Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
insanFakiri Yüreğinden ALıntılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 34631" data-attributes="member: 1222"><p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Sen bitirdin beni ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Acının isyan ettiği siren seslerinin ortasında</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Bendeki seni sen kopardın benden !</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Uzun uzun susuyorum artık ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Susuyorumki ; Senden kalan güvercinim yırtıcı bir kuşa dönüşmesin ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Çekirgenin üçüncü sıçrayışıydı gidişin ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Şimdi sende sus ki ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> İçimdeki güvercinimi öldürme ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Sus ki ; son parçamıda alma benden ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Gücün yetermi her attığım adımın nasıl boşlukta kaldığını anlamaya ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Feryat figan çalan şarki sözleri lara nasıl eşlik ettiğimi anlatamam belki ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Beni bilirsin ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Sustuğum zaman .. kölesidir aşkın tükenmez kalemim ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Her kalemin ucuna düşen sendin ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Hiç bitmeyecek bir hasret gibi döküldün gözlerimden ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> BİLEMEDİN !</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Şimdi her bir metre kareme bulaşan</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Hastalıklı bir parça var içimde ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Yaşanmışlıkları teker teker saatlere doldurduğum ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Kendi tenhalığı içinde kıvranan bir yara ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Oysa ;</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Görmeliydin tutmak isteyipde sen olmadığını anlayınca tutamadığım elin nasıl havaya asıldığını ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Bir film afişinin ..son satırlarına düşmüş başrol oyuncuları gibiydik ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Biz sadece belirli saatler arasında mutluluğu yaşayabilen bir çift ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Buna da razıydım yâr ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Mutlumusun şimdi bu senaryoları katlettiğin için?</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Susuyorum umuda açılan tüm kapılarımı kapatıp.</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Tutamadım aşka dair duygularımı odalarımda ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> En çok ben sevmedim biliyorum ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Ama en fazla ben yaşadım ayrılığın acısını ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Taktığın çelmeden olsa gerek ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Geçmedi dizlerimiz acısı ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Ardı ardına yakılan sigaralarımdan geriye kalan sadece bu satırlar !</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Fondip yapıyorum tüm acıları ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Beni değil sizi öldürdüm bu gece ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Size inat .. hayata inat .. tüm acılara inat ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Gerçek olmasa bile yaşayacağım bu aşkı ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Evet azap çeke çeke .. hasretiyle kavrula kavrula ..alevlerin en büyüğünde !</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Yağmur sonrası bana gökkuşağımı veren olmadı hiç ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Bende istemedim zaten ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Çünkü ; bir tek gece vardı hayatımda ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Ömür boyu sürecek gibiydi nöbetlerim ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Kaç acı birden imtihan etti beni ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Hayatı yaşamak isterdim oysa ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Yanında kollarında ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Hayatıma girenler çıkanlar ..sevdiğim sandığım o insanlar ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Aslında hiç tanımamışım gibi unuttum hepsini ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Gidişleri koymadı ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Ama sen .. sen başka aydın ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Bana bakışın .. herşeye yetebiliyordu zaten ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Anlıyormusun?</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Kaç şafak bitirmiştim uğruna ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Onca yanlışlıktan sonra aşkın önemi kalmıyor aslında ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Kırıla kırıla onaracak yer kalmıyor yürekte ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Bırak halatlarını .. çöz artık yüreğime attığın demirleri ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Bu şehir bu kaldırımlar gökyüzü hep seni hatırlatır her adım başı sen varsın ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Meğer ne çok sevmişim ben seni ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Taşı kesen kalemin tek sahibi benim biliyorum ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Ama bu kadarıda fazla artık...</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Git .. GİT AŞKINA Aşk-ı yar eylediğim ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Soru işareti olma artık satırlarıma ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Herkesi uzaklaştırıyorum kendimden .. beni seven herkesi ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Sorma beni başka tenlerden ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Yüreğimi çırıl çıplak ortada bıraktığın zaman yapmadığın bir şeyi sakın yapma ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Sakın beni anlamaya kalkma !</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Konuşmayı yasak ilan ediyorum kendime ..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Dilim lal…Düşlerim tutuk…</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Hayat bana başka bir hayat borçlu o kadar ! </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 34631, member: 1222"] [INDENT][SIZE=3]Sen bitirdin beni ..[/SIZE] [SIZE=3] Acının isyan ettiği siren seslerinin ortasında[/SIZE] [SIZE=3] Bendeki seni sen kopardın benden ![/SIZE] [SIZE=3] Uzun uzun susuyorum artık ..[/SIZE] [SIZE=3] Susuyorumki ; Senden kalan güvercinim yırtıcı bir kuşa dönüşmesin ..[/SIZE] [SIZE=3] Çekirgenin üçüncü sıçrayışıydı gidişin ..[/SIZE] [SIZE=3] Şimdi sende sus ki ..[/SIZE] [SIZE=3] İçimdeki güvercinimi öldürme ..[/SIZE] [SIZE=3] Sus ki ; son parçamıda alma benden ..[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] Gücün yetermi her attığım adımın nasıl boşlukta kaldığını anlamaya ..[/SIZE] [SIZE=3] Feryat figan çalan şarki sözleri lara nasıl eşlik ettiğimi anlatamam belki ..[/SIZE] [SIZE=3] Beni bilirsin ..[/SIZE] [SIZE=3] Sustuğum zaman .. kölesidir aşkın tükenmez kalemim ..[/SIZE] [SIZE=3] Her kalemin ucuna düşen sendin ..[/SIZE] [SIZE=3] Hiç bitmeyecek bir hasret gibi döküldün gözlerimden ..[/SIZE] [SIZE=3] BİLEMEDİN ![/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] Şimdi her bir metre kareme bulaşan[/SIZE] [SIZE=3] Hastalıklı bir parça var içimde ..[/SIZE] [SIZE=3] Yaşanmışlıkları teker teker saatlere doldurduğum ..[/SIZE] [SIZE=3] Kendi tenhalığı içinde kıvranan bir yara ..[/SIZE] [SIZE=3] Oysa ;[/SIZE] [SIZE=3] Görmeliydin tutmak isteyipde sen olmadığını anlayınca tutamadığım elin nasıl havaya asıldığını ..[/SIZE] [SIZE=3] Bir film afişinin ..son satırlarına düşmüş başrol oyuncuları gibiydik ..[/SIZE] [SIZE=3] Biz sadece belirli saatler arasında mutluluğu yaşayabilen bir çift ..[/SIZE] [SIZE=3] Buna da razıydım yâr ..[/SIZE] [SIZE=3] Mutlumusun şimdi bu senaryoları katlettiğin için?[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] Susuyorum umuda açılan tüm kapılarımı kapatıp.[/SIZE] [SIZE=3] Tutamadım aşka dair duygularımı odalarımda ..[/SIZE] [SIZE=3] En çok ben sevmedim biliyorum ..[/SIZE] [SIZE=3] Ama en fazla ben yaşadım ayrılığın acısını ..[/SIZE] [SIZE=3] Taktığın çelmeden olsa gerek ..[/SIZE] [SIZE=3] Geçmedi dizlerimiz acısı ..[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] Ardı ardına yakılan sigaralarımdan geriye kalan sadece bu satırlar ![/SIZE] [SIZE=3] Fondip yapıyorum tüm acıları ..[/SIZE] [SIZE=3] Beni değil sizi öldürdüm bu gece ..[/SIZE] [SIZE=3] Size inat .. hayata inat .. tüm acılara inat ..[/SIZE] [SIZE=3] Gerçek olmasa bile yaşayacağım bu aşkı ..[/SIZE] [SIZE=3] Evet azap çeke çeke .. hasretiyle kavrula kavrula ..alevlerin en büyüğünde ![/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] Yağmur sonrası bana gökkuşağımı veren olmadı hiç ..[/SIZE] [SIZE=3] Bende istemedim zaten ..[/SIZE] [SIZE=3] Çünkü ; bir tek gece vardı hayatımda ..[/SIZE] [SIZE=3] Ömür boyu sürecek gibiydi nöbetlerim ..[/SIZE] [SIZE=3] Kaç acı birden imtihan etti beni ..[/SIZE] [SIZE=3] Hayatı yaşamak isterdim oysa ..[/SIZE] [SIZE=3] Yanında kollarında ..[/SIZE] [SIZE=3] Hayatıma girenler çıkanlar ..sevdiğim sandığım o insanlar ..[/SIZE] [SIZE=3] Aslında hiç tanımamışım gibi unuttum hepsini ..[/SIZE] [SIZE=3] Gidişleri koymadı ..[/SIZE] [SIZE=3] Ama sen .. sen başka aydın ..[/SIZE] [SIZE=3] Bana bakışın .. herşeye yetebiliyordu zaten ..[/SIZE] [SIZE=3] Anlıyormusun?[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] Kaç şafak bitirmiştim uğruna ..[/SIZE] [SIZE=3] Onca yanlışlıktan sonra aşkın önemi kalmıyor aslında ..[/SIZE] [SIZE=3] Kırıla kırıla onaracak yer kalmıyor yürekte ..[/SIZE] [SIZE=3] Bırak halatlarını .. çöz artık yüreğime attığın demirleri ..[/SIZE] [SIZE=3] Bu şehir bu kaldırımlar gökyüzü hep seni hatırlatır her adım başı sen varsın ..[/SIZE] [SIZE=3] Meğer ne çok sevmişim ben seni ..[/SIZE] [SIZE=3] Taşı kesen kalemin tek sahibi benim biliyorum ..[/SIZE] [SIZE=3] Ama bu kadarıda fazla artık...[/SIZE] [SIZE=3] Git .. GİT AŞKINA Aşk-ı yar eylediğim ..[/SIZE] [SIZE=3] Soru işareti olma artık satırlarıma ..[/SIZE] [SIZE=3] Herkesi uzaklaştırıyorum kendimden .. beni seven herkesi ..[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] Sorma beni başka tenlerden ..[/SIZE] [SIZE=3] Yüreğimi çırıl çıplak ortada bıraktığın zaman yapmadığın bir şeyi sakın yapma ..[/SIZE] [SIZE=3] Sakın beni anlamaya kalkma ![/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] Konuşmayı yasak ilan ediyorum kendime ..[/SIZE] [SIZE=3] Dilim lal…Düşlerim tutuk…[/SIZE] [SIZE=3] Hayat bana başka bir hayat borçlu o kadar ! [/SIZE][/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
insanFakiri Yüreğinden ALıntılar
Alt