Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
insanFakiri Yüreğinden ALıntılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 34550" data-attributes="member: 1222"><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">KırıLdı SakLamıştım AvuçLarımda</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">Yattığım Kokusuna Bandığım Sen</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">Tutuyorum Yere Düşen Her DamLamı Sensiz oLmuyor</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">Seni Sevdi Kimsesiz Biri</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">Her şeyimdin Gözü KapaLı DeLice Sevdiğim</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">Korkarken Üşürken Sardığım UnutkanLığım</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">Kusursuz oLsun öLümün, KaL Be Gitme </span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">AsıLı KaLayım Boynunda Ben..</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">Vurma Yüzüme KahroLuyorum</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">Beceremedim Unutamadım Seni</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">YoLda Gördüm GüzeL Bir Çocuğun oLmuş</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">SaçLarı Hep Sendi, Bitti Sendin DokunuLmamış</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">IsırıLmamış, Girmemiş Kanına Ay</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">Güneşi SakLamış GözLerinde ParLarcasına</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">Vurma Yüzüme Unutamıyorum..</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">Ben Sana Benzeyen Her şeyi Sevdim</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">Üstüme Almam BunaLtıcak Kadar KaLın GiysiLeri </span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">Yüzüme Vurma Susamıyorum Ben..</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">Hiç Tanımadığım Bir Mezara Sen Diğe Dua Ettim</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">AğLadım Yüzüme Vurma SevdikLerimi Unutamıyorum</span></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 34550, member: 1222"] [I][FONT=Arial Black]KırıLdı SakLamıştım AvuçLarımda Yattığım Kokusuna Bandığım Sen Tutuyorum Yere Düşen Her DamLamı Sensiz oLmuyor Seni Sevdi Kimsesiz Biri[/FONT] [FONT=Arial Black]Her şeyimdin Gözü KapaLı DeLice Sevdiğim[/FONT] [FONT=Arial Black]Korkarken Üşürken Sardığım UnutkanLığım[/FONT] [FONT=Arial Black]Kusursuz oLsun öLümün, KaL Be Gitme [/FONT] [FONT=Arial Black]AsıLı KaLayım Boynunda Ben..[/FONT] [FONT=Arial Black]Vurma Yüzüme KahroLuyorum[/FONT] [FONT=Arial Black]Beceremedim Unutamadım Seni[/FONT] [FONT=Arial Black]YoLda Gördüm GüzeL Bir Çocuğun oLmuş[/FONT] [FONT=Arial Black]SaçLarı Hep Sendi, Bitti Sendin DokunuLmamış[/FONT] [FONT=Arial Black]IsırıLmamış, Girmemiş Kanına Ay[/FONT] [FONT=Arial Black]Güneşi SakLamış GözLerinde ParLarcasına[/FONT] [FONT=Arial Black]Vurma Yüzüme Unutamıyorum..[/FONT] [FONT=Arial Black]Ben Sana Benzeyen Her şeyi Sevdim[/FONT] [FONT=Arial Black]Üstüme Almam BunaLtıcak Kadar KaLın GiysiLeri [/FONT] [FONT=Arial Black]Yüzüme Vurma Susamıyorum Ben..[/FONT] [FONT=Arial Black]Hiç Tanımadığım Bir Mezara Sen Diğe Dua Ettim[/FONT] [FONT=Arial Black]AğLadım Yüzüme Vurma SevdikLerimi Unutamıyorum[/FONT][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
insanFakiri Yüreğinden ALıntılar
Alt