islamiforumlar.net Ailesi

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gunluk.jpg

Allah’ın selamı, Rahmeti, Bereketi üzerinize olsun Gönül dostlarım. Hepinize hayırlı aksamlar dilerim.
Farkinda iseniz her gun icinde bulundugum Ruh halli ile sizlere Gurbet diyarin dan Okyonuslar ötesinden Muhabet ile seslenmekteyim..
Ben biraz deli..biraz veli biraz da merhametliyim...
Burada bunca akıllı ve tecrubeliyim diye geçinenlerin içinde bazen deli bazen de sabrim ile cocuklarima veli olmak zorundayim...
tecrubelerimi de burada Sizlerde yararlanabilirsiniz diye paylasmayi seviyorum..

islamiforumlar.net ailesinde aynı frekanstan ses veriyoruz. Bu yüzden yüreklerimiz muhabet ile bağlandı birbirine Hamd olsun!!
Sevmeyi severim ben...gurbette anca sevgi ile sag kalabilecegimi anladim!! bazen Aklıma estiği gibi davranır..icimden geldigi gibi yazarim!!
Bazen uzak durmayı, bazen susmayı da severim. Görmeden sevdiğim Peygamberler, Peygamberim Aleyhisselatu Vesselam ve Ashabı gibi, görmediğim Gönül dostlarimi da severim…
Sevgimi anlatmaya kelimeler yetmez zaten o yuzden her persembe gecesi , içten bir dua eder sizler icin Rabbimin niyaz makamina cikarim!!…

Formumuza yazan, yüreğini açan neredeyse bütün kardeşlerimin az buçuk dertlerini dinlemişimdir...
Onlar icin üzülup Yardim et Allahim diye icten bir ahh etmisimdir!! Bazıları neşeli yorumlar yazarken, ben onların içlerinde gizledikleri acıyı, sıkıntıları hissederim sanki.
Sizlere karşı beslediğim duygular sadece sanal bir sevgi değil asla! biraz şefkat, biraz hüznü ,biraz da SILA hasrettini de saklıyor içinde…sanirim.

Dertsiz insan var sanmayın. Herkesin bir derdi var söyleyemediği… İçine köz olup oturan sırları, acıları var çoğunun.
Kimi evladıyla, kimi eşiyle, kimi ana babasıyla, kimi komşusuyla, kimi yoksullukla, varlıkla, kimi hastalıkla, kimi sağlıkla imtihanda…

Neyi farkettim biliyor musunuz? bizim Forum kadar muhabbet dolu, birbirini çok seven Gönül insani olmadigini ..
ama İtiraf edeyim ki; Yoruluyorum bazen… ”Çok vakit harcıyorum. Ya hesabı ağır olursa” deyip yiyorum kendi kendimi.
ama sonra diyorum ki eger bir insana bir konuda hayra, iyilige vesile olabiliyorsam..ne mutlu bana O zaman yeniden toparlanıyorum
Allah’ım güç ver diyorum…Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh..

ama Forumda ilmi, dini bilgileri ekliyenler var ya iste asil onlara imreniyorum..Hadisleri, ayetleri okudukca kendimin bu forumda sadece insanlarin
Gönülleri ile hemhal oldugumu fark ediyorum..
Rabbime hamd-u senalar olsun. Benim gibi aciz bir kulu, nice güzel insanla tanıştırdı. Pek çok şeyi öğrendim sizden, sizinle olgunlaştım.
yazarken,Yazışırken ufkum genişledi. Eksiklerimi daha iyi fark edebildim..

Rabbim yüreklerimizi ayırmasın. Bizi kendisine layık kullarından eylesin. Salihlerin, Salihaların, sevdiği kullarının arasına katsın.
Bizlere her daim razı olacağı işleri yapmayı nasip etsin. Birbirimize olan muhabbetimizi, Kendi muhabbetiyle çerçevelesin, pekiştirsin.
Kimin ne muradı varsa hayırlısıyla versin. ..
Hayirli geceler...

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aleykümselam ve Rahmetullah Allah razı olsun gönül sızım, hem dualarınız hem yazılarınız için... Siz bu forumdan bir çok şey kazandığınızı ifade etmişsiniz. Fakat siz, kazandığından çok kazandıran, faydalandığından çok faydalandıran, yani aldığından çok verensiniz. Ne mutlu size...kgüll..,kgüll..,kgüll.., Ne mutlu sizden alanlara...

BEDİR MUHAMMED ALİ

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
AS . DELİ OLMADAN VELİ OLUNMAZ. BİZ ALLAH YOLUNDA YÜRİYEN 40 YILLIK EMEKTEN SONRA ALLAHIN BİR ARAYA GETİERDİĞİ 7 HAL KARDEŞİYİZ.

ARAMIZDA HİÇ BİR FERTD MAKAM OLARAK LA İLAHE İLLALLAH KAPISININ .YANİ YOKLUK KAPISINDA MEVCUDATIMIZIN İSMİ EL EMİNLER.

BİRBİRİMİZE ÜSTAD DİYE HİTAP EDER BİRİMİZDEN KAN AKSA 7 MİZİN CANI YANAR KANI AKAR.

BU SİTEYE BENİ GÖRMEDEN İLMİN HAKİKATIN İDRAK EDEN GÖNÜL SIZIM İÇİN GELMİŞTİM BEN VE EŞİM ONU GURBETTE OLAN BİR HALKARDEŞİMİZ OLARAK DÜŞÜNÜYORUZ.

ONUN SAYESİNDE SERDAR ,EKREM,DERUNU ,PARLAK DAHA NİCE KALPLERİ SEVGİYLE DOLU GÜZEL İNSANLARI TANIMAMIZA VESİLE OLDU

.ÇABA VE EMEKLERİNDEN DOLAYI KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİM . İYİKİ VARSIN HAYAT SEVİNCE VE PAYLAŞINCA GÜZEL.AEO

süreyya58

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
ve aleyküm selam canım maşallah ne güzel şeyler yazmışın Allah razı olsun senden..kısaca iyiki varsın iyki burdasın diyecem..her zamanda var olasın...Rabbim ayırmasın seni bizden...sevdiği ve razı olduğu kullardan etsin...acilangul1acilangul1acilangul1acilangul1acilangul1

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
güüll.,güüll.,güüll., :elinizesaglik:.

Deruni

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
ve Aleykum Selam sevgili Gonul sizim hocam,

2c55a36e.gif

Allah (c.c) sizden razi olsun insaAllah...
Siz bizim icin cok degerlisiniz, her yazinizla, varliginizla...

Kendi adima bu sitede kalici olmamin en buyuk nedenlerinden biri de sizsiniz hocam...

Rabbim insaAllah Gonul dostlugumuzu daim eder insaAllah...(amin)

nuru alanur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ve aleykum selam hocam çok yeniyim daha kimse ile dost olamadım ama biliyoruzki inşaallah gönüllerimiz bir ki buraada toplanıyoruz hepimiz Allah razı olsun sizlerden

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gonuldostlarim.jpg

GÖNÜL DOSTLARIM ALLAH'U TEALA CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH .
Rabbim yüreklerimizi ayırmasın. Bizi kendisine layık kullarından eylesin. Salihlerin Salihaların sevdiği kullarının arasına katsın.
Bizlere her daim razı olacağı işleri yapmayı nasip etsin.
Birbirimize olan muhabbetimizi Kendi muhabbetiyle çerçevelesin pekiştirsin.
Hoşça kalın, hoş olun, hoş görün. Allah'a emanet olalım...
islamiforumlar.net ailesinde buluşalim...

melekgündüz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ve Aleykum Selam hocam asil siz bize cok sey kattiniz,islami forumlar ailesi olarak muhabbetimiz her zaman daim olur insAllah..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
quantum.jpg

Ve Aleykum Selam hocam asil siz bize cok sey kattiniz,islami forumlar ailesi olarak muhabbetimiz her zaman daim olur insAllah..

Veren El alan elden Hayirli dir!!
Allah RAZI olsun Melek kardesim ama Size bir sey katarken kendimin de İdrak Ufku acildi...
insan okuyarak yazarak muhabbet ederek idrak Ufkunu genisletir!!
Bakışımıza ve niyetimize göre hâdiseler, hayal ve idrakimizca farklı farklı suretler ve ruh alir sanki Bize icimizdeki bizi anlatir!!!
ve ilim, idrak,zeka dunyamiz bir alem ,bir derya olur!!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
mihriban.jpg

Konuşsam dilim yanar, sussam kalbim... Baktım olmuyor, ikisinin arasını bulayım diyerekteeen,islamiforumlar.net ailesinde, yazarak konuşmaya karar verdim...
Yolculuğumda konaklayıp, bineğimi sulayacak bir yerim olsun istedim, nefeslenip!! Gurbettin Yalnızlığıni ve acısını paylaşayim dedim.. ve burayı kendime mekan bildim..
Haydi Bakalım Hayırlısı…

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
dini bilgiler anlamında çok eksiğim var.sitenizden bu anlamda çok faydalanıyorum.
islami forumlar ailesi, benim ikinci ailem oldu. çok zor günler geçirdiğim bir dönemde tanıştım sizlerle. yalnızlığımı,dertlerimi paylaştım hepinizle. Gönül sızım, gönül dostum oldu. iyi ki varsınız.

Üst Alt