Islami okullun yil sonu mezuniyet seramonisi

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Oğluşumun islami okullundan yil sonu mezuniyetti, seramonisi vardi.. 1. siniflarda en edepli, yardim sever insani cocuk Yusuf secildi..
Oğlum Kur'an-ı Kerimi güzel okuma yarışmasıni kazanamadi...
kazansa da kazanmasa da O benim Gönlümün Gülüdür ... ama okullun en guzel edepli, terbiyeli cocugu ödülünu aldi!!
resimde gordugunuz gibi.. 1. yusuf..
2. misirli bir cocuk..3. benim koruyuculugunu yaptigim habesistanli suleyman..

edebi kimden ogrendiniz.. benim gibi arsiz biri onlara edebi, hayayi ogretmis olamaz;Çünki ben kendi nefsimi
terbiye etmekten aciz iken..Onlari nasil terbiye edeyim..
ne diyelim;Allah vergisi.. ve yetimlerin mahzunlugunda bu merhamet var...
evin tek erkegi cok simartik onu ama merhamettinden, insanligina Ben bile hayranim..
benim kizimdan daha insancil mutevazi ve sefkatli ..
migrenim tutsun etrafimda pervane...Allahim! sen nelere kadirsin..

her gece benim icin Dua eder..
"Allahim! der ben yusuf yine geldim.bugun yaramazlik yapmadim.annem icin geldim onu koru ve cok sev olur mu?
ha basi da agrimazsin sonra bana masal anlatamiyor "

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Herşey ve herkes görünmez iplerle birbirine bağlıdır.
Sakın kimsenin ahını alma; bir başkasının, hele hele senden zayıf olanın canını yakma.
Unutma ki dünyanın öte ucunda tek bir insanın kederi, tüm insanlığı mutsuz edebilir. Ve bir kişinin saadeti, herkesin yüzünü güldürebilir...

Şems-i Tebrizi

Deruni

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
MaşaAllah Yusuf'a,

Rabb'im nazarlardan saklasın. Nasıl da masum bakışları var. Nasıl güzel bir fıtrata sahip olduğu tüm halinden belli.

Kendinize de haksızlık etmeyin lütfen, çocuk mutlaka kendine bir rol model seçer, ve etkilenir... Bu da kuşkusuz sizsiniz.
Örneğin, benim rol modelim de canımın içi sevgili babacığım.

Yusuf'u da Suleyman'ı da can-ı gönülden tebrik ederim.
Rabb'im bahtlarını da güzel eyler inşaAllah...

Sevgiler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah RAZI olsun Derunim.. beni cok mutlu ettiniz..
Onu ilk kez evladlik almak icin basvurdugumda..Ailem, annem haric, ve cevremdekilerden bazilari demislerdi ki.."Ya hu Sen delimisin kimdir ? kimlerden dir bilmezsin..
geninde sapiklik, katillik, ruh hastasi olabilir vs. vs.."
Dogru olabilir dedim.. geninde ne oldugunu sadece Allah bilir biz bilemeyiz...
insan kendi evladinin Genini soyunu, sopunu biliyor da illa HAYIRLI ,saglikli, normal olacak diye elinde bir Garantisi mi var...?
Size komik gelecek ben onun resmi velisi olabilirim ama Ben Ona Allah-i vekil veli kildim!!cunku tek basima bir gurbetci bir erkek cocugunu burada BATI da yetistirmesi cook zor!! korktum..ve Yusuf benim olmadigi icin Sahipsizlerin sahibini Ona vekil ve Veli olarak Ona teslim ettim.. ve rahatladim.. Ohh beee..
deruni kardesim siz asagidaki konudaki resimlerine bakin.. O kuccukken cook sismandi.. yemedim ona yedirirdim o yuzden hep manken gibi idim..
halen de oyleyim.. ehh 2 tane 6 yasinda oglusum var..genc anne olmaliyim.. kendi kizim 22 yasinda onla hayatta bir yere gitmem..
yanimda durma diye bir de kizarim.
ufakliklarla gezerim..cocuklar 6 yasinda ise demek ki ben de cok gencim hii.

Deruni

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rabb'im cümlemizden razı olsun.

Ne kadar da doğru demişsiniz sevgili hocam;
Aynı genlere sahip iki kardeş bile, birbirlerinden ne kadar farklı karakterlere sahip iken; gen haritasının hiç de belirleyici bir faktör olmadığı aşikar.

Siz, zaten kalplerin tek sahibi olan Rabb'imize güvenerek, O Celle CelaluHu'na teslim olarak adım atmışşınız... O'dan güzel vekil, O'dan güzel veli mi olur... Hamd olsun...

Rabb'im bu yolda ayağınıza en ufak taş dokundurmasın, yar ve yardımcınız olsun inşaAllah.
Yavrularınızı size bağışlasın, hayırlı evlatlar olmalarını nasib etsin...

MaşaAllah topaç gibiymiş tam ısırmalık.

Hocam, her halukarda çiçeği burnunda gencecik bir annesiniz maşaAllah.
Bir de olaya şu açıdan bakabilirsiniz; "maşaAllah 2 kız kardeş ne kadar da güzel anlaşıyorlar!" derle.
Kim bilecek ki sizin kızınız olduğunu, tabi siz söylemez iseniz.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Okulumu başayıyla bitiydim ödül olayak acaba annemden ne istesem.

Annecim bana ne alacaksın:D

Yeğenlerimi can-ı gönülden tebrik ederim.
Allah cc bahtlarını da güzel eyler inşaAllah.

Ben yeğenlerime ödül olarak resimlerine çerçeve taktırdım, eh oğluşlarına ne hediye alacağını da annesi düşünsün.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah RAZI olsun adminim cok güzel olmus..gönülden çerçeve takmışsıniz..
oğluşlarımin her şeyi var!ama hiç bir şeyleri yok!ve ben, oğluşlarıma,en büyük hediye olan Annelerini veremem!!
hakikatın yarısı aşk!! yarısı sensin.. sen aşkı görüyorsun; aşk ise senin ile dinini yaşıyor...ey yetimim..

Üst Alt