Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
insanFakiri Yüreğinden ALıntılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 37645" data-attributes="member: 1222"><p><strong><span style="color: #9932cc">Dün "Canım" olan, yarın düşmanım olmaz benim..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #9932cc">Yaşananların hatırı hep saklı kalır,</span></strong></p><p><strong><span style="color: #9932cc">Hatırları sorulur, selamları hep alınır..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #9932cc">"Sildiklerim" vardır bir de,</span></strong></p><p><strong><span style="color: #9932cc">Onlar yanlışlarım ve pişmanlıklarımdır..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #9932cc">Adları anılmaz, hatırları sorulmaz..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #9932cc">Sadece beddualarımdır!</span></strong></p><p><strong><span style="color: #9932cc">Vicdanla birlikte,</span></strong></p><p><strong><span style="color: #9932cc">"Şeref" ararım ben sevdiklerimde.. </span></strong></p><p><strong><span style="color: #9932cc">Her zaman doğru değildir elbet seçimlerim..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #9932cc">Zaman gelir "Şerefsizleri" de severim!</span></strong></p><p><strong><span style="color: #9932cc">Her yerde gözüm kulağım vardır benim,</span></strong></p><p><strong><span style="color: #9932cc">"Eksik söylemek yalan söylemek değildir" mantığındaki "Çok Dürüstler"?</span></strong></p><p><strong><span style="color: #9932cc">Beni değil, kendilerini kandırırlar yalnızca.. </span></strong></p><p><strong><span style="color: #9932cc">Bilmezden gelişlerim, aptala yatışlarım..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #9932cc">Kaybetme korkumdan değil,</span></strong></p><p><strong><span style="color: #9932cc">Karşımdakilerin yalan söyleme potansiyallerine olan merakımdandır..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #9932cc">"İnkar" olmaz benim hayatımda..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #9932cc">Yaşananı, "Yaşanmamış" saymam! </span></strong></p><p><strong><span style="color: #9932cc">Sayanları da SAYMAM!</span></strong></p><p><strong><span style="color: #9932cc">Kelimelere sığmaz,</span></strong></p><p><strong><span style="color: #9932cc">Sayfalar sürer beni anlatmak..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #9932cc">Ama ne kadar anlatılırsa anlatılsın,</span></strong></p><p><strong><span style="color: #9932cc">Yaşayan bilir beni, yaşamayan anlamaz...</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 37645, member: 1222"] [B][COLOR=#9932cc]Dün "Canım" olan, yarın düşmanım olmaz benim.. Yaşananların hatırı hep saklı kalır, Hatırları sorulur, selamları hep alınır.. "Sildiklerim" vardır bir de, Onlar yanlışlarım ve pişmanlıklarımdır.. Adları anılmaz, hatırları sorulmaz.. Sadece beddualarımdır! Vicdanla birlikte, "Şeref" ararım ben sevdiklerimde.. Her zaman doğru değildir elbet seçimlerim.. Zaman gelir "Şerefsizleri" de severim! Her yerde gözüm kulağım vardır benim, "Eksik söylemek yalan söylemek değildir" mantığındaki "Çok Dürüstler"? Beni değil, kendilerini kandırırlar yalnızca.. Bilmezden gelişlerim, aptala yatışlarım.. Kaybetme korkumdan değil, Karşımdakilerin yalan söyleme potansiyallerine olan merakımdandır.. "İnkar" olmaz benim hayatımda.. Yaşananı, "Yaşanmamış" saymam! Sayanları da SAYMAM! Kelimelere sığmaz, Sayfalar sürer beni anlatmak.. Ama ne kadar anlatılırsa anlatılsın, Yaşayan bilir beni, yaşamayan anlamaz...[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
insanFakiri Yüreğinden ALıntılar
Alt