Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Islami yasamaya musaitmisiniz acaba?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 51738" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Bazen düşünüyorum da evlatları için canımdan parça diyen, eline diken batsa içi parçalanan anne babalar...</span></p><p><span style="color: black">asileşen evlatlarını yeri geliyor evlatlıktan reddediyor da onca nimeti bizlere veren Mevla bu kadar isyana rağmen, şükürsüzlüğe rağmen, </span></p><p><span style="color: black">baş kaldırmaya rağmen hala nimetlerini gönderiyor bizlere…</span></p><p> </p><p><span style="color: black">Yüz çevirmiyor…Rahmet ve magfirettini esirgemiyor!</span></p><p><span style="color: black">Tövbe kapım size her an açık Bana yönelin!!</span></p><p><span style="color: black">sizi affedeyim Bana bir adım gelirseniz ben size koşarak gelecegini buyuruyor...</span></p><p> </p><p><span style="color: black">Bunca merhamete rağmen bu kafa tutuş niye, bu isyanlar niye…</span></p><p><span style="color: black">Hastalığınızdan dolayı yapamadığınız ibadetlerinizi ben yapmış kabul ederim...</span></p><p><span style="color: black">Bana yönelirseniz günahlarınızı siler sevaplarınızı çoğaltırım..buyuruyor.</span></p><p><span style="color: black">Tutunacak başka hangi dalımız varki O’ndan başka (c.c)</span></p><p><span style="color: black">Kimimiz var ki…</span></p><p><span style="color: black">Rabbim bir an olsun bile beni nefsimin eline düşürme</span></p><p><span style="color: black">Şeytanın elinde oyuncak etme.</span></p><p><span style="color: black">Senin razı olduğun kullarından eyle.</span></p><p><span style="color: black">Beni ve bütün ümmeti Muhammedi bu CUMA gunu hurmettine bağışla amin….</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 51738, member: 1049"] [COLOR=black]Bazen düşünüyorum da evlatları için canımdan parça diyen, eline diken batsa içi parçalanan anne babalar...[/COLOR] [COLOR=black]asileşen evlatlarını yeri geliyor evlatlıktan reddediyor da onca nimeti bizlere veren Mevla bu kadar isyana rağmen, şükürsüzlüğe rağmen, [/COLOR] [COLOR=black]baş kaldırmaya rağmen hala nimetlerini gönderiyor bizlere…[/COLOR] [COLOR=black]Yüz çevirmiyor…Rahmet ve magfirettini esirgemiyor![/COLOR] [COLOR=black]Tövbe kapım size her an açık Bana yönelin!![/COLOR] [COLOR=black]sizi affedeyim Bana bir adım gelirseniz ben size koşarak gelecegini buyuruyor...[/COLOR] [COLOR=black]Bunca merhamete rağmen bu kafa tutuş niye, bu isyanlar niye…[/COLOR] [COLOR=black]Hastalığınızdan dolayı yapamadığınız ibadetlerinizi ben yapmış kabul ederim...[/COLOR] [COLOR=black]Bana yönelirseniz günahlarınızı siler sevaplarınızı çoğaltırım..buyuruyor.[/COLOR] [COLOR=black]Tutunacak başka hangi dalımız varki O’ndan başka (c.c)[/COLOR] [COLOR=black]Kimimiz var ki…[/COLOR] [COLOR=black]Rabbim bir an olsun bile beni nefsimin eline düşürme[/COLOR] [COLOR=black]Şeytanın elinde oyuncak etme.[/COLOR] [COLOR=black]Senin razı olduğun kullarından eyle.[/COLOR] [COLOR=black]Beni ve bütün ümmeti Muhammedi bu CUMA gunu hurmettine bağışla amin….[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Islami yasamaya musaitmisiniz acaba?
Alt