Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
insanFakiri Yüreğinden ALıntılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 37643" data-attributes="member: 1222"><p><span style="color: #9932cc">geniş bir ovada düşündüm önce seni</span></p><p><span style="color: #9932cc">sarı yaprakların sallandığı rüzgarda</span></p><p><span style="color: #9932cc">papatyaların boy gösterdiği </span></p><p><span style="color: #9932cc">ölümsüz kelebeklerin uçuştuğu</span></p><p><span style="color: #9932cc">yaşanmamış bir zamanda</span></p><p><span style="color: #9932cc">kimselerin bilemediği</span></p><p><span style="color: #9932cc">çözümsüz bilmecelere gizledim seni</span></p><p><span style="color: #9932cc">ip uçları ancak bende saklı olan</span></p><p><span style="color: #9932cc">bütün kapıları bir sana açılan</span></p><p><span style="color: #9932cc">seni sensizlikte düşündüm bir an</span></p><p><span style="color: #9932cc">bir yudum sevgiyi avuçlarımızda içtiğimiz</span></p><p><span style="color: #9932cc">sesimin sesine değdiği anlar aklıma geldi de </span></p><p><span style="color: #9932cc">sensizlik uçuverdi o zaman</span></p><p><span style="color: #9932cc">seni mavi gökyüzünde düşündüm </span></p><p><span style="color: #9932cc">beyaz bir martı olup kanat çırptım</span></p><p><span style="color: #9932cc">uçsuz bucaksız engin deryalarda hayal ettim</span></p><p><span style="color: #9932cc">dalınca içine kayboldum </span></p><p><span style="color: #9932cc">yeşil ormanlara koydum sonra seni</span></p><p><span style="color: #9932cc">umutlarımı her bir yaprağına bıraktım</span></p><p><span style="color: #9932cc">yüreğimden taştın </span></p><p><span style="color: #9932cc">bir sen oldu yine dört bir yan</span><span style="color: silver"></span></p><p><span style="color: silver"></span></p><p><span style="color: silver"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 37643, member: 1222"] [COLOR=#9932cc]geniş bir ovada düşündüm önce seni sarı yaprakların sallandığı rüzgarda papatyaların boy gösterdiği ölümsüz kelebeklerin uçuştuğu yaşanmamış bir zamanda kimselerin bilemediği çözümsüz bilmecelere gizledim seni ip uçları ancak bende saklı olan bütün kapıları bir sana açılan seni sensizlikte düşündüm bir an bir yudum sevgiyi avuçlarımızda içtiğimiz sesimin sesine değdiği anlar aklıma geldi de sensizlik uçuverdi o zaman seni mavi gökyüzünde düşündüm beyaz bir martı olup kanat çırptım uçsuz bucaksız engin deryalarda hayal ettim dalınca içine kayboldum yeşil ormanlara koydum sonra seni umutlarımı her bir yaprağına bıraktım yüreğimden taştın bir sen oldu yine dört bir yan[/COLOR][COLOR=silver] [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
insanFakiri Yüreğinden ALıntılar
Alt