Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
insanFakiri Yüreğinden ALıntılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 37605" data-attributes="member: 1222"><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Acı Gün</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>KimLiksiz Biri, Şeytana Uydum Bak</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Kusura Bakma Aşk Kusura Bakma Sevap</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Bir Başka AğLıyorum Bu GünLerde</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Bir Başkasında Avunuşum</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Sövüyorum Önüme GeLene</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Adım Atığım Her Taş YanLış</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Yüzüne Baktığım Her Kaş, Baş Ağrısı</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>SevdikLerim Hep Aynı</em></span></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">KüstükLerim Boyumdan Büyük</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">İğne Acısı DeğiL Bu</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">SakLadıkLarım Ömrüme Hasım</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">Çektiğim Her Sabır, Kabir Azabı</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">Kandırma Beni Kaderim</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">Üzdüğün İnsan Yeterince, Masum..</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">KaLbimde Taşıdğım Nasır</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">Önüme Baktığım Yasım..</span></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 37605, member: 1222"] [FONT=Arial Black][I]Acı Gün[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]KimLiksiz Biri, Şeytana Uydum Bak[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Kusura Bakma Aşk Kusura Bakma Sevap[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Bir Başka AğLıyorum Bu GünLerde[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Bir Başkasında Avunuşum[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Sövüyorum Önüme GeLene[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Adım Atığım Her Taş YanLış[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Yüzüne Baktığım Her Kaş, Baş Ağrısı[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]SevdikLerim Hep Aynı[/I][/FONT] [I][FONT=Arial Black]KüstükLerim Boyumdan Büyük[/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black]İğne Acısı DeğiL Bu[/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black]SakLadıkLarım Ömrüme Hasım[/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black]Çektiğim Her Sabır, Kabir Azabı[/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black]Kandırma Beni Kaderim[/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black]Üzdüğün İnsan Yeterince, Masum..[/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black]KaLbimde Taşıdğım Nasır[/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black]Önüme Baktığım Yasım..[/FONT][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
insanFakiri Yüreğinden ALıntılar
Alt