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">1 kuzu ciğeri </span></p><p><span style="font-size: 12px">Un, tuz </span></p><p><span style="font-size: 12px">1 çay k. karbonat</span></p><p><span style="font-size: 12px"> Sosu için:</span></p><p><span style="font-size: 12px">1 kase mantar </span></p><p><span style="font-size: 12px">3 domates </span></p><p><span style="font-size: 12px">4 yeşil biber </span></p><p><span style="font-size: 12px">Taze kekik </span></p><p><span style="font-size: 12px">Sıvıyağ </span></p><p><span style="font-size: 12px">Tuz, karabiber</span></p><p> <span style="font-size: 12px"><u><strong>Kızartmak için:</strong></u></span></p><p><span style="font-size: 12px">Sıvıyağ</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><u><strong>Hazırlanışı :</strong></u></span> <span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Sosu için 1 kase mantarı,3 adet domatesi,4 yeşil biberi kesin.Tavaya sıvıyağı alın.İlk önce tavaya mantarları alın ve soteleyin.Daha sonra biberi ilave edip sotelemeye devam edin.Daha sonra domatesleri ilave edip sosu sotelemeye devam edin.Üzerine tuz,karabiber ve taze kekik ilave edip sosu kaynatın.1 kg.kuzu ciğeri yaprak olarak ince kesin.,</span></p><p><span style="font-size: 12px">Geniş bir kaba unu alın.Unun içine tuz ve 1 çay kaşığı karbonat ilave edip karıştırın.Kuzu ciğerleri unu iyice bulayın ve fazla unun alın.Tavaya sıvıyağı alın ve sıvıyağda kuzu ciğerleri kızartın.Servis tabağına mantarlı sosu alın.Servis tabağının kenarlarına kuzu ciğerleri dizin.Üzerine ince kesilmiş maydanoz ve yeşil soğan yaprakları ile servis edin.</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">afiyet olsun</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İLiM DiLeNcİsİ, post: 25225, member: 816"] [SIZE=3][U][B]Malzemeler :[/B][/U][/SIZE] [SIZE=3] 1 kuzu ciğeri Un, tuz 1 çay k. karbonat Sosu için: 1 kase mantar 3 domates 4 yeşil biber Taze kekik Sıvıyağ Tuz, karabiber [U][B]Kızartmak için:[/B][/U] Sıvıyağ [U][B]Hazırlanışı :[/B][/U][/SIZE] [SIZE=3] Sosu için 1 kase mantarı,3 adet domatesi,4 yeşil biberi kesin.Tavaya sıvıyağı alın.İlk önce tavaya mantarları alın ve soteleyin.Daha sonra biberi ilave edip sotelemeye devam edin.Daha sonra domatesleri ilave edip sosu sotelemeye devam edin.Üzerine tuz,karabiber ve taze kekik ilave edip sosu kaynatın.1 kg.kuzu ciğeri yaprak olarak ince kesin., Geniş bir kaba unu alın.Unun içine tuz ve 1 çay kaşığı karbonat ilave edip karıştırın.Kuzu ciğerleri unu iyice bulayın ve fazla unun alın.Tavaya sıvıyağı alın ve sıvıyağda kuzu ciğerleri kızartın.Servis tabağına mantarlı sosu alın.Servis tabağının kenarlarına kuzu ciğerleri dizin.Üzerine ince kesilmiş maydanoz ve yeşil soğan yaprakları ile servis edin. afiyet olsun[/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Et yemekleri
İstanbul Usulü Kuzu Ciğeri
Üst
Alt