Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
İnsanları yargılamaya kalkarsanız çok şey kaybedersiniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 55425" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Hacim biraz samimi olarak bu konuda sohbet edelim mi?</span></p><p><span style="color: Black">forumda çok popüler olan sevilen, sayilan bir üyenin forumdan ayrılmama ihtimali neredeyse imkansız denecek kadar düşüktür. popülaritenin doğasında bu vardır... </span></p><p><span style="color: Black">ama bazi KIRILMALAR insan dogasini bile yenebilecek guc ve seviyededir..</span></p><p><span style="color: Black">Her insanin olaylara farkli Tepki gosterir..unutmayin Bunu..</span></p><p><span style="color: Black">nasil mi biliyorum cunku Ben de ilk goz agrim dedigim Forumdan ayrilip buraya geldim.. ama dersimi de Hissemi de aldim..</span></p><p><span style="color: Black">foruma ve forumdaki gerek yonetici veya uyelere küsmelerin psikolojik boyutunu ve davranış şeklini kendi gözlemlerimle hem yasadim hem yazdim...</span></p><p><span style="color: Black">Hatta forum küslerinin genellikle bu küsme davranışını kişinin o an ki ruh halinde duygusal bir tepki olabileceğini ve kişiyi bu duygusal tepkiyi vermeye iten durumu yazmaya çalıştım...</span></p><p><span style="color: Black">insanin en zayif noktasindan ve en onem verdigi konulardaki haksizlik kisiyi o forumdan uzaklastirabiliyor.. </span></p><p><span style="color: Black">Fakat bir yandan da haklisiniz..Bunun yanında bir foruma yazmaktan her ne sebeple olursa olsun vazgeçmek ile foruma küsup ayrilmak arasında dağlar kadar fark var.. </span></p><p><span style="color: Black">ama kendi ilmi ve yuregi ile yazanlar kalpleri KIRILDIGINDA o forumda kalamazlar..</span></p><p><span style="color: Black">Kainatta her seyin bir kırılma noktası vardır ..</span></p><p><span style="color: Black">bizlerde hakikat eri makaminda olmadigimiz icin bize atilan agir iftira lari kaldiramayip </span></p><p><span style="color: Black">karsimizdakini KIRMAMAK icin KIRILIP cekip gidiyoruz..</span></p><p><span style="color: Black">BAZEN SADECE GİTMEK GEREKİR..</span></p><p><span style="color: Black">ne kendimizi nede karsimizdaki Din kardesimizi daha fazla gunaha sokmamak </span></p><p><span style="color: Black">icin cekip gidiyoruz.. bu da bir bakis acisi ve gonul acmasi..</span></p><p><span style="color: Black">Biz de tepki insani degil etki insani olmasini bilirdik..</span></p><p><span style="color: Black">Eleştiren kıran ne kadar hatalıysa darılıp giden de hatalıdır..Amenna..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 55425, member: 1049"] [COLOR="Black"]Hacim biraz samimi olarak bu konuda sohbet edelim mi? forumda çok popüler olan sevilen, sayilan bir üyenin forumdan ayrılmama ihtimali neredeyse imkansız denecek kadar düşüktür. popülaritenin doğasında bu vardır... ama bazi KIRILMALAR insan dogasini bile yenebilecek guc ve seviyededir.. Her insanin olaylara farkli Tepki gosterir..unutmayin Bunu.. nasil mi biliyorum cunku Ben de ilk goz agrim dedigim Forumdan ayrilip buraya geldim.. ama dersimi de Hissemi de aldim.. foruma ve forumdaki gerek yonetici veya uyelere küsmelerin psikolojik boyutunu ve davranış şeklini kendi gözlemlerimle hem yasadim hem yazdim... Hatta forum küslerinin genellikle bu küsme davranışını kişinin o an ki ruh halinde duygusal bir tepki olabileceğini ve kişiyi bu duygusal tepkiyi vermeye iten durumu yazmaya çalıştım... insanin en zayif noktasindan ve en onem verdigi konulardaki haksizlik kisiyi o forumdan uzaklastirabiliyor.. Fakat bir yandan da haklisiniz..Bunun yanında bir foruma yazmaktan her ne sebeple olursa olsun vazgeçmek ile foruma küsup ayrilmak arasında dağlar kadar fark var.. ama kendi ilmi ve yuregi ile yazanlar kalpleri KIRILDIGINDA o forumda kalamazlar.. Kainatta her seyin bir kırılma noktası vardır .. bizlerde hakikat eri makaminda olmadigimiz icin bize atilan agir iftira lari kaldiramayip karsimizdakini KIRMAMAK icin KIRILIP cekip gidiyoruz.. BAZEN SADECE GİTMEK GEREKİR.. ne kendimizi nede karsimizdaki Din kardesimizi daha fazla gunaha sokmamak icin cekip gidiyoruz.. bu da bir bakis acisi ve gonul acmasi.. Biz de tepki insani degil etki insani olmasini bilirdik.. Eleştiren kıran ne kadar hatalıysa darılıp giden de hatalıdır..Amenna..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
İnsanları yargılamaya kalkarsanız çok şey kaybedersiniz
Alt