Allah’ın selamı, Rahmeti, Bereketi üzerinize olsun Gönül dostlarım. Hepinize hayırlı aksamlar dilerim.
Farkinda iseniz her gun icinde bulundugum Ruh halli ile sizlere Gurbet diyarin dan Okyonuslar ötesinden Muhabet ile seslenmekteyim..
Ben biraz deli..biraz veli biraz da merhametliyim...
Burada bunca akıllı ve tecrubeliyim diye geçinenlerin içinde bazen deli bazen de sabrim ile cocuklarima veli olmak zorundayim...
tecrubelerimi de burada Sizlerde yararlanabilirsiniz diye paylasmayi seviyorum..
islamiforumlar.net ailesinde aynı frekanstan ses veriyoruz. Bu yüzden yüreklerimiz muhabet ile bağlandı birbirine Hamd olsun!!
Sevmeyi severim ben...gurbette anca sevgi ile sag kalabilecegimi anladim!! bazen Aklıma estiği gibi davranır..icimden geldigi gibi yazarim!!
Bazen uzak durmayı, bazen susmayı da severim. Görmeden sevdiğim Peygamberler, Peygamberim Aleyhisselatu Vesselam ve Ashabı gibi, görmediğim Gönül dostlarimi da severim…
Sevgimi anlatmaya kelimeler yetmez zaten o yuzden her persembe gecesi , içten bir dua eder sizler icin Rabbimin niyaz makamina cikarim!!…
Formumuza yazan, yüreğini açan neredeyse bütün kardeşlerimin az buçuk dertlerini dinlemişimdir...
Onlar icin üzülup Yardim et Allahim diye icten bir ahh etmisimdir!! Bazıları neşeli yorumlar yazarken, ben onların içlerinde gizledikleri acıyı, sıkıntıları hissederim sanki.
Sizlere karşı beslediğim duygular sadece sanal bir sevgi değil asla! biraz şefkat, biraz hüznü ,biraz da SILA hasrettini de saklıyor içinde…sanirim.
Dertsiz insan var sanmayın. Herkesin bir derdi var söyleyemediği… İçine köz olup oturan sırları, acıları var çoğunun.
Kimi evladıyla, kimi eşiyle, kimi ana babasıyla, kimi komşusuyla, kimi yoksullukla, varlıkla, kimi hastalıkla, kimi sağlıkla imtihanda…
Neyi farkettim biliyor musunuz? bizim Forum kadar muhabbet dolu, birbirini çok seven Gönül insani olmadigini ..
ama İtiraf edeyim ki; Yoruluyorum bazen… ”Çok vakit harcıyorum. Ya hesabı ağır olursa” deyip yiyorum kendi kendimi.
ama sonra diyorum ki eger bir insana bir konuda hayra, iyilige vesile olabiliyorsam..ne mutlu bana O zaman yeniden toparlanıyorum
Allah’ım güç ver diyorum…Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh..
ama Forumda ilmi, dini bilgileri ekliyenler var ya iste asil onlara imreniyorum..Hadisleri, ayetleri okudukca kendimin bu forumda sadece insanlarin
Gönülleri ile hemhal oldugumu fark ediyorum..
Rabbime hamd-u senalar olsun. Benim gibi aciz bir kulu, nice güzel insanla tanıştırdı. Pek çok şeyi öğrendim sizden, sizinle olgunlaştım.
yazarken,Yazışırken ufkum genişledi. Eksiklerimi daha iyi fark edebildim..
Rabbim yüreklerimizi ayırmasın. Bizi kendisine layık kullarından eylesin. Salihlerin, Salihaların, sevdiği kullarının arasına katsın.
Bizlere her daim razı olacağı işleri yapmayı nasip etsin. Birbirimize olan muhabbetimizi, Kendi muhabbetiyle çerçevelesin, pekiştirsin.
Kimin ne muradı varsa hayırlısıyla versin. ..
Hayirli geceler...