Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
insanFakiri Yüreğinden ALıntılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 37612" data-attributes="member: 1222"><p><strong><em><span style="font-size: 15px">Bu gün bir başkayım,nasıl başkaysam....</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px">Ellerim yok,gözlerim yok bedenimi yitirmişim...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px">O kadar ağırım ki,kendimi taşıyamıyorum....</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px">Ruhum yok,canım yok,alıp başımı bir yerlere gitmişim....</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px">Anlamıyorum yaa.?aklım basmıyor....</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px">Bakıyorum ama yok,bir ben kalmamış bende....</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px">Artık demir almak günü gelmiş bu limandan....</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px">Ne güneşi hissederim ne soğuğu bu tende....</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px">ÇOK kısa derler yaşam,o ne bir hatırlasam....</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px">Günahıyla,sevabıyla tümüne eyvallah çekelim....</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px">Eee vakit bu vakit,toparlan bakalım....</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px">Hadi duygularım,hadi gönlüm,hadi ruhum yerimize gidelim....</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px">Bitti aşk oyunumuzun galası vardı dün gece....</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px">Kapalı gişe oynadıktüm teller,msnler,hotmaillerde....</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px">Son bileti aldık dönüş yolumuza biraz erken....</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 15px">Tek zoruma giden,bir veda bile edemedik son perde inerken.</span></em></strong><span style="color: silver"></span></p><p><span style="color: silver"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 37612, member: 1222"] [B][I][SIZE=4]Bu gün bir başkayım,nasıl başkaysam.... Ellerim yok,gözlerim yok bedenimi yitirmişim... O kadar ağırım ki,kendimi taşıyamıyorum.... Ruhum yok,canım yok,alıp başımı bir yerlere gitmişim.... Anlamıyorum yaa.?aklım basmıyor.... Bakıyorum ama yok,bir ben kalmamış bende.... Artık demir almak günü gelmiş bu limandan.... Ne güneşi hissederim ne soğuğu bu tende.... ÇOK kısa derler yaşam,o ne bir hatırlasam.... Günahıyla,sevabıyla tümüne eyvallah çekelim.... Eee vakit bu vakit,toparlan bakalım.... Hadi duygularım,hadi gönlüm,hadi ruhum yerimize gidelim.... Bitti aşk oyunumuzun galası vardı dün gece.... Kapalı gişe oynadıktüm teller,msnler,hotmaillerde.... Son bileti aldık dönüş yolumuza biraz erken.... Tek zoruma giden,bir veda bile edemedik son perde inerken.[/SIZE][/I][/B][COLOR=silver] [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
insanFakiri Yüreğinden ALıntılar
Alt