- Katılım
- 27 Şubat 2011
- Mesajlar
- 413
- Tepkime puanı
- 6
ISPANAK ÇORBASI TARİFİ
Gerekli Malzemeler
* 1/2 kg. Ispanak
* 3 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
* 1 Baş Soğan
* 2 Paket Tavuk Suyu
* 1 Çorba Kaşığı
* Limon Suyu
* 3 Yumurta
* Tuz,Karabiber, Su
Tarifi :
Ispanak Çorbası
-Soğanları rendeleyerek yağda kavurun.Yıkayıp temizlediğiniz ıspanakları ince ince doğrayarak tencereye koyun.Ispanakları soğanlarla birlikte kısık ateşte kavurun.
-Et suyu bulyonunu ayrı bir tencerede az su ile eriterek kaynatın.Kaynadıktan sonra ıspanaklara ekleyerek 7-8 dakika daha kaynatın.
-Pişen ıspanakları bir çatal yardımıyla püre haline getirin.Suyla karıştırarak tencereye alın.
-yumurtanın sarılarını ayırarak limon suyu ile çırpın tencereye ilave edin.Devamlı karıştırın.Ateşten aldıktan sonra bekletmeden servis yapın.

Gerekli Malzemeler
* 1/2 kg. Ispanak
* 3 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
* 1 Baş Soğan
* 2 Paket Tavuk Suyu
* 1 Çorba Kaşığı
* Limon Suyu
* 3 Yumurta
* Tuz,Karabiber, Su
Tarifi :
Ispanak Çorbası
-Soğanları rendeleyerek yağda kavurun.Yıkayıp temizlediğiniz ıspanakları ince ince doğrayarak tencereye koyun.Ispanakları soğanlarla birlikte kısık ateşte kavurun.
-Et suyu bulyonunu ayrı bir tencerede az su ile eriterek kaynatın.Kaynadıktan sonra ıspanaklara ekleyerek 7-8 dakika daha kaynatın.
-Pişen ıspanakları bir çatal yardımıyla püre haline getirin.Suyla karıştırarak tencereye alın.
-yumurtanın sarılarını ayırarak limon suyu ile çırpın tencereye ilave edin.Devamlı karıştırın.Ateşten aldıktan sonra bekletmeden servis yapın.