• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

İnternette tanıştığım birine resmimi gönderdim

leyla940

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
12 Mart 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Selamunaleykum
Öncelikle böyle güzel bir siteyi görünce çok mutlu oldum. Fakat bir şeyi merak ediyorum neden sorulan sorular bu kadar mantıksız ? İnsanı dinimizden uzaklaştıracak, cevap vermesi zor olan soruları görünce üzüldüm açıkçası. Bizde bir huy var zaten din hakkında belli şeyleri bilen kişileri zorlayarak illa da bir fetva almaya çalışıyoruz. Bu kadar güzel bir dini ne hale getirdiler ?

Neyse bu bir soru değil ama cevaplarsanız sevinirim. İnternette kimliklerimiz gizli olduğu bir yerde sadece öylesine biriyle konuşuyodum hiç bir şekilde birbirimizi tanımasak dahi içim pek rahat değildi çünkü daha önce internette tanımadığım biriyle konuşmadım ve doğru olmadığını düşündüm. Sadece animeler hakkında falan konuşuyorduk sonra resmimi istedi bende bi anlığına düşünmeden yüzümün yarısının gözüktüğü bir fotoğraf attım ama şu anda çok pişmanım, düşündükçe üzülüyorum çünkü o erkek olduğunu söylemişti ve ben kapalı olmama ve bu konuda hassas olmama rağmen ona fotoğrafımı attım, üzgünüm.
 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Aleykümselam kardeşim, sorular hakkında "merak" veya ihtiyaç sebebiyle diyebiliriz.
Pişmanlık duyduğunuz konuya gelince, yanlış birşey olduğu açıktır. Çünkü insanın pişmanlık duyduğu herşey yanlıştır. En güzel fetvayı insanın vicdanı veriyor. Bir musibet bin nasihattan evladır. Böylece aynı hataya bir daha düşmezsiniz herhalde.
 
Üst Alt