Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
insanFakiri Yüreğinden ALıntılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 34638" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Beni söylediklerimde arama...! </span></p><p><span style="color: black">Ben söyleyemediklerimde gizliyim... </span></p><p><span style="color: black">O göremediğin koskoca derya gönlümdür; gördüğün sahil ise dilim... </span></p><p><span style="color: black">Kıyılarıma vuran dalgalarıma şaşma...! </span></p><p><span style="color: black">Onlar AŞKTAN GEL-GİT'lerim... </span></p><p><span style="color: black"></span><span style="color: black">Beni kendimde ya da kendinde arama...! </span></p><p><span style="color: black">Ben hem bende hem de sen de bir gizim... </span></p><p><span style="color: black">Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...! </span></p><p><span style="color: black">Ben yalnız MEVLA'da gizliyim...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Hz. Mevlana</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 34638, member: 1049"] [COLOR=black]Beni söylediklerimde arama...! Ben söyleyemediklerimde gizliyim... O göremediğin koskoca derya gönlümdür; gördüğün sahil ise dilim... Kıyılarıma vuran dalgalarıma şaşma...! Onlar AŞKTAN GEL-GİT'lerim... [/COLOR][COLOR=black]Beni kendimde ya da kendinde arama...! Ben hem bende hem de sen de bir gizim... Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...! Ben yalnız MEVLA'da gizliyim... [/COLOR] [COLOR=black]Hz. Mevlana[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
insanFakiri Yüreğinden ALıntılar
Alt