Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
insanFakiri Yüreğinden ALıntılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 34549" data-attributes="member: 1222"><p><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: gray">Bir gün yine sana yazarken böyle hep senin için ağlayacak satırlarım demiştim içten içe..</span></span><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: gray">B<span style="color: #000000">aşk</span>a bir eli tutsada elim kalbim senin için atacaktı sadece.</span></span><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: gray">Unutmak yoktu seni ömrümce..</span></span><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: gray">Anılarda resimlerde hayallerde benimdin</span></span><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: gray">Varlığın gibi yok olmana izin vermeyecektim..</span></span><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: gray">Ardı arkası kesilmeyen sözlerimi sarf ederdim bıkmazdım usanmazdım adını sayıklamaktan..</span></span><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: gray">Yorulmazdım sanki hiç ardından ağlamaktan..</span></span></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: gray"></span></strong></p><p><strong><span style="color: gray"></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: gray">Verilen sözleri tutmamak gibi bir lüksüm yok şu hayatta benim.</span></span><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: gray">Şerefini iki paralık etmiş sen gibi oynayamam yalan sevgileri.</span></span><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: gray">B<span style="color: #000000">aşk</span>ası için dökülmeyecek dedim kelimelerim</span></span><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span><u><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: gray">Üç haftadır elime almadığım kalemimi yine sana ithafen oynatıyorum.</span></span></u></strong></p><p><strong></strong></p><p></p><p><strong><span style="color: gray"></span></strong></p><p><strong><span style="color: gray"></span></strong></p><p><strong><span style="color: gray"><u><span style="font-size: 12px">'Bu kez b<span style="color: #000000">aşk</span>a yazıyorum'</span></u> diye başlamayı seçiyorum yine sözlerime..</span></strong></p><p><strong><span style="color: gray"><u>Bu kez gerçekten bir b<span style="color: #000000">aşk</span>a yazıyorum..</u></span></strong> <strong></strong></p><p><strong><span style="color: gray">Sırf verdiğim sözü tutabilmek adına O'nu sana anlatmayı seçiyorum.</span></strong> <strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: gray">Baştan almaya gerek yok sanıyorum.</span></strong> <strong></strong></p><p><strong><span style="color: gray"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Yüreğimdeki en güzel yere sahip olduğun günden başlayıp geriye nasıl bir talan yeri bıraktığını defalarca yazdım sana..</span></span></span></strong> <strong></strong></p><p><strong><span style="color: gray"><span style="font-size: 12px"><u>Bu kez b<span style="color: #000000">aşk</span>a..</u></span></span></strong> <span style="font-family: 'Arial'"><strong><span style="color: #c0c0c0">Sen gittin gideli</span><span style="color: #808080"><span style="font-size: 12px">daha doğrusu ben bittim biteli</span> </span><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslategray">ilk defa var olduğumu hissettim bu sabah..</span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><strong></strong></span><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #808080"><strong>Gözlerimi açtığımda <u>aklıma gelen ilk şey senin gözlerin olmadı</u> mesela.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #808080"><strong>Daha anlamlı şeylerin olduğunun farkına vardım..</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #808080"><strong><span style="font-size: 10px">Onun gözleri göz kapaklarıma çivilenmiş</span> </strong></span></span><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: darkslategray"><strong>sesi kulaklarıma susmaksızın akın etmiş..</strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: darkslategray"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: darkslategray"><strong></strong></span></span></span><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: #808080"><strong>Üstelik varlığından da şikayetçi değilim hiç..</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: #808080"><strong>Yani kalkıpta nereden çıktı şimdi bu demiyorum..</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: #808080"><strong>Ben sensizkende mutluyum başk</strong></span><strong><span style="color: #808080">asına gerek yok diye zırvalamıyorum..</span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><strong><span style="color: #808080">Çünkü aslında bunları söylediğim zamanlar ne kadar mutsuz olduğumun farkına varıyorum..</span></strong></span></p><p></p><p><strong><span style="color: gray"><u><span style="font-size: 9px"><span style="color: black">Şimdi bakıyorumda üzerime sinmiş <span style="font-size: 10px">kokundan eser yok.</span></span></span></u></span></strong></p><p><strong><span style="color: gray"><u><span style="font-size: 12px">Tıpkı O'nun gibi kokuyorum bu sabah</span></u></span></strong> <strong></strong></p><p><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: gray"><span style="color: black">Ve kokusu bile iyi geliyor bana.</span></span></span></strong> <strong><span style="font-size: 10px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 10px"></span><span style="font-size: 10px"><span style="color: gray"><span style="color: black">Bugün güzel olacak belli..</span></span></span><span style="font-size: 10px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 10px"></span><span style="font-size: 10px"><span style="color: gray"><span style="color: black">Yüzüm yokluğundan beri ilk kez gülüyor şimdi..</span></span></span></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: gray"></span></strong></p><p><strong><span style="color: gray"><u>Şimdi anlıyorum haftalarca yazamayışımın nedenini..</u></span></strong></p><p><strong><span style="color: gray"><span style="font-size: 9px"><span style="color: black">Anlatacak birşeyim kalmamışki</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: gray"><span style="font-size: 9px"><span style="color: black">Tükenmiş adeta sana karşı içimde ne varsa..</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: gray"><span style="font-size: 9px"><span style="color: black">Bu kez boğulmuyorum yazarken hıçkırıklara..</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: gray"></span></strong></p><p><strong><span style="color: gray"></span></strong><strong><span style="color: gray">Defalarca sevebilir insan...</span></strong></p><p><strong><span style="color: gray"><span style="font-size: 10px"><span style="color: silver">Ya bir kişiyi yıllarca her sabah daha büyük bir <span style="color: #000000">aşk</span>la</span></span></span></strong> <strong></strong></p><p><strong><span style="color: gray"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray">Ya da farklı kişileri farklı dozlarda farklı bir kıpırdanışla..</span></span></span></strong> <strong></strong></p><p><strong><span style="color: gray">Sevebilir yani insan bir kişiden b<span style="color: #000000">aşk</span>a..</span></strong> <strong></strong></p><p><strong><span style="color: gray">Senden önce de sevdim ben mesela..</span></strong> <strong></strong></p><p><strong><span style="color: gray"><span style="font-size: 12px"><u><span style="color: darkslategray">Son</span></u> ol istemiştim sadece</span></span></strong> <strong></strong></p><p><strong><span style="color: gray"><span style="font-size: 12px">Olmadı yapamadık nedense..</span></span></strong> </p><p><strong><span style="color: gray"><span style="color: silver"></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: gray"><span style="color: silver"></span></span></strong><strong><span style="color: gray"><span style="font-size: 10px"><span style="color: silver">Şimdi yeni bir liman</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: gray"><span style="font-size: 12px">Gönlüm dalgalı bir deniz..</span></span></strong> <strong></strong></p><p><strong><span style="color: gray"><span style="font-size: 15px"><span style="color: dimgray">Koşarak gidiyorum uzağa çok uzaklara..</span></span></span></strong> <strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: black">Sevgi..</span></span></strong> <strong></strong></p><p><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><u>Evet ilk defa seviyorum senden sonra..</u></span></span></strong> </p><p></p><p><strong><span style="color: gray"></span></strong></p><p><strong><span style="color: gray"></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 34549, member: 1222"] [B][FONT=Book Antiqua][COLOR=gray]Bir gün yine sana yazarken böyle hep senin için ağlayacak satırlarım demiştim içten içe..[/COLOR][/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT][FONT=Book Antiqua][COLOR=gray]B[COLOR=#000000]aşk[/COLOR]a bir eli tutsada elim kalbim senin için atacaktı sadece.[/COLOR][/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT][FONT=Book Antiqua][COLOR=gray]Unutmak yoktu seni ömrümce..[/COLOR][/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT][FONT=Book Antiqua][COLOR=gray]Anılarda resimlerde hayallerde benimdin[/COLOR][/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT][FONT=Book Antiqua][COLOR=gray]Varlığın gibi yok olmana izin vermeyecektim..[/COLOR][/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT][FONT=Book Antiqua][COLOR=gray]Ardı arkası kesilmeyen sözlerimi sarf ederdim bıkmazdım usanmazdım adını sayıklamaktan..[/COLOR][/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT][FONT=Book Antiqua][COLOR=gray]Yorulmazdım sanki hiç ardından ağlamaktan..[/COLOR][/FONT] [/B] [B][COLOR=gray] [/COLOR][/B] [B][FONT=Book Antiqua][COLOR=gray]Verilen sözleri tutmamak gibi bir lüksüm yok şu hayatta benim.[/COLOR][/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT][FONT=Book Antiqua][COLOR=gray]Şerefini iki paralık etmiş sen gibi oynayamam yalan sevgileri.[/COLOR][/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT][FONT=Book Antiqua][COLOR=gray]B[COLOR=#000000]aşk[/COLOR]ası için dökülmeyecek dedim kelimelerim[/COLOR][/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT][U][FONT=Book Antiqua][COLOR=gray]Üç haftadır elime almadığım kalemimi yine sana ithafen oynatıyorum.[/COLOR][/FONT][/U] [/B] [B][COLOR=gray] [/COLOR][/B] [B][COLOR=gray][U][SIZE=3]'Bu kez b[COLOR=#000000]aşk[/COLOR]a yazıyorum'[/SIZE][/U] diye başlamayı seçiyorum yine sözlerime..[/COLOR] [COLOR=gray][U]Bu kez gerçekten bir b[COLOR=#000000]aşk[/COLOR]a yazıyorum..[/U][/COLOR][/B] [B] [COLOR=gray]Sırf verdiğim sözü tutabilmek adına O'nu sana anlatmayı seçiyorum.[/COLOR][/B] [B] [COLOR=gray]Baştan almaya gerek yok sanıyorum.[/COLOR][/B] [B] [COLOR=gray][SIZE=3][COLOR=black]Yüreğimdeki en güzel yere sahip olduğun günden başlayıp geriye nasıl bir talan yeri bıraktığını defalarca yazdım sana..[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B] [B] [COLOR=gray][SIZE=3][U]Bu kez b[COLOR=#000000]aşk[/COLOR]a..[/U][/SIZE][/COLOR][/B] [FONT=Arial][B][COLOR=#c0c0c0]Sen gittin gideli[/COLOR][COLOR=#808080][SIZE=3]daha doğrusu ben bittim biteli[/SIZE] [/COLOR][SIZE=4][COLOR=darkslategray]ilk defa var olduğumu hissettim bu sabah..[/COLOR][/SIZE] [/B][/FONT][FONT=Arial][COLOR=#808080][B]Gözlerimi açtığımda [U]aklıma gelen ilk şey senin gözlerin olmadı[/U] mesela. Daha anlamlı şeylerin olduğunun farkına vardım.. [SIZE=2]Onun gözleri göz kapaklarıma çivilenmiş[/SIZE] [/B][/COLOR][/FONT][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=darkslategray][B]sesi kulaklarıma susmaksızın akın etmiş.. [/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][FONT=Book Antiqua][COLOR=#808080][B]Üstelik varlığından da şikayetçi değilim hiç.. Yani kalkıpta nereden çıktı şimdi bu demiyorum.. Ben sensizkende mutluyum başk[/B][/COLOR][B][COLOR=#808080]asına gerek yok diye zırvalamıyorum.. Çünkü aslında bunları söylediğim zamanlar ne kadar mutsuz olduğumun farkına varıyorum..[/COLOR][/B][/FONT] [B][COLOR=gray][U][SIZE=1][COLOR=black]Şimdi bakıyorumda üzerime sinmiş [SIZE=2]kokundan eser yok.[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/U][/COLOR] [COLOR=gray][U][SIZE=3]Tıpkı O'nun gibi kokuyorum bu sabah[/SIZE][/U][/COLOR][/B] [B] [SIZE=2][COLOR=gray][COLOR=black]Ve kokusu bile iyi geliyor bana.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=2] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=gray][COLOR=black]Bugün güzel olacak belli..[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=gray][COLOR=black]Yüzüm yokluğundan beri ilk kez gülüyor şimdi..[/COLOR][/COLOR][/SIZE] [/B] [B][COLOR=gray] [U]Şimdi anlıyorum haftalarca yazamayışımın nedenini..[/U] [SIZE=1][COLOR=black]Anlatacak birşeyim kalmamışki Tükenmiş adeta sana karşı içimde ne varsa.. Bu kez boğulmuyorum yazarken hıçkırıklara..[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/B][B][COLOR=gray]Defalarca sevebilir insan...[/COLOR] [COLOR=gray][SIZE=2][COLOR=silver]Ya bir kişiyi yıllarca her sabah daha büyük bir [COLOR=#000000]aşk[/COLOR]la[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B] [B] [COLOR=gray][SIZE=3][COLOR=darkslategray]Ya da farklı kişileri farklı dozlarda farklı bir kıpırdanışla..[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B] [B] [COLOR=gray]Sevebilir yani insan bir kişiden b[COLOR=#000000]aşk[/COLOR]a..[/COLOR][/B] [B] [COLOR=gray]Senden önce de sevdim ben mesela..[/COLOR][/B] [B] [COLOR=gray][SIZE=3][U][COLOR=darkslategray]Son[/COLOR][/U] ol istemiştim sadece[/SIZE][/COLOR][/B] [B] [COLOR=gray][SIZE=3]Olmadı yapamadık nedense..[/SIZE][/COLOR][/B] [B][COLOR=gray][COLOR=silver] [/COLOR][/COLOR][/B][B][COLOR=gray][SIZE=2][COLOR=silver]Şimdi yeni bir liman[/COLOR][/SIZE][/COLOR] [COLOR=gray][SIZE=3]Gönlüm dalgalı bir deniz..[/SIZE][/COLOR][/B] [B] [COLOR=gray][SIZE=4][COLOR=dimgray]Koşarak gidiyorum uzağa çok uzaklara..[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B] [B] [SIZE=2][COLOR=black]Sevgi..[/COLOR][/SIZE][/B] [B] [SIZE=2][COLOR=black][U]Evet ilk defa seviyorum senden sonra..[/U][/COLOR][/SIZE][/B] [B][COLOR=gray] [/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
insanFakiri Yüreğinden ALıntılar
Alt