Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Irak'lı Çocuktan Amerika'ya Mektup
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Livechillâh" data-source="post: 14869"><p style="text-align: center"><span style="color: red"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Irak savaşında babası ile annesi ölen ve kendisinin de bacakları </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">kopan Müslüman bir çocuğun savaşı yöneten ABD'li general Tommy </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Franks'a yazdığı şiir... </span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"> <span style="font-family: 'verdana'">Merhamet hür Dünyaya bu kadar mı Irak ' ta? </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Ben Basralı Ömer, </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Belki haberin yoktur diye yazıyorum Mr. Franks. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Önce demokrasi yağdı göklerimizden, </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Sonra özgürlük geçti üstümüzden </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Palet palet. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Ve insan hakları Namlularından </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Saniyede bilmem kaç adet. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Demokrasi bizim eve de isabet etti </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Bir gün sonra anladım koptuğunu ayaklarımın. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Tam onsekiz adet insan hakları saymışlar </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Vücudunda babamın. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Annem yoktu zaten </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Ben doğarken ilaç yokluğundan ölmüş </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Ambargo falan dediler ya Anlamadım </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">çocukluk aklı işte </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Oluşmadan sökülmüş. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Sizde de barış böyle midir Mr. Franks? </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">insan hakları çocukları yetim </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Ve ayaksız bırakır mı orda da? </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Düşer mi ayın kan gölüne aksi </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Güpegündüz düşer mi Pazar yerine demokrasi? </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Zenginlik </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">insanları korkudan uykusuz bırakır </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Kuşlar gökyüzünü terk eder mi orda da? </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Babamla mırıldandığım son dua dilimde </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">ayaklarımın hastanede Ve giymeye </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">kıyamadığım pabuçlar Kaldı elimde. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Çocukların var mı Mr. Franks? </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Al, oğluna götür onları bari ise yarasın </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Kim bilir belki baktıkça </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Bazen beni hatırlasın. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Bu nasıl demokrasi Mr. Franks? </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Düştüğü </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">yeri yaktı </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Merhamet hür Dünyaya </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'verdana'">Bu kadar mi Irak ' tı? sizce </span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Livechillâh, post: 14869"] [CENTER][COLOR=red][SIZE=5][FONT=verdana]Irak savaşında babası ile annesi ölen ve kendisinin de bacakları kopan Müslüman bir çocuğun savaşı yöneten ABD'li general Tommy Franks'a yazdığı şiir... [/FONT][/SIZE][/COLOR] [COLOR=blue][SIZE=5] [FONT=verdana]Merhamet hür Dünyaya bu kadar mı Irak ' ta? Ben Basralı Ömer, Belki haberin yoktur diye yazıyorum Mr. Franks. Önce demokrasi yağdı göklerimizden, Sonra özgürlük geçti üstümüzden Palet palet. Ve insan hakları Namlularından Saniyede bilmem kaç adet. Demokrasi bizim eve de isabet etti Bir gün sonra anladım koptuğunu ayaklarımın. Tam onsekiz adet insan hakları saymışlar Vücudunda babamın. Annem yoktu zaten Ben doğarken ilaç yokluğundan ölmüş Ambargo falan dediler ya Anlamadım çocukluk aklı işte Oluşmadan sökülmüş. Sizde de barış böyle midir Mr. Franks? insan hakları çocukları yetim Ve ayaksız bırakır mı orda da? Düşer mi ayın kan gölüne aksi Güpegündüz düşer mi Pazar yerine demokrasi? Zenginlik insanları korkudan uykusuz bırakır Kuşlar gökyüzünü terk eder mi orda da? Babamla mırıldandığım son dua dilimde ayaklarımın hastanede Ve giymeye kıyamadığım pabuçlar Kaldı elimde. Çocukların var mı Mr. Franks? Al, oğluna götür onları bari ise yarasın Kim bilir belki baktıkça Bazen beni hatırlasın. Bu nasıl demokrasi Mr. Franks? Düştüğü yeri yaktı Merhamet hür Dünyaya Bu kadar mi Irak ' tı? sizce [/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Irak'lı Çocuktan Amerika'ya Mektup
Alt