İnsanlık ölmüş...

tenken s.j.r

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hakkaten dünya bir sürü gereksiz insanla dolu, bu kadar insaniyetsizlik kalbi darlık olamaz. Bu ecnebiler yardımseverlik ve ikram gibi faziletleri unutmuşlar. Müslüman bir ülkede olsa yemek vermekle kalmayıp birde cebine para koyarlar gizliden. Nihayet kendilerini tanımaya başladılar. Yakında birbirlerini de yemeye başlarlar. Bakınız u.s.a..

tenken s.j.r

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Sayın adminler,konuma eklemiş olduğum video neden gösterilmiyor veya ben mi ekleyemedimhhım

tenken s.j.r

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Pek bir reklam göremedim videoda ama siz bilirsiniz.O halde konunun silinmesini rica ediyorum.Bu şekilde çok manasız oldu.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Pek bir reklam göremedim videoda ama siz bilirsiniz.O halde konunun silinmesini rica ediyorum.Bu şekilde çok manasız oldu.
Reklam değil kardeşim spam! Forumun yapısını bozan kod içeriyor! Mesaj silinmez, istersen konuya açıklama ekleyebilirsin...

tenken s.j.r

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayır gerek yok kardeşim kalsın.Açılan konu nasıl silinemez orasıda ayrı bir muamma.Hayret!!!

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
İslam ile "insanlık" arasında kuvvetli ve ulvi bir bağ vardır.
İslam'ı insandan ya da insan'ı İslam'dan koparırsan "insanlık" denen bir şey bulamazsın!
Aha şekilde görüldüğü gibi.
Allah bizleri insanlık'tan ayırmasın.
Selam ile.

tozduman

Moderatör
Moderatör
"Gönül değişirse Dünya değişir" Şemsi Tebrizi.

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Gönül değişse de gönüle uyumlu, cadde, çalışma hayatı, sokak, mahalle, eğitim kurumları da kaçınılmazdır.
İslam ahlakının emrettiği gönül, zincirin halkalarını andırır niteliktedir.
Birinin nakıslığı "gönül"ün parçalanmasına vesiledir.
Belki de adam olamayışımız, "bütüncül" olamayışımızla da alakalıdır, kim bilir..?

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba bir ecnebide müminin güzel hasletleri bulunabileceği gibi bir müminde bir ecnebinin kötü hasletleri bulunabilir bence,

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Eee, bize düşen görev de o zaten:
"Ölmüş insanlığı diriltmektir..!" Tabi biz de ölmemişsek, ki bu da çok önemlidir. İnsanları bu merkezde sorgularken kendimizi bazen sorgulayamıyoruz. Sorguladığım da ise, bir bakıyoruz ki bizler de zaten ölü imişiz. Allah korusun.
Bize düşeni icra edelim.
Allah yardımcınız olsun.

Üst Alt