Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
İslamda Faiz Yasağı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="oians" data-source="post: 62962" data-attributes="member: 4353"><p>Selamün Aleyküm</p><p></p><p>Kardeşim mekkavi internette bu gün araştırırken bu yazıyada yazmalıyım dedim ben bir hata ile büyük günah işlemiş aciz bir kulum yaptıgım şey kredi kartı ile faizli 3 taksitle nakit avans çektim ve burumu telafi edemedim sonradan iptali için ugraştım fakat geriye getiremedim çok üzüldüm halada öyle çok pişmanım AZİZ ALLAH affeder İNŞALLAH AMİN . kardeşlerim ben bu parayla telefon aldım ve bu telefonu kullanmamın hükmü nedir sakıncası nedir bu telefonu neyapmalıyım birinemi versem ne etsem bilemedim telefonu hiç kullanmadan aldıgım fiyata satıp bankanın parasını yatırmayı düşünüyorum lütfen yardımcı olurmusunuz birde bu günahımdan dolayı çok pişmanım benim için dua edin İnşallah ALLAH affeder. Selametle</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="oians, post: 62962, member: 4353"] Selamün Aleyküm Kardeşim mekkavi internette bu gün araştırırken bu yazıyada yazmalıyım dedim ben bir hata ile büyük günah işlemiş aciz bir kulum yaptıgım şey kredi kartı ile faizli 3 taksitle nakit avans çektim ve burumu telafi edemedim sonradan iptali için ugraştım fakat geriye getiremedim çok üzüldüm halada öyle çok pişmanım AZİZ ALLAH affeder İNŞALLAH AMİN . kardeşlerim ben bu parayla telefon aldım ve bu telefonu kullanmamın hükmü nedir sakıncası nedir bu telefonu neyapmalıyım birinemi versem ne etsem bilemedim telefonu hiç kullanmadan aldıgım fiyata satıp bankanın parasını yatırmayı düşünüyorum lütfen yardımcı olurmusunuz birde bu günahımdan dolayı çok pişmanım benim için dua edin İnşallah ALLAH affeder. Selametle [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
İslamda Faiz Yasağı
Alt