Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
insanFakiri Yüreğinden ALıntılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 34553" data-attributes="member: 1222"><p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080">Senin sevmeye engel acıların vardı benimde keçi gibi bir inadım.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Sen iyi bir arkadaş olurduncan yoldaşı olurdun ama asla sevemezdin.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Biliyorum sevmeye engel acıların var senin.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Ben ise inatçının biriyim bir şey olacak dedim mi o kesinlikle olacaktır.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Üstelik senin için hissettiğim duygunun aşk olduğunu da biliyordum.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Kafama takmıştım bir kere o engelleri bir bir kaldırıp beni sevecektin hem de öyle sevecektin ki uğruma Azrail'e davetiye çıkaracaktın...</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Tesadüfler zincirinin ilk halkasıyla tanışmıştık seninle ve bu zincire her halka eklenişinde farklı boyutlara sürükleniyordu dostluğumuz.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Bana her yazışlarında içindeki kıpırtıyı göz bebeklerinde ki coşkuyu hissedebiliyordum.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Fazla bir zaman geçmediği halde üstelik birbirimizi hayal edebildiğimizin dışında görmediğimiz halde çok iyi arkadaş olmuştuk can yoldaşı olmuştuk.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Birbirimize can yoldaşım diye hitap ederdik hatırlıyor musun oysa o zaman bile sana aşkım demenin hasretiyle kavruluyordu içim.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Bana kendinden bahsederdin içimde öyle güzeldin ki bu güzellik saray bahçelerinde hercai menekşe toplayan prensesleri bile kıskandırırdı.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> İşte bu yüzden sana pamuk prenses demiştim.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Öyleydin prensestin benim için.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Seni hayal ederken hep saray bahçelerinin en güzel yerinde olurdun başka bir yeri yakıştıramıyordum sana.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Birde birde kendime bakardım o saraydan çok uzaktaki bir kulübede yaşayan bir çoban gibi hissederdim kendimi...</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Bazen sen güneş olurdun içimdeben ise yıldız.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Düşünsene güneşle yıldız yan yana gelirse görebilirmisin o yıldızı.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Ne zaman güneş kaybolsa yıldızlar o zaman belirir gökyüzünde.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> En son baktığımda bir yıldız ek****i gökyüzünde.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Artık o yıldız gözükmese de güneşle doğup güneşle batıyordu ne sen görebiliyordun o yıldızı ne ben nede bir başkası...</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Fırtınanın sürüklediği bir tekne gibiydi yüreğim kontrolünü kaybetmişti.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Zaman denen dalga sürüklüyordu beni adı olmayan bu sevdaya.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Anası babası olmayan bir çocuk gibi adı da olmayacaktı bu sevdanın sonu da.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Seni sevdiğimi söylediğimde gizleyememiştin heyecanını bende seni seviyorum dememek için zor tutmuştun kendini fakat daha fazla dayanamayıp söylemiştin beni çok sevdiğini...</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> İkimizde öyle mutluyduk kibütün acılarımızı atmıştık sonsuzluk uçurumuna.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Tesadüfler zinciri yavaş yavaş oluşmaktaydı.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Sen prensestin benim içinbana prensim diyordun.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Ben ise yakıştıramıyordum kendime bunu çirkinliğimle alay edercesine çirkin prens dedim kendime öyle kaldı bende.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Sende kalmak istiyordum bu yüzden kabul ettim çirkin prensliği.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Bir prenses ancak bir prensle olabilirdi çirkinde olsa bir prensle ama asla bir çobanla değil.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Nasıl mutluyduk değimli?</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Her gün sayfalar dolusu yazardık birbirimize birimiz yazmazsak diğerimiz üzülürdü belkide ağlardı.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Gerçekten seviyorduk birbirimizi çünkü ikimizde birbirimize kızardık.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Ben içmene kızardım sen ise aradığın kişiye ulaşamadığında.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Mutluluktan kör olmuş gözlerim göremiyordu bazı gerçekleri.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Seninleyken gerçekler kaçıyordu benden.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Bir gün gerçekle göz göze geldim yıkıldım o an yok olmak istedim olmadı prenses olmadı.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Gerçekler bu aşkın bitmesinden yanaydı üstelik bitmeliydi de.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Tam sana anlatacaktım olanları... Bana "Ben hastayım bitanem" dedin.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Ben yıkıldım. Hayatında iki kere ağlayan benyılların birikmişliğini atarcasına durmadan ağladım.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Çünkü seni her şeyden çok seviyordum gözlerim şişmiş yaş yerine kan ağlıyordu.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Kendime lanetler yağdırıp kadeh diplerinde sabahladığım gecelerde hep ölmek istedim seni bırakıp ta gidemedim.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Yapamıyordum ne seninle ne de sensiz.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Özlüyordum senibir çocuğun anne memesine ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım vardı sana.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Bitmeliydi bu sevda oysa beceremiyordum sensizliği.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Dedim ya seni çok seviyordum.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Hatırlıyor musun?</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Kim daha çok seviyor diye tartışırdıkhep yenerdin beni beni bu yenilmişlik daha mutlu ederdi.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Güneş yavaş yavaş batıyordu.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Güneşin batmasını sadece ay beklemiyordu içimde birikmiş pişmanlıklarım ve acılarım da sabırsızlanıyordu tıpkı karşıki meyhaneci Feruz gibi.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Karanlığın düştüğü her noktada beni bulabilmek mümkündü tanıyabilmek ise imkansız.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Artık pişmanlıklarım ve vicdanım daha da rahatsız ediyordu beni.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Ufku gözükmeyen yollara vurmuştum bile bile sürüklemiştim seni kendime oysa senden gizlediğim bir gerçek vardı.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Ben başkasına aittim...!</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Seni kaybetmekten korkuyordum ve bu korkum engel oluyordu bana, söyleyemiyordum anlatamıyordum beceremiyordum.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Çünkü korkuyordum çünkü seni çok seviyordum çünkü sensiz yaşayamazdım...</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Gerçeklerle yaşamak kadarsensiz yaşamak ta koyuyordu bana.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Ne gerçekleri nede seni atamazdım bir kenara.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Ağır bir sevdaydın sen ve göz yaşlarım kaldıramıyordu bu sevdayı.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Bitmeliydi bu sevdabitiremiyordum.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Suçluydumcezamı kendim verecektim.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Bir çobanın bir prensese yaptığı hatanın cezasıydı bu.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Sana bu mektubu yazdımkendi mezar taşıma.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Mezarımın başına geldiğinde okursun bu mektubu öğrenirsin gerçekleri tüm çıplaklığı ile.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Ben yukarılardan sana bakıyor olacağıma ğlayacağım.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Kendi mezarıma düşen göz yaşlarım seninkilerle birleşecekişte o zaman göz yaşlarımızla ıslanan topraktan ansızın bir çiçek filizlenecek inanamayacaksın gözlerine.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Biraz daha ettiğinde filizin bir çiçeğe dönüşüne şahit olacaksın.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> Bu sana ilk ve son çiçek sunuşumdu içinde büyüteceğin sevgin ile büyüyecek yaşadığın sürece seninle yaşayacak son çiçek...</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> BU MEKTUP BÜYÜK BİR AŞKTAN GERİYE BIRAKILAN MEZAR TAŞINA İŞLENEREK YAZILMIŞ MEKTUPTUR.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080"> GÖZYAŞLARIYLA ISLANMIŞ TOPRAKTAN İLAHİ BİR GÜÇLE OLUŞAN ÇİÇEK SADECE İKİ DAKİKA YAŞAMIŞTIR....</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 34553, member: 1222"] [INDENT][SIZE=3][COLOR=#008080]Senin sevmeye engel acıların vardı benimde keçi gibi bir inadım.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Sen iyi bir arkadaş olurduncan yoldaşı olurdun ama asla sevemezdin.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Biliyorum sevmeye engel acıların var senin.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Ben ise inatçının biriyim bir şey olacak dedim mi o kesinlikle olacaktır.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Üstelik senin için hissettiğim duygunun aşk olduğunu da biliyordum.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Kafama takmıştım bir kere o engelleri bir bir kaldırıp beni sevecektin hem de öyle sevecektin ki uğruma Azrail'e davetiye çıkaracaktın...[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Tesadüfler zincirinin ilk halkasıyla tanışmıştık seninle ve bu zincire her halka eklenişinde farklı boyutlara sürükleniyordu dostluğumuz.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Bana her yazışlarında içindeki kıpırtıyı göz bebeklerinde ki coşkuyu hissedebiliyordum.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Fazla bir zaman geçmediği halde üstelik birbirimizi hayal edebildiğimizin dışında görmediğimiz halde çok iyi arkadaş olmuştuk can yoldaşı olmuştuk.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Birbirimize can yoldaşım diye hitap ederdik hatırlıyor musun oysa o zaman bile sana aşkım demenin hasretiyle kavruluyordu içim.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Bana kendinden bahsederdin içimde öyle güzeldin ki bu güzellik saray bahçelerinde hercai menekşe toplayan prensesleri bile kıskandırırdı.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] İşte bu yüzden sana pamuk prenses demiştim.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Öyleydin prensestin benim için.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Seni hayal ederken hep saray bahçelerinin en güzel yerinde olurdun başka bir yeri yakıştıramıyordum sana.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Birde birde kendime bakardım o saraydan çok uzaktaki bir kulübede yaşayan bir çoban gibi hissederdim kendimi...[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Bazen sen güneş olurdun içimdeben ise yıldız.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Düşünsene güneşle yıldız yan yana gelirse görebilirmisin o yıldızı.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Ne zaman güneş kaybolsa yıldızlar o zaman belirir gökyüzünde.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] En son baktığımda bir yıldız ek****i gökyüzünde.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Artık o yıldız gözükmese de güneşle doğup güneşle batıyordu ne sen görebiliyordun o yıldızı ne ben nede bir başkası...[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Fırtınanın sürüklediği bir tekne gibiydi yüreğim kontrolünü kaybetmişti.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Zaman denen dalga sürüklüyordu beni adı olmayan bu sevdaya.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Anası babası olmayan bir çocuk gibi adı da olmayacaktı bu sevdanın sonu da.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Seni sevdiğimi söylediğimde gizleyememiştin heyecanını bende seni seviyorum dememek için zor tutmuştun kendini fakat daha fazla dayanamayıp söylemiştin beni çok sevdiğini...[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] İkimizde öyle mutluyduk kibütün acılarımızı atmıştık sonsuzluk uçurumuna.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Tesadüfler zinciri yavaş yavaş oluşmaktaydı.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Sen prensestin benim içinbana prensim diyordun.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Ben ise yakıştıramıyordum kendime bunu çirkinliğimle alay edercesine çirkin prens dedim kendime öyle kaldı bende.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Sende kalmak istiyordum bu yüzden kabul ettim çirkin prensliği.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Bir prenses ancak bir prensle olabilirdi çirkinde olsa bir prensle ama asla bir çobanla değil.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Nasıl mutluyduk değimli?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Her gün sayfalar dolusu yazardık birbirimize birimiz yazmazsak diğerimiz üzülürdü belkide ağlardı.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Gerçekten seviyorduk birbirimizi çünkü ikimizde birbirimize kızardık.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Ben içmene kızardım sen ise aradığın kişiye ulaşamadığında.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Mutluluktan kör olmuş gözlerim göremiyordu bazı gerçekleri.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Seninleyken gerçekler kaçıyordu benden.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Bir gün gerçekle göz göze geldim yıkıldım o an yok olmak istedim olmadı prenses olmadı.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Gerçekler bu aşkın bitmesinden yanaydı üstelik bitmeliydi de.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Tam sana anlatacaktım olanları... Bana "Ben hastayım bitanem" dedin.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Ben yıkıldım. Hayatında iki kere ağlayan benyılların birikmişliğini atarcasına durmadan ağladım.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Çünkü seni her şeyden çok seviyordum gözlerim şişmiş yaş yerine kan ağlıyordu.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Kendime lanetler yağdırıp kadeh diplerinde sabahladığım gecelerde hep ölmek istedim seni bırakıp ta gidemedim.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Yapamıyordum ne seninle ne de sensiz.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Özlüyordum senibir çocuğun anne memesine ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım vardı sana.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Bitmeliydi bu sevda oysa beceremiyordum sensizliği.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Dedim ya seni çok seviyordum.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Hatırlıyor musun?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Kim daha çok seviyor diye tartışırdıkhep yenerdin beni beni bu yenilmişlik daha mutlu ederdi.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Güneş yavaş yavaş batıyordu.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Güneşin batmasını sadece ay beklemiyordu içimde birikmiş pişmanlıklarım ve acılarım da sabırsızlanıyordu tıpkı karşıki meyhaneci Feruz gibi.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Karanlığın düştüğü her noktada beni bulabilmek mümkündü tanıyabilmek ise imkansız.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Artık pişmanlıklarım ve vicdanım daha da rahatsız ediyordu beni.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Ufku gözükmeyen yollara vurmuştum bile bile sürüklemiştim seni kendime oysa senden gizlediğim bir gerçek vardı.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Ben başkasına aittim...![/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Seni kaybetmekten korkuyordum ve bu korkum engel oluyordu bana, söyleyemiyordum anlatamıyordum beceremiyordum.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Çünkü korkuyordum çünkü seni çok seviyordum çünkü sensiz yaşayamazdım...[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Gerçeklerle yaşamak kadarsensiz yaşamak ta koyuyordu bana.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Ne gerçekleri nede seni atamazdım bir kenara.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Ağır bir sevdaydın sen ve göz yaşlarım kaldıramıyordu bu sevdayı.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Bitmeliydi bu sevdabitiremiyordum.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Suçluydumcezamı kendim verecektim.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Bir çobanın bir prensese yaptığı hatanın cezasıydı bu.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Sana bu mektubu yazdımkendi mezar taşıma.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Mezarımın başına geldiğinde okursun bu mektubu öğrenirsin gerçekleri tüm çıplaklığı ile.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Ben yukarılardan sana bakıyor olacağıma ğlayacağım.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Kendi mezarıma düşen göz yaşlarım seninkilerle birleşecekişte o zaman göz yaşlarımızla ıslanan topraktan ansızın bir çiçek filizlenecek inanamayacaksın gözlerine.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Biraz daha ettiğinde filizin bir çiçeğe dönüşüne şahit olacaksın.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] Bu sana ilk ve son çiçek sunuşumdu içinde büyüteceğin sevgin ile büyüyecek yaşadığın sürece seninle yaşayacak son çiçek...[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] BU MEKTUP BÜYÜK BİR AŞKTAN GERİYE BIRAKILAN MEZAR TAŞINA İŞLENEREK YAZILMIŞ MEKTUPTUR.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008080] GÖZYAŞLARIYLA ISLANMIŞ TOPRAKTAN İLAHİ BİR GÜÇLE OLUŞAN ÇİÇEK SADECE İKİ DAKİKA YAŞAMIŞTIR....[/COLOR][/SIZE][/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
insanFakiri Yüreğinden ALıntılar
Alt