Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
insanFakiri Yüreğinden ALıntılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 34546" data-attributes="member: 1222"><p><span style="font-family: 'Arial'"><em><strong>Seviyorum seni . .</strong></em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><em><strong></strong>Uçurum kenarındayken hayata inat sana tutunuyorum.</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><em>Sımsıkı sarılıyorum.</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><em>Karanlıklarla boğuşurken ışığı görüyorum.</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><em>Umut</em><u><em>,</em></u><em> hayat</em><em> can</em><em> nefes oluyor bu bana.</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><em>Baktığım her yerde gözlerin.</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><em>Üşüdüğümü hissettiğim de bile hayaline dalmak bile ısıtıyor bedenimi.</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><em></em></span><strong><span style="font-size: 15px"><em>Her nefesini aşk</em><em> her gülüşünü umut</em><em> ömür biliyorum . . .</em></span></strong></p><p><strong></strong><em><span style="font-family: 'Arial'">Seni yaşıyorum.</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'">Yazılarım hüzünle ıslanmıyor artık.</span></em><strong></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial'">Korkmuyorum karanlıktan korkmuyorum fırtınadan geceden ayazdan . . .</span></em></strong></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'">Acılarım günden güne eriyor.</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Titreyen ellerim artık kalem tutuyor. </span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'">Her satırı mutluluk aşk</span></em><em><span style="font-family: 'Arial'"> sen akıyor fakir cümlelerim. </span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'">Artık herşey seninle dahada anlam buluyor.</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'"></span></em><em><span style="font-family: 'Arial'"><strong>Herşey S E N oluyor herşey B İ Z oluyor herşey A Ş K oluyor..</strong></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'"><strong></strong>Hüzün yok artık.Karanlıklar da benliğimi aramıyorum.</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'">Ağlamaya alışmış gözlerim mutluluk sacıyor.</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'">Seninle konuştuğumda sana dair her cümlede </span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'">her kelimede . . .herşeyden sonra içimden <strong>SENİ SEVİYORUM </strong>demek geliyor.</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'"></span></em><em><span style="font-family: 'Arial'"><strong>Aldığım her nefestesin.Nefes kadar yakınsın..</strong></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'"><strong></strong>Zaman sana akıyor. Dertmiş karakışmış UMRUMDA DEĞİL.</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'">Ben seninle güç buluyorum..kışlar baharım oluyor.Her sabah yeni bir umut oluyorsun..</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial'">Dilimi kalemime doladım Sesimi sayfalarıma..</span></em><span style="color: silver"></span></p><p><span style="color: silver"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 34546, member: 1222"] [FONT=Arial][I][B]Seviyorum seni . . [/B]Uçurum kenarındayken hayata inat sana tutunuyorum. Sımsıkı sarılıyorum. Karanlıklarla boğuşurken ışığı görüyorum. Umut[/I][U][I],[/I][/U][I] hayat[/I][I] can[/I][I] nefes oluyor bu bana. Baktığım her yerde gözlerin. Üşüdüğümü hissettiğim de bile hayaline dalmak bile ısıtıyor bedenimi. [/I][/FONT][B][SIZE=4][I]Her nefesini aşk[/I][I] her gülüşünü umut[/I][I] ömür biliyorum . . .[/I][/SIZE] [/B][I][FONT=Arial]Seni yaşıyorum. Yazılarım hüzünle ıslanmıyor artık.[/FONT][/I][B] [I][FONT=Arial]Korkmuyorum karanlıktan korkmuyorum fırtınadan geceden ayazdan . . .[/FONT][/I][/B] [I][FONT=Arial]Acılarım günden güne eriyor. [SIZE=4]Titreyen ellerim artık kalem tutuyor. [/SIZE] Her satırı mutluluk aşk[/FONT][/I][I][FONT=Arial] sen akıyor fakir cümlelerim. Artık herşey seninle dahada anlam buluyor. [/FONT][/I][I][FONT=Arial][B]Herşey S E N oluyor herşey B İ Z oluyor herşey A Ş K oluyor.. [/B]Hüzün yok artık.Karanlıklar da benliğimi aramıyorum. Ağlamaya alışmış gözlerim mutluluk sacıyor. Seninle konuştuğumda sana dair her cümlede her kelimede . . .herşeyden sonra içimden [B]SENİ SEVİYORUM [/B]demek geliyor. [/FONT][/I][I][FONT=Arial][B]Aldığım her nefestesin.Nefes kadar yakınsın.. [/B]Zaman sana akıyor. Dertmiş karakışmış UMRUMDA DEĞİL. Ben seninle güç buluyorum..kışlar baharım oluyor.Her sabah yeni bir umut oluyorsun.. Dilimi kalemime doladım Sesimi sayfalarıma..[/FONT][/I][COLOR=silver] [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
insanFakiri Yüreğinden ALıntılar
Alt